Sedna - új kapcsolócsalád a Schneider Electrictől

Prémium süllyesztett termékcsalád, több mint 90 funkcióval és kiegészítővel


Tavaszi újdonságként vezeti be a Schneider Electric új kapcsolócsaládját, mely a Sedna névre hallgat. Elegáns stílusával a Sedna kapcsolócsalád termékei tökéletesen illeszkednek a belső terekbe. A kapcsolók formája, kialakítása, változatos színei és a sok-sok funkció mind a végfelhasználók megelégedését szolgálja. A szakemberek a gyors és biztonságos szerelés, és a kedvező árak miatt is feltehetően hamarosan megkedvelik a termékeket. A kínálatban megtalálhatóak a fehér, krém, titán, alimínium, piros és szürke termékek. A keretek és a betétek tetszés szerint kombinálhatók. A Sedna termékekkel sokszínűen, komfortosan oldhatja meg a világítási és fűtésvezérlési feladatokat is.
 
 
Schneider Electric - Sedna kapcsoló
Schneider Electric - Sedna kapcsoló
Piros színű Sedna kapcsoló
Piros színű Sedna kapcsoló
 
Szürke színű Sedna kapcsoló
Szürke színű Sedna kapcsoló
 
Alumínium színű Sedna kacsoló
Alumínium színű Sedna kacsoló
 
Fehér színű Sedna kapcsoló
Fehér színű Sedna kapcsoló

Ha az új Sedna kapcsolókkal kapcsolatban további információt szeretne, kattintson a hír alatt megjelenített terméksorra, vagy használja a megfelelő gombot hogy elküldje kérdését, katalógus- vagy árajánlat-kérését a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársának.
 

A hírben szereplő termékek

 
Sedna szerelvénycsalád

Sedna - A kapcsoló. A Schneider Electic legjobb ár-érték arányú termékcsaládja, több mint 90 funkcióval és kiegészítővel, igazán jó választás mindenki számára. A betétek hatféle színben (fehér, bézs, krém, alumínium, titánium és grafit), a keretek pedig a hat alapszín mellett két extravagáns (piros és felhőszürke) színben is kaphatóak. A keretek függőleges illetve vízszintes változatban ötösig sorolhatóak. A Sedna széles funkcióválasztékával szinte minden műszaki igényre kínál megoldást: kapcsolók, nyomógombok, dugaljak, telekommunikációs és adatkommunikációs aljzatok, valamint számos IP44-es funkció. Egyenetlen falfelület esetén is tökéletes illeszkedést biztosít, emellett mindössze 8 mm-re emelkedik ki a falsíkból.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...