Masterpact MTZ - 630 és 6300 A közötti nagyteljesítményű légmegszakítók a Schneider Electric-től

A Masterpact MTZ megszakító elvezeti a villamosenergia-elosztási rendszereket a "Dolgok Internete" korszakba

Masterpact MTZ - Nagyteljesítményű légmegszakítók 630...6300 A
Masterpact MTZ - Nagyteljesítményű légmegszakítók 630...6300 A
Galéria

Jellemzők
Az új Masterpact™ MTZ légmegszakító megnöveli a rendelkezésre állást és üzemidőt, valamint az energiahatékonyságot. Építve a ma létező Masterpact termékkínálat legendás teljesítményére, biztonságára és megbízhatóságára, a Masterpact MTZ megszakító felkészült a jövőre.
A Masterpact MTZ megszakító elvezeti a villamosenergia-elosztási rendszereket a "Dolgok Internete" korszakba. Magába foglalja a kommunikációs funkcionalitásokat úgy, mint az 1% pontosságú teljesítmény- és fogyasztásmérést az okos működtetéshez. A Masterpact MTZ összeköti az Ön villamos kapcsolószekrényét bármilyen épület- és energiamenedzsmenttel. Ezen felül most már használhatja okostelefonját, mint kézi HMI (helyi megjelenítő, kijelző) a Masterpact MTZ készülékek felügyeletére, megjelenítésére és távvezérlésére, ezzel biztosítva maximális kényelmet és egyszerű menedzsmentet.

Schneider Electric a viszonyítási alap a nagyteljesítményű légmegszakító termékek piacán (ACB) 1987 óta; az első Masterpact M készülékek, amelyeket a Masterpact NT/NW megszakítók követtek. A Masterpact MTZ megszakítók innovatív tulajdonságokkal rendelkeznek, együtt a legendás megszakítási alapelv és modularitás, valamint kompakt dizájn mellett. Schneider Electric most épít erre az örökségre az új Masterpact MTZ készülékekkel, az összekapcsolt megszakító. Ezen kívül bizonyított teljesítménnyel, biztonsággal és megbízhatósággal rendelkezik, továbbá a Masterpact MTZ megszakító magában foglalja a legújabb digitális technológiákat és a kulcs készülékévé válik a Schneider Electric Smart Panel szekrényeknek.

 • Masterpact MTZ megszakító elérhető 3 különböző méretben: Masterpact MTZ1 630 ... 1600 A között. Masterpact MTZ2 800 ... 4000 A között, Masterpact MTZ3 4000 ... 6300 A között
 • 3 pólusú és 4 pólusú változatok
 • Megszakítóképesség: 42 ... 150 kArms között (Icu 415 VAC feszültségen)
 • 4 db Micrologic kioldóegység típus, testre szabható továbbfejlesztett mérési, energiamenedzsment és hálózatanalizátor funkciókat betöltő digitális modulokkal
 • Széles közös alkatrész és kiegészítő kínálat - cserélhetők a helyszínen
 • Megfelel a nemzetközi IEC 60947-1 és 2 szabványoknak
Előnyök
Masterpact MTZ megszakítók magukba foglalják a legújabb digitális technológiákat:
 • Connectivity Ready - Maradjon folyamatosan összeköttetésben. Kerülje el a meglepetéseket és a leállásokat a Masterpact MTZ applikációval. Biztonságos vezeték nélküli csatlakozás a helyszínen egy okostelefon segítségével.
 • Precision Ready - Hozzáférés új energiamegtakarítási lehetőségekhez – a beépített, 1%-os pontosságú teljesítménymérő precíz mérést tesz lehetővé a nagyobb hatékonyság érdekében.
 • Upgrade Ready - Alakítsa igényei szerint a Micrologic X kioldóegységet bármikor – digitális modulok teszik egyszerűvé a frissítést és a testre szabást.
 • Environment Ready - Tartsa a villamosenergia-elosztási rendszerét online a legmostohább környezetben is – a Masterpact MTZ készülékek megbízhatóak és túlmutatnak a szabványokon.
 • Installation Ready - Áramvonalas konfiguráció és üzembe helyezés.
 • Integration Ready - Egyszerűsítse kapcsolószekrénye tervezését – a Masterpact MTZ készülékek adaptálhatók különböző rendszerekhez.
 • Sustainability Ready - Hozzájárul egy jobb világhoz – a Masterpact MTZ készülékekkel javíthatja a fenntarthatóságot.
Alkalmazások
A kisfeszültségű villamos hálózatok védelmére, mérésére és kommunikációjára tervezték, kifejezetten motoros és generátoros leágazások védelmének. Megbízhatóságot ad, köszönhetően a továbbfejlesztett mechanikai és villamos teljesítményének, még nagyteherbírású és kitett, nehézüzemű ipari környezetben is.

Az új Masterpact MTZ, Future Ready nagyteljesítményű légmegszakító család bemutatása:Energiamenedzsment és digitalizáció Masterpact MTZ-vel:Masterpact MTZ - Future Ready villamos tervezőknek:Masterpact MTZ - Future Ready berendezésgyártóknak és villamos kivitelezőknek:
A Masterpact MTZ nagyteljesítményű légmegszakítók termékismertetőit és CAD fájljait letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, küldje el írásban kérdését, kérését a megfelelő gomb használatával.
 

A hírben szereplő termékek

 
MasterPact MTZ nagyteljesítményű légmegszakítók 630 …. 6300 A

A Masterpact™ MTZ légmegszakító megnöveli a rendelkezésre állást és üzemidőt, valamint az energiahatékonyságot. Magába foglalja a kommunikációs funkcionalitásokat úgy, mint az 1% pontosságú teljesítmény- és fogyasztásmérést az okos működtetéshez. A Masterpact MTZ összeköti az Ön villamos kapcsolószekrényét bármilyen épület- és energiamenedzsmenttel. Ezen felül használhatja okostelefonját, mint kézi HMI (helyi megjelenítő, kijelző) a Masterpact MTZ készülékek felügyeletére, megjelenítésére és távvezérlésére, ezzel biztosítva maximális kényelmet és egyszerű menedzsmentet. Masterpact MTZ megszakító három különféle méretben érhető el és felszerelhető számos kioldóegységgel, kiegészítővel és digitális modulokkal.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Megszakítók, kismegszakítók, áramvédő kapcsolók
Megszakítók, kismegszakítók, áramvédő kapcsolók
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...