proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új generációs, egykomponensű ragasztó- és purhabok a Selena Hungária Kft. kínálatában


2019. június 16.

A Tytan termékcsalád két ragasztóhabbal és egy nagy kiadósságú, gyors purhabbal bővült

Ahhoz, hogy a Selena megfelelhessen az ügyfelek igényeinek, folyamatosan fejleszti és bővíti termékkínálatát. Ennek a hozzáállásnak köszönhető az alábbi három új termék is, mely mind valódi innováció a maga nemében.

Tytan ULTRA 70 pisztolyhab

Az ULTRA 70 pisztolyhab egy új, egyedi összetételű, gyors kötésű, magas kiadósságú poliuretán hab, mely megnövekedett hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. A kétkomponensű PU habok minden előnyével rendelkezik az egykomponensű purhabok kényelme mellett.
Időmegtakarítás: 10 perccel az alkalmazás után vágható, 1,5 óra elteltével a hab teljesen megköt.
Anyaghatékonyság: az alacsony utódagadásnak köszönhetően nincs anyagveszteség.

Tytan ULTRA 70 pisztolyhab


Tytan STYRO PRO 3D hőszigetelő ragasztó (szintezhető)

A Tytan Professional STYRO PRO ajánlott szigetelőlemezek beépítéséhez ETICS rendszerben. Az egyedülállóan nagy sűrűségű összetétel biztosítja az azonnali ragasztást, és az erős kötőerőt. A Tytan Professional STYRO PRO ragasztóanyaga alkalmas expandált polisztirol - beleértve a grafitot is - (EPS), extrudált polisztirol (XPS), poliuretán lemezek (PUR és PIR), ásványgyapot és habüveg ragasztására. Minden típusú építőanyagon és felületen alkalmazható, mint például: beton, fa, OSB, bitumenes membránok, kerámia tégla, szilikát tégla, üveg, fém és PVC.

Tytan STYRO PRO 3D hőszigetelés ragasztó


Tytan gipszkarton ragasztóhab

A Tytan Professional ragasztóhab gipszkarton táblákhoz használatra kész megoldást nyújt különféle táblák ragasztásához, mint például: gipsz kötésű rost- és kartonlemezek vagy cementkötésű lemezek. Kiemelten sűrű összetétele biztosítja a szintezhetőséget (3D), a gyors tapadást, a precíz beépítést és az erős ragasztást. Az alapfelületek széles körében használható, mint például: beton, fa, OSB, bitumen membránok, kerámia téglák.

Tytan gipszkarton ragasztóhab


 

Termék
Cég
Székhely: 7630 Pécs, Közraktár u. 1.
Telefon: +36 72 514 411
Fax: +36 72 514 410
E-mail:
Web: http://www.tytan.hu
Babinszki Raymund
termék manager +36 70 501 0868
   
   
   
A Selena Group építőipari vegyi anyagok széles választékának globális gyártója és disztribútora. Termékeivel profi kivitelezőket és végfelhasználókat lát el a világ számos pontján. A vállalatcsoport 30 leányvállalatot és korszerű gyártóüzemet foglal magába, melyek poliuretán habokat, tömítőket, ragasztókat, szigetelő rendszereket és vízszigetelő anyagokat állítanak elő. A Selena Group több nemzetközi és helyi márkával rendelkezik, mint például a Tytan Professional, Quilosa és az Artelit.
Márkanevek: Tytan
Kulcsszavak:  Selena  Tytan  ULTRA  70  pisztolyhab  STYRO  PRO  3D  hőszigetelés  ragasztó  gipszkarton  ragasztóhab  purhab  poliuretán  hab