Új szigetelés felügyeleti eszközök a Schneider Electric kínálatában

Vigilohm IM9, IM9-OL, IM10 és IM20 kisebb hálózatok, IM400 készülékek nagyobb hálózatok szigetelés felügyeletére

A Schneider Electric szigetelés felügyeleti kínálata új készülékcsaládokkal bővült 2013-ban, melynek elemei, legyen szó terhelésenkénti szigetelés felügyeletről, teljes hálózati felügyeletről vagy akár naperőművek szigetelés felügyeletéről, megfelelnek a mai előírásoknak és technikai igényeknek .
 
Kisebb hálózatok terhelésenkénti szigetelés felügyelete esetén az új IM9-es készülék, illetve motoros leágazások esetén az IM9-OL-es készülék használható. 60 μF-ig terjedő hálózatok esetén az IM10, illetve RS485-ös kommunikáció esetén az IM20-as készülék használható, bővített funkciókkal (grafikus kijelző, könnyen kezelhető HMI, időbélyeggel elátott naplózási lehetőségek, nagyfeszültségű hálózati opció). Az IM10 és IM20-as készülékekből létezik kifejezetten kórházakba tervezett kivitel, amin egy külön homloklapra felszerelhető, antibakteriális kijelző könnyíti az adatok kiolvasását, riasztások érzékelését (hanggal vagy villogó jelzésekkel), illetve a szigetelés felügyeleti rendszer kézi ellenőrzését is lehetővé teszi.
Nagyobb hálózatok esetén az új IM400-as homloklapba süllyeszthető készülék ajánlható, ami már nem csak szigetelés felügyeleti funkciókkal rendelkezik, hanem szigetelési hiba esetén annak helyét is meg tudja határozni, és felügyeleti szoftvernek továbbítani, a könyebb karbantartás végett.

Az IM10, IM20 és IM400 készülékek DC hálózatok esetén is használhatóak, tökéletes megoldást nyújtva például naperőművekhez. A naperőmű méretétől függ, hogy melyik készülék használható, az inverter kiépítésének módjától pedig, hogy azt hol kell elhelyezni a hálózaton.


Ha szeretné megtekinteni az új Vigilohm szigetelés felügyeleti eszközök angol nyelvű katalógusát részletes információkkal, telepítési lehetőségekkel, kattintson a hír alatt megjelenített termék képére vagy nevére, ha pedig a fentiekkel kapcsolatban szeretne segítséget kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, válassza ki a megfelelő gombot az alábbiak közül, és küldje el írásban kérdését, kérését.
 
A hírben szereplő termékek
Vigilohm szigetelés felügyeleti eszközök
 
Vigilohm szigetelésfelügyeleti eszközök

Kisebb hálózatok terhelésenkénti szigetelésfelügyeletéhez IM9-es és IM9-OL készülékek. 60 μF-ig terjedő hálózatok esetén IM10-es, RS485-ös kommunikációhoz pedig IM20-as készülékek. Nagyobb hálózatokhoz IM400-as homloklapba süllyeszthető készülék. Az IM10, IM20 és IM400-as készülékek DC hálózatokhoz, például naperőművek szigetelés felügyeletéhez is alkalmazhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Mérők, távadók, áramváltók
Mérők, távadók, áramváltók
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...