proidea.hu online termékinformációs katalógus

Masterpact MTZ - 630 és 6300 A közötti nagyteljesítményű légmegszakítók a Schneider Electric-től


2019. június 04.

A Masterpact MTZ megszakító elvezeti a villamosenergia-elosztási rendszereket a "Dolgok Internete" korszakba

Masterpact MTZ - Nagyteljesítményű légmegszakítók 630...6300 A
Jellemzők
Az új Masterpact™ MTZ légmegszakító megnöveli a rendelkezésre állást és üzemidőt, valamint az energiahatékonyságot. Építve a ma létező Masterpact termékkínálat legendás teljesítményére, biztonságára és megbízhatóságára, a Masterpact MTZ megszakító felkészült a jövőre.
A Masterpact MTZ megszakító elvezeti a villamosenergia-elosztási rendszereket a "Dolgok Internete" korszakba. Magába foglalja a kommunikációs funkcionalitásokat úgy, mint az 1% pontosságú teljesítmény- és fogyasztásmérést az okos működtetéshez. A Masterpact MTZ összeköti az Ön villamos kapcsolószekrényét bármilyen épület- és energiamenedzsmenttel. Ezen felül most már használhatja okostelefonját, mint kézi HMI (helyi megjelenítő, kijelző) a Masterpact MTZ készülékek felügyeletére, megjelenítésére és távvezérlésére, ezzel biztosítva maximális kényelmet és egyszerű menedzsmentet.

Schneider Electric a viszonyítási alap a nagyteljesítményű légmegszakító termékek piacán (ACB) 1987 óta; az első Masterpact M készülékek, amelyeket a Masterpact NT/NW megszakítók követtek. A Masterpact MTZ megszakítók innovatív tulajdonságokkal rendelkeznek, együtt a legendás megszakítási alapelv és modularitás, valamint kompakt dizájn mellett. Schneider Electric most épít erre az örökségre az új Masterpact MTZ készülékekkel, az összekapcsolt megszakító. Ezen kívül bizonyított teljesítménnyel, biztonsággal és megbízhatósággal rendelkezik, továbbá a Masterpact MTZ megszakító magában foglalja a legújabb digitális technológiákat és a kulcs készülékévé válik a Schneider Electric Smart Panel szekrényeknek.

 • Masterpact MTZ megszakító elérhető 3 különböző méretben: Masterpact MTZ1 630 ... 1600 A között. Masterpact MTZ2 800 ... 4000 A között, Masterpact MTZ3 4000 ... 6300 A között
 • 3 pólusú és 4 pólusú változatok
 • Megszakítóképesség: 42 ... 150 kArms között (Icu 415 VAC feszültségen)
 • 4 db Micrologic kioldóegység típus, testre szabható továbbfejlesztett mérési, energiamenedzsment és hálózatanalizátor funkciókat betöltő digitális modulokkal
 • Széles közös alkatrész és kiegészítő kínálat - cserélhetők a helyszínen
 • Megfelel a nemzetközi IEC 60947-1 és 2 szabványoknak
Előnyök
Masterpact MTZ megszakítók magukba foglalják a legújabb digitális technológiákat:
 • Connectivity Ready - Maradjon folyamatosan összeköttetésben. Kerülje el a meglepetéseket és a leállásokat a Masterpact MTZ applikációval. Biztonságos vezeték nélküli csatlakozás a helyszínen egy okostelefon segítségével.
 • Precision Ready - Hozzáférés új energiamegtakarítási lehetőségekhez – a beépített, 1%-os pontosságú teljesítménymérő precíz mérést tesz lehetővé a nagyobb hatékonyság érdekében.
 • Upgrade Ready - Alakítsa igényei szerint a Micrologic X kioldóegységet bármikor – digitális modulok teszik egyszerűvé a frissítést és a testre szabást.
 • Environment Ready - Tartsa a villamosenergia-elosztási rendszerét online a legmostohább környezetben is – a Masterpact MTZ készülékek megbízhatóak és túlmutatnak a szabványokon.
 • Installation Ready - Áramvonalas konfiguráció és üzembe helyezés.
 • Integration Ready - Egyszerűsítse kapcsolószekrénye tervezését – a Masterpact MTZ készülékek adaptálhatók különböző rendszerekhez.
 • Sustainability Ready - Hozzájárul egy jobb világhoz – a Masterpact MTZ készülékekkel javíthatja a fenntarthatóságot.
Alkalmazások
A kisfeszültségű villamos hálózatok védelmére, mérésére és kommunikációjára tervezték, kifejezetten motoros és generátoros leágazások védelmének. Megbízhatóságot ad, köszönhetően a továbbfejlesztett mechanikai és villamos teljesítményének, még nagyteherbírású és kitett, nehézüzemű ipari környezetben is.

Az új Masterpact MTZ, Future Ready nagyteljesítményű légmegszakító család bemutatása:Energiamenedzsment és digitalizáció Masterpact MTZ-vel:Masterpact MTZ - Future Ready villamos tervezőknek:Masterpact MTZ - Future Ready berendezésgyártóknak és villamos kivitelezőknek:
A Masterpact MTZ nagyteljesítményű légmegszakítók termékismertetőit és CAD fájljait letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy további információt szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, küldje el írásban kérdését, kérését a megfelelő gomb használatával.
 
 

Termék
MasterPact MTZ nagyteljesítményű légmegszakítók 630 …. 6300 A

A Masterpact™ MTZ légmegszakító megnöveli a rendelkezésre állást és üzemidőt, valamint az energiahatékonyságot. Magába foglalja a kommunikációs funkcionalitásokat úgy, mint az 1% pontosságú teljesítmény- és fogyasztásmérést az okos működtetéshez. A Masterpact MTZ összeköti az Ön villamos kapcsolószekrényét bármilyen épület- és energiamenedzsmenttel. Ezen felül használhatja okostelefonját, mint kézi HMI (helyi megjelenítő, kijelző) a Masterpact MTZ készülékek felügyeletére, megjelenítésére és távvezérlésére, ezzel biztosítva maximális kényelmet és egyszerű menedzsmentet. Masterpact MTZ megszakító három különféle méretben érhető el és felszerelhető számos kioldóegységgel, kiegészítővel és digitális modulokkal.

Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.se.com/hu
Schneider Electric Vevőszolgálat
  +36 1 382 2800
   
   
   
A Schneider Electric, az energiamenedzsment globális specialistája több mint 100 országban kínálja integrált megoldásait több piaci szegmensben: az energia és infrastruktúra piacokon piacvezetőként, valamint az ipari folyamatok, épületautomatizálás és adatközpontok/-hálózatok területén; csakúgy mint a lakossági alkalmazásoknál. Tevékenységével arra fókuszál, hogy az energiát biztonságossá, megbízhatóvá és hatékonnyá tegye. Hitvallásával, hogy a magánszemélyek és a vállalatok is a legtöbbet érjék el energiájukkal, és 114.000 munkatársával 2008-ban több mint 18,3 milliárd Eurós eredményt ért el.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
További hírek a Megszakítók, kismegszakítók, áramvédő kapcsolók termékkategóriában
További hírek a Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Schneider  Electric  Materpact-MTZ  megszakító  légmegszakító