proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új LL utcabútor család a Stahl Varianten Kft. választékában


2017. október 17.

Acélszerkezetű padok és asztalok többféle méretben és kialakításban

A Stahl Varianten Kft. negyed százados tapasztalattal gyárt minden stílusvilágba jól illeszkedő utcabútorokat. Acél anyagú bútoraik, bútor rendszereik, a sajátos design mellett, nagyon kényelmesek és maradandók is.

A Stahl-Varianten Kft. által tervezett új LL prémium bútorcsalád ergonómiája tökéletes, nagyon kényelmes ülőfelületet biztosít. Stílusa letisztult így bármilyen környezetbe beilleszthető. Nagyon masszív, mivel csak tűzihorganyzott acél alkatrészeket tartalmaz, ezért teljesen gondozásmentes és hosszú távon ellenáll bármilyen szélsőséges időjárásnak. Az asztal innovatív gyermeküléssel kiegészítve is rendelhető.

Az új LL sorozatú, padokat és asztalokat magába foglaló utcabútor család tagjai a korábban megszokott magas minőségben, tűzihorganyzás után RAL színskála szerint porfestett kivitelben, akár egyedi hosszméretben is rendelhetők. Talajhoz történő rögzítésük előre kialakított furatokon keresztül biztosított, de mindegyik termék bebetonozható verzióban is elérhető. Szállításuk praktikusan, lapraszerelve történik.

Lehetőség van a termékek megnevesítésére is, ami azt jelenti, hogy a lábak oldalán lévő felületre vízvágással bele tudnak vágni cégnevet, logót, címert.

A gyártó 6 év teljes átrozsdásodás elleni garanciát vállal termékeire.

LLP185 típusú támlás pad


LLPK185 típusú támlás, karfás pad


LLA185 típusú asztal


LLAG185 típusú gyermeküléssel szerelt asztal


LLL185 típusú támla nélküli pad


Az LL utcabútor család adatait megtekintheti, szórólapját letöltheti, ha az alábbi termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Stahl Varianten Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot az alábbiak közül.
 
 

Cég
Telephely: H-3060 Pásztó, Gyöngyösi út 2.
Telefon: +36 70 977 3532
Fax: +36 32 560 560
E-mail:
Web: www.stahlvarianten.hu
   
   
   
   
   
Az 1991-ben alakult Stahl Varianten Kft. több, mint 25 éve tervez és gyárt egyedi formavilággal rendelkező, minden stílusvilágba jól illeszkedő, ergonomikus utcabútorokat és egyéb acélipari termékeket és eszközöket. Igény esetén, a cég teljes körű szolgáltatása kiterjed a tervezéstől kezdve, a gyártáson át, a helyszíni összeszerelésig és telepítésig.
Kulcsszavak:  Stahl-Varianten  Kft  Stahl  Varianten  utcabútor  pad  asztal  LLP185  LLPK185  LLA185  LLAG185  LLL185  köztéri  kültéri  ülőbútor