proidea.hu online termékinformációs katalógus

Asfora: a kapcsolók és dugaljak új generációja


2019. február 07.

A Schneider Electric teljesen megújította az Asfora kapcsoló-, nyomó- és dugalj betéteket

Asfora szerelvénycsalád
A Schneider Electric a magyar piaci igényeket figyelembe véve, teljesen megújította az Asfora kapcsoló-, nyomó- és dugalj betéteket. A villanyszerelők munkájának megkönnyítése érdekében mindkét termék mérete kisebb lett, így könnyebben felszerelhetőek és megújult a termékek IP44-es védelme is. A kapcsolóbetéteknél újdonságnak számítanak a szélesebb, könnyen használható kioldófülek és a bekapcsolási állapot jelzése. A dugaljaknál pedig a rejtett, szélesebb, visszaállítható körmök nyújtanak ezentúl plusz segítséget a szerelés során. Az új termékek kereskedelmi forgalomban 2019 februárjától elérhetőek.
Asfora, a kapcsolók és dugaljak új generációja
Asfora, a kapcsolók és dugaljak új generációja:Asfora IP44 védelemmel:Amennyiben az Asfora szerelvénycsalád új kapcsolóival és dugaljaival kapcsolatban árajánlatot, további információt vagy katalógust szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, küldje el írásban kérdését, kérését a megfelelő gomb használatával.
 
 

Termék
Asfora szerelvénycsalád

Minimalista design és változatos színvilág = Modern életérzés. Az Asfora szerelvénycsalád a megszokott fehér és bézs kivitel mellett, négyféle elegáns színben is kínál számtalan funkciót. Az alumínium, bronz, acél és antracit színek tetszés szerint kombinálhatóak a külön megvásárolható keretekkel. A fehér és bézs funkciók kerettel együtt kerülnek csomagolásra, így ezekhez nem szükséges külön megvásárolni az egyes kereteket. Az Asfora családban egyedülálló módon vízszintesen hatosig lehet sorolni a funkciókat, míg függőlegesen maximum hármas lehet a legnagyobb sorolás. A minőségi alapanyagoknak köszönhetően mind a megrendelő, mind a villanyszerelő jó minőséget kapnak megfizethető áron. Az Asfora, a korábban nagy népszerűségnek örvendő Anya kapcsolócsalád utódja.

Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.se.com/hu
Schneider Electric Vevőszolgálat
  +36 1 382 2800
   
   
   
A Schneider Electric, az energiamenedzsment globális specialistája több mint 100 országban kínálja integrált megoldásait több piaci szegmensben: az energia és infrastruktúra piacokon piacvezetőként, valamint az ipari folyamatok, épületautomatizálás és adatközpontok/-hálózatok területén; csakúgy mint a lakossági alkalmazásoknál. Tevékenységével arra fókuszál, hogy az energiát biztonságossá, megbízhatóvá és hatékonnyá tegye. Hitvallásával, hogy a magánszemélyek és a vállalatok is a legtöbbet érjék el energiájukkal, és 114.000 munkatársával 2008-ban több mint 18,3 milliárd Eurós eredményt ért el.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
További hírek az Épületvillamossági szerelvények termékkategóriában
További hírek a Szerelvények, kábelezés termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Schneider  Electric  Asfora  szerelvénycsalád  megújult  Asfora  betétek  süllyesztett  szerelvény  kapcsoló  dugalj