Suno – új kapcsolócsalád a Legrand kínálatában

Suno - új kapcsolócsalád a Legrand kínálatában

Hagyományos és innovatív funkciók irodákba, otthonokba, középületekbe

Az új Suno kapcsolócsalád lendületes, modern megjelenésű, számos stílushoz és enteriőrhöz kitűnően illeszkedik. Magyar fejlesztés és magyar gyártás!

A termékcsalád 3-féle alapszínben érhető el: fehér, alumínium és fekete. A négyzetes design lehetővé teszi mind a függőleges, mind pedig a vízszintes sorolást, ehhez akár 5-ös keretek is rendelkezésre állnak.

Suno - új kapcsolócsalád a Legrand kínálatában
Suno - új kapcsolócsalád a Legrand kínálatában
3 alapszín: fehér, fekete, alumínium

A termék fejlesztésénél kiemelt szempont volt a gyors szerelés, amit stabil, fém rögzítőperemmel ellátott rugós bekötésű mechanizmusokkal valósítottak meg.

A Suno kapcsolócsalád széles funkcióválasztékkal rendelkezik: az alap választék mellett az innovatív (redőnyvezérlő, hotelkártya kapcsoló), energiatakarékos megoldások (2 és 3 vezetékes mozgásérzékelők, nyomógombos vagy forgatógombos fényerőszabályzók) is rendelkezésre állnak. Az USB aljzatok terén is több kialakításból és típusból (A és C vagy kombinált) válogathatunk, és dugaljak tekintetében is (egyes, dupla, IP védett, USC-C csatlakozóaljzattal ellátott) széles a felhasználási lehetőségek tára.

Külön kiemelt az IP választék: a kínálatban megtalálhatók IP44-es szerelvények (mozgásérzékelő, 2P+F csatlakozóaljzat csapfedéllel), valamint védőburkolatok segítségével egyes nem IP védett funkciók is védetté tehetők. A termékeket a Legrand 2 részes kiszerelésben forgalmazza: keretek külön csomagolva, a mechanizmusok a burkolattal egybe szerelve vásárolhatók meg.

Keresse az új Suno kapcsolócsaládot a villamossági kis- és nagykereskedésekben!

  • magyar fejlesztés és gyártás
  • innovatív design, hagyományos és modern funkciókkal
  • IP44-es funkciók vizes helyiségekbe
A hírben szereplő termékek
Suno szerelvények
 
Suno szerelvények

A Suno egy modern megjelenésű, hazai fejlesztésű és gyártású kapcsolócsalád a Legrand kínálatában. A szerelvénycsaládban hagyományos és innovatív kapcsolók és csatlakozóaljzatok szerepelnek fehér, alumínium és fekete színben, széles keretválasztékkal. A Suno szerelvények főbb jellemzői: gyors szerelés, fém rögzítőperem, IP44-es funkciók a vizes helyiségekbe.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...