Új LL utcabútor család a Stahl Varianten Kft. választékában

Acélszerkezetű padok és asztalok többféle méretben és kialakításban

A Stahl Varianten Kft. negyed százados tapasztalattal gyárt minden stílusvilágba jól illeszkedő utcabútorokat. Acél anyagú bútoraik, bútor rendszereik, a sajátos design mellett, nagyon kényelmesek és maradandók is.

A Stahl-Varianten Kft. által tervezett új LL prémium bútorcsalád ergonómiája tökéletes, nagyon kényelmes ülőfelületet biztosít. Stílusa letisztult így bármilyen környezetbe beilleszthető. Nagyon masszív, mivel csak tűzihorganyzott acél alkatrészeket tartalmaz, ezért teljesen gondozásmentes és hosszú távon ellenáll bármilyen szélsőséges időjárásnak. Az asztal innovatív gyermeküléssel kiegészítve is rendelhető.

Az új LL sorozatú, padokat és asztalokat magába foglaló utcabútor család tagjai a korábban megszokott magas minőségben, tűzihorganyzás után RAL színskála szerint porfestett kivitelben, akár egyedi hosszméretben is rendelhetők. Talajhoz történő rögzítésük előre kialakított furatokon keresztül biztosított, de mindegyik termék bebetonozható verzióban is elérhető. Szállításuk praktikusan, lapraszerelve történik.

Lehetőség van a termékek megnevesítésére is, ami azt jelenti, hogy a lábak oldalán lévő felületre vízvágással bele tudnak vágni cégnevet, logót, címert.

A gyártó 6 év teljes átrozsdásodás elleni garanciát vállal termékeire.

LLPK185 típusú támlás, karfás pad


LLAG185 típusú gyermeküléssel szerelt asztal


LLL185 típusú támla nélküli pad

Az LL utcabútor család adatait megtekintheti, szórólapját letöltheti, ha az alábbi termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Stahl Varianten Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot az alábbiak közül.
 
Kategóriák
Köztéri ülőbútorok
Köztéri ülőbútorok
Utcabútorok, kültéri berendezések
Utcabútorok, kültéri berendezések
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...