proidea.hu online termékinformációs katalógus

Schlüter újdonságok a Pollack Expo-n


2012. február 27.

Bemutatásra kerülnek a 3D-s rétegrendi modellek is

A Schlüter-Systems KG magyarországi képviselete idén a Pollack Expo 2012-n is bemutatja rétegrendi megoldásait 3D rétegrendi modellekkel. Egyéb innovatív termékei, mint az energiahatékony vékony rétegrendű padlófűtés aljzat, a burkolható vízszigetelő és feszültségmentesítő lemezek, valamint az üzemi/használati vízszigeteléssel kapcsolatos folyókák és burkolható vízszigetelő építőlemezek szintén bemutatásra kerülnek a kiállításon. Standszám: ZS-51 (Zsolnay terem)

Schlüter újdonságok:
A Schlüter®-BEKOTEC rendszer egy különösen gyorsan előállítható, vékony rétegrendű, nem deformálódó feszültségmentes rétegrend kialakítás. Elsősorban az energiahatékony fűtési rendszereknek a hőleadó felülete, mely optimálisan hasznosítja az alacsony előremenő hőmérsékletet a kondenzációs kazánoknál, a hőszivattyúknál és a szolárrendszereknél.


A Dilex AHKA negatív falsarok profilok immár a festett/tapétázott falfelületek felé ad higiénikus és esztétikus átmenetet.
Alumíniumból készült vápa-profi l olyan belső falsarkok, konyhai munkapultok vagy lerakó felületek kialakításához, amelyeket kerámiaburkolattal látnak el. Különféle eloxált felületekkel kapható és egyik oldalán meglévő burkolatokhoz csatlakoztatható.


A DITRA-DRAIN 8 nagykapacitású burkolható drain-lemez.
Speciális nagy vízelvezető kapacitású bütykös struktúrájú burkolható polietilén drainlemez. Különlegessége, hogy mivel alsó oldalán is fátyolszövettel kasírozott ezért leragasztható az aljzatra, ugyanakkor felső oldala pedig közvetlenűl burkolható rákasírozott speciális szűrőfátyol miatt. A Schlüter®- DITRA-DRAIN 8 univerzális alap járólapokhoz, rétegelválasztóként és tartósan kapillárisan passzív többrétegű drénlemezként kiszellőztető funkcióval.


A Schlüter®-KERDI-LINE-V egy padlóba süllyesztett vonalmenti folyóka szett, épített zuhanyokhoz, vertikális vízelvezetéssel. Univerzálisan használható az aljzat közepére helyezve, vagy a falak mentén is. A peremen gyárilag folytonosított Schlüter®-KERDI mandzsetta biztonságos csatlakoztatást ad a burkolható vízszigetelésekhez, úgy a padlónál, mint a felmenő falazatoknál. Alacsony beépítési magassága a speciális bűzelzárójának köszönhető.


Schlüter®-SHOWERPROFILE lezáró ékprofil, mely szép keretet ad az épített zuhanynak. A Schlüter®-SHOWERPROFILE-S lejtéskialakító ék szálcsiszolt nemesacélból készül a padlószintbe illeszkedő tusolók oldalainak borítására, 2 % lejtéssel. A hátoldalán fátyolréteg található a csemperagasztóba való rögzüléshez. A padlóoldali fogadásra szolgál a rendszer részét képező kemény PVC-ből készülő tartóprofil, különböző magasság-méretekben, U-alakú fogadó-núttal.


A Schlüter®-BARA-FAP profil végre magoldja az erkélylemezek gyors és egyértelmű lezárását alsó cseppentő orral.
A Schlüter®-BARA-FAP szabadon álló balkon homlokrészeinek takarására szolgáló profil.

Ha a Schlüter újdonságokkal kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Schlüter-Systems KG Magyarországi Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1124 Budapest, Pagony u. 7/A.
Telefon: +36 1 412 0189
Fax: +36 1 412 0190
E-mail:
Web: www.schlueter.hu
Kranabeth Gábor
magyarországi képviselő +36 30 456 1753
   
   
   
A több mint 50 éves Schlüter-Systems KG rendszertermékei új épületeken kívül felújításoknál is jól használhatók. Ilyenek a társasházak körfolyosói, vagy akár a régi szállodák és családi házak felújítása során felmerülő problémák a beépítési magasság, a szigetelés és a rétegrendek terén. Referenciák széles köre bizonyítja, hogy magyarországi partnerei is preferált építőipari gyártóként tartják számon a céget.
Kulcsszavak:  Schlüter  Bekotec  Dilex  Ditra-drain  Kerdi  HOWERPROFILE  Bara