proidea.hu online termékinformációs katalógus

Sika újdonságok a Construmán


2019. március 13.

A kiállításon megismerheti az új Sikalastic-580 kenhető tetőszigetelést és a Construma díjas Schönox Renotex 3D szerkezetmegerősítő szövetet

Érdemes meglátogatni a Contruma "A" épület 308 D Sika standját, mert egy igazán mozgalmas, szakmai standdal találkozhat, ahol testközelből ismerkedhet meg számos újdonságukkal.

Tetőjavítás egyszerűen, házilag?
Igen, hiszen a piacon egyedülálló, mesteri szintű, házilagos kivitelezést és megnyugtató, hosszú távú, teljes körű technikai megoldást nyújtó Sikalastic-580 egykomponensű, kenhető tetőszigetelő bevonattal könnyen megoldható.
A Sikalastic-580-al egy teljes tetőfelújítás vagy kisebb tetőfelületek javítása is elvégezhető kivitelező nélkül, rövid időn belül akár bitumen, beton, tégla, fém, cserép, vagy kerámia felületen is.

Sikalastic-580 egykomponensű, kenhető tetőszigetelő bevonat

A használatra kész, összekeverést igénylő Sikalastic-580 mellett csak egy vödör és egy festőhenger, vagy ecset kell a tető vízszigeteléséhez. Nézze meg kiállított makettjüket, győződjön meg arról, hogy a Sikalastic-580 a legérzékenyebb vízszigetelési felületeken is a maximálisat nyújtja, hiszen már a második réteg felhordását követő 3 óra elteltével eső álló védelmet ad a tetőnek. Igazi újdonság a piacon, igazi újdonság a Construmán!

Sikalastic-580 egykomponensű, kenhető tetőszigetelő bevonat

Prémium parkettához prémium szerkezetmegerősítő háló
Szintén igazi újdonság a Sika márkacsaládhoz tartozó Schönox márka Construma díjas high-tech szintű, Schönox Renotex 3D szerkezetmegerősítő szövete.
Próbálja ki személyesen, hogy milyen rugalmas ez a háromdimenziós szerkezetmegerősítő szövet.

Schönox Renotex 3D szerkezetmegerősítő szövet

A rugalmasság mellett:
  • tűzállósági besorolása a legmagasabb osztályú
  • rendkívül könnyű, ami a födémterhelésnél elsődleges szempont
  • alkalmazható hideg és melegburkolat esetén is. Rendkívül gyors, 1-2 nap alatti kivitelezést tesz lehetővé a több hetes egyéb más megoldásokkal szemben
  • 3-5 cm rétegvastagság hozható létre egyszerű öntéssel, úgy, hogy melegburkolat, pl. parketta fogadására alkalmas
Schönox Renotex 3D szerkezetmegerősítő szövet rétegrend

Ismerkedjen meg a Sikafloor padlórendszerrel
Nincs olyan felhasználási terület, ahol a Sikafloor padlóbevonati rendszer ne tudna bizonyítani. Legyen szó ipari felhasználásról, azaz üzemi konyháról, hűtőházról, vegyiparról, vizes terekről, kórházról, vagy közösségi terekről a Sikafloor padlórendszer már évtizedek óta kiállja a próbát a nagy forgalmú, erős koptatóhatásnak kitett felületeken. A Sikafloor család emellett nemcsak ipari környezetben ideális megoldás. A színes epoxigyanta bevonat normál és középnehéz mechanikai és vegyi igénybevételhez garázsokban, mosókonyhákban és nedves helyiségekben, pincékben, alagsorokban, tárolókban is alkalmas. Emellett magas esztétikai értékének köszönhetően jó választás erkélyeken, loggiáknál, lépcsőknél, vagy akár a nappaliban is.

Sikafloor padlórendszer

Ismerje meg a Sika kartusos ragasztási és tömítőanyag családját is a 308 D standon! Győződjön meg arról, hogy a Sika tömítő és ragasztó anyagok a legszélsőségesebb körülmények között is professzionális szinten ellátják feladatukat.

A Sikalastic-580 kenhető tetőszigetelés és a Sikafloor padlóbevonatok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha bővebb felvilágosítást vagy árajánlatot szeretne kérni a Sika Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 6.
Telefon: +36 1 371 2020
Fax: +36 1 371 2022
E-mail:
Web: http://hun.sika.com/
Boros Mihály
Építőmérnök - műszaki marketing vezető +36 30 692 9309
   
   
   
A Sika cég Magyarországon 1993 előtt információs és szervízirodaként működött, azt követően Korlátolt Felelősségű Társaságként. 1997 decemberéig a Sika Plastiment GmbH (Ausztria) leányvállalata, 1998. január 1-jétől a Sika AG tagjaként közvetlenül svájci leányvállalat. Széles termékskálájában megtalálhatók az adalékszerek, készhabarcsok, betonjavító anyagok, padlórendszerek, hídszigetelési rendszerek, korrózió elleni védőbevonatok, fugaszalagok, tetőszigetelési rendszerek, ipari ragasztó- és tömítőanyagok. A Sika különböző országokban működő vállalatai és leányvállalatai rendelkeznek az ISO 9001, illetve ISO 14001 szabványok szerinti minősítéssel.
Márkanevek: Sika, Schönox, Sikalastic, Sikagard, FastFix, SikaCeram
Kulcsszavak:  sika  sikafloor  sikalastic  Contruma  Schönox  Renotex  3D  szerkezetmegerősítő  szövet  bevonat  padlóbevonat