Kapcsolj kreativitásra! - M-Creativ kapcsolócsalád

Igazi egyéniségeknek kínál funkcionális dizájnt a Schneider Electric

Az elmúlt évtizedekben egyre fontosabbá vált az egyediség és az egyéni igények kielégítése az élet minden területén. A helyiségek, amelyekben nap mint nap éljük az életünket, mindig is saját ízlésünk kiteljesítésének adtak teret, hiszen szeretjük, ha otthonunkat és irodánkat vagy munkaállomásunkat is a szükségleteink és ízlésünk szerint alakíthatjuk. Kapcsolóinkat és konnektorainkat korábban pusztán használati tárgyként kezeltük, és inkább igyekeztünk elrejteni azokat vendégeink szeme elől mintsem, hogy ki tudtuk volna fejezni velük egyéniségünket. A Merten M-Creativ szerelvények megjelenésével azonban eljött a kreatív villanykapcsolók korszaka, a dekorációs és használati funkciók ötvözésének köszönhetően. A Schneider Electric újonnan bevezetett termékcsaládja az első olyan kapcsolócsalád, amelyet mi magunk tervezhetünk meg, és így lakásunk dizájnos kiegészítőjévé válhat.

Az M-Creativ keretek, fényerőszabályzók és dugaljak mindenkinek különlegességet kínálnak: a valódi egyéniségeknek, a dizájn szerelmeseinek, a praktikumra érzékenyeknek, az okos megoldások kedvelőinek, vagy a kísérletező kedvűeknek egyaránt. A legkisebbek színes rajzaikkal díszíthetik a gyerekszoba kapcsolóit, de a krétafal alternatívájaként konyhánkat is feldobhatjuk, kedvenc receptünket vagy az aktuális bevásárlólistánkat a billentyű mögé helyezve. Családi fotóinkkal vagy az internetről letöltött képekkel is díszíthetjük a lakás különböző pontjait. A vállalatok is egyedi formában hozhatják összhangba irodájuk belső enteriőrjét a villanykapcsolókkal, ami a logójukat vagy a dolgozóknak szánt üzeneteket is ábrázolhatja. A felhasználási lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határt: az M-Creativ kapcsolókat egyedi megoldásként alkalmazhatjuk például a múzeumokban, az aktuális kiállításokhoz igazítva a terekben a kapcsolókat, vagy kávézókban, ínycsiklandó kávékülönlegességeket bemutatva.

Akárhol, akármikor, akárhányszor
A kapcsolócsalád az örök megújulás forrása lehet: mindig az aktuális hangulatunkhoz igazíthatjuk, ami egyúttal költséghatékony megoldás is, hiszen nem kell minden alkalommal új keretet és betétet vásárolnunk, amikor már éppen megunjuk azokat. Új tapétát tettünk fel a falra, de villanykapcsolónk elrontja az összképet? Helyezzük a tapéta mintáját a kapcsolónkra, és máris újra harmonikus a szoba! A testre szabható dizájn mellett az M-Creativ sorozat legnagyobb előnye a praktikum: használata egyszerű, gyors és biztonságos. Az átlátszó keretet csak lepattintjuk a belső keretről, és máris felrakhatjuk a falhoz passzoló mintát vagy kedvenc fotónkat, rajzunkat saját stílusunknak és egyéniségünknek megfelelően. A kapcsolók belső és külső részét egyedileg is variálhatjuk, melyben segítségünkre lehet a Merten tervezője.

Az M-Creativ kollekció a Merten szerelvénycsalád részét képezi, és kompatibilis az összes M-sorozattal: az M-Elegance, az M-Plan és az M-Smart 175 funkciójával, így régebbi kapcsolóinkat is átalakíthatjuk az új dizájnnak megfelelően.
 

Az új M-Creativ szerelvénycsaláddal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termék nevére vagy fotójára, ha árajánlatot, bővebb információt, katalógust szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

M-Creativ szerelvénycsalád
 
M-Creativ szerelvénycsalád

A Merten M-Creativ család a szerelvénypiacon egyedülálló megoldást kínál. Az új család kereteivel és burkolataival egyedivé varázsolható az otthon, hiszen fénykép, tapéta vagy akár gyermekrajz is díszítheti a kapcsolót, dugaljat. Az M-Creativ annak is megoldást kínál, aki nem talál megfelelő színű kapcsolót. A Merten M-Creativ szerelvények megjelenésével eljött a kreatív villanykapcsolók korszaka, a dekorációs és használati funkciók ötvözésének köszönhetően. A Schneider Electric termékcsaládja az első olyan kapcsolócsalád, amelyet mi magunk tervezhetünk meg, és így lakásunk dizájnos kiegészítőjévé válhat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...