proidea.hu online termékinformációs katalógus

Sedna - új kapcsolócsalád a Schneider Electrictől


2011. március 08.

Prémium süllyesztett termékcsalád, több mint 90 funkcióval és kiegészítővel


Tavaszi újdonságként vezeti be a Schneider Electric új kapcsolócsaládját, mely a Sedna névre hallgat. Elegáns stílusával a Sedna kapcsolócsalád termékei tökéletesen illeszkednek a belső terekbe. A kapcsolók formája, kialakítása, változatos színei és a sok-sok funkció mind a végfelhasználók megelégedését szolgálja. A szakemberek a gyors és biztonságos szerelés, és a kedvező árak miatt is feltehetően hamarosan megkedvelik a termékeket. A kínálatban megtalálhatóak a fehér, krém, titán, alimínium, piros és szürke termékek. A keretek és a betétek tetszés szerint kombinálhatók. A Sedna termékekkel sokszínűen, komfortosan oldhatja meg a világítási és fűtésvezérlési feladatokat is.
 
  Schneider Electric - Sedna kapcsoló
Piros színű Sedna kapcsoló   Szürke színű Sedna kapcsoló   Alumínium színű Sedna kacsoló   Fehér színű Sedna kapcsoló

Ha az új Sedna kapcsolókkal kapcsolatban további információt szeretne, kattintson a hír alatt megjelenített terméksorra, vagy használja a megfelelő gombot hogy elküldje kérdését, katalógus- vagy árajánlat-kérését a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársának.
 
 

Termék
Sedna szerelvénycsalád

Sedna - A kapcsoló. A Schneider Electic legjobb ár-érték arányú termékcsaládja, több mint 90 funkcióval és kiegészítővel, igazán jó választás mindenki számára. A betétek hatféle színben (fehér, bézs, krém, alumínium, titánium és grafit), a keretek pedig a hat alapszín mellett két extravagáns (piros és felhőszürke) színben is kaphatóak. A keretek függőleges illetve vízszintes változatban ötösig sorolhatóak. A Sedna széles funkcióválasztékával szinte minden műszaki igényre kínál megoldást: kapcsolók, nyomógombok, dugaljak, telekommunikációs és adatkommunikációs aljzatok, valamint számos IP44-es funkció. Egyenetlen falfelület esetén is tökéletes illeszkedést biztosít, emellett mindössze 8 mm-re emelkedik ki a falsíkból.

Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.se.com/hu
Schneider Electric Vevőszolgálat
  +36 1 382 2800
   
   
   
A Schneider Electricnél hisznek abban, hogy az energiához és a digitális technológiákhoz való hozzáférés mindannyiunk alapvető emberi joga. Ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy kisebb ráfordítással többet érjenek el, és biztosítsák az energiát mindig, mindenhol és mindenki számára. Olyan digitális energiaellátási és automatizálási megoldásokat kínálnak, amelyek növelik a hatékonyságot és a fenntarthatóságot. Integrált megoldásokban egyesítik a vezető energiahatékonysági technológiákat, a valós idejű automatizálást, a szoftvereket és a különféle szolgáltatásokat az otthonok, az épületek, az adatközpontok, az infrastruktúrák és a különböző iparágak számára. Minden eszközzel támogatják folyamatosan fejlődő, nemzetközi, nyílt közösségük kibontakozását, amelynek tagjai elkötelezettek legfőbb értékeik, a befogadó környezet és a szabad gondolkodás iránt.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
További hírek az Épületvillamossági szerelvények termékkategóriában
További hírek a Szerelvények, kábelezés termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Schneider  Electric  Hungária  Villamossági  Zrt  Sedna  szerelvények  kapcsolók