proidea.hu online termékinformációs katalógus

Asfora: a kapcsolók és dugaljak új generációja


2019. február 07.

A Schneider Electric teljesen megújította az Asfora kapcsoló-, nyomó- és dugalj betéteket

Asfora szerelvénycsalád
A Schneider Electric a magyar piaci igényeket figyelembe véve, teljesen megújította az Asfora kapcsoló-, nyomó- és dugalj betéteket. A villanyszerelők munkájának megkönnyítése érdekében mindkét termék mérete kisebb lett, így könnyebben felszerelhetőek és megújult a termékek IP44-es védelme is. A kapcsolóbetéteknél újdonságnak számítanak a szélesebb, könnyen használható kioldófülek és a bekapcsolási állapot jelzése. A dugaljaknál pedig a rejtett, szélesebb, visszaállítható körmök nyújtanak ezentúl plusz segítséget a szerelés során. Az új termékek kereskedelmi forgalomban 2019 februárjától elérhetőek.
Asfora, a kapcsolók és dugaljak új generációja
Asfora, a kapcsolók és dugaljak új generációja:Asfora IP44 védelemmel:Amennyiben az Asfora szerelvénycsalád új kapcsolóival és dugaljaival kapcsolatban árajánlatot, további információt vagy katalógust szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, küldje el írásban kérdését, kérését a megfelelő gomb használatával.
 
 

Termék
Asfora szerelvénycsalád

Minimalista design és változatos színvilág = Modern életérzés. Az Asfora szerelvénycsalád a megszokott fehér és bézs kivitel mellett, négyféle elegáns színben is kínál számtalan funkciót. Az alumínium, bronz, acél és antracit színek tetszés szerint kombinálhatóak a külön megvásárolható keretekkel. A fehér és bézs funkciók kerettel együtt kerülnek csomagolásra, így ezekhez nem szükséges külön megvásárolni az egyes kereteket. Az Asfora családban egyedülálló módon vízszintesen hatosig lehet sorolni a funkciókat, míg függőlegesen maximum hármas lehet a legnagyobb sorolás. A minőségi alapanyagoknak köszönhetően mind a megrendelő, mind a villanyszerelő jó minőséget kapnak megfizethető áron. Az Asfora, a korábban nagy népszerűségnek örvendő Anya kapcsolócsalád utódja.

Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.se.com/hu
Schneider Electric Vevőszolgálat
  +36 1 382 2800
   
   
   
A Schneider Electricnél hisznek abban, hogy az energiához és a digitális technológiákhoz való hozzáférés mindannyiunk alapvető emberi joga. Ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy kisebb ráfordítással többet érjenek el, és biztosítsák az energiát mindig, mindenhol és mindenki számára. Olyan digitális energiaellátási és automatizálási megoldásokat kínálnak, amelyek növelik a hatékonyságot és a fenntarthatóságot. Integrált megoldásokban egyesítik a vezető energiahatékonysági technológiákat, a valós idejű automatizálást, a szoftvereket és a különféle szolgáltatásokat az otthonok, az épületek, az adatközpontok, az infrastruktúrák és a különböző iparágak számára. Minden eszközzel támogatják folyamatosan fejlődő, nemzetközi, nyílt közösségük kibontakozását, amelynek tagjai elkötelezettek legfőbb értékeik, a befogadó környezet és a szabad gondolkodás iránt.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
További hírek az Épületvillamossági szerelvények termékkategóriában
További hírek a Szerelvények, kábelezés termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Schneider  Electric  Asfora  szerelvénycsalád  megújult  Asfora  betétek  süllyesztett  szerelvény  kapcsoló  dugalj