proidea.hu online termékinformációs katalógus

Rozsdamentes és műanyag bevonatú WC fülke vasalatok


2016. június 30.

Fehér, szürke és rozsdamentes szerelvény családok a B&K Kft. termékpalettáján

A vásárlói igényeket és piaci trendeket figyelembe véve, a B&K Kft. most új, WC-fülkék és szaniter fülkerendszerek kialakításához alkalmas szerelvénycsaládokat helyezett forgalomba. A műanyag bevonatú szerelvények fehér és szürke színben érhetők el, a rozsdamentes termékek pedig matt kivitelben készülnek. Mindhárom termékcsalád 18-22 mm vastagságú fal- és fülkerendszerek kiépítéséhez alkalmas.

Az új szerelvénycsaládokkal azok a beruházók és kivitelezők is a B&K termékeit választhatják, akiknek a cég által forgalmazott komplett rendszerek paraméterei (szín, méret, anyag, falvastagság) miatt ezt korábban nem tették. A most piacra dobott termékekkel - és némi asztalosipari ismerettel - bárki létrehozhatja saját tervezésű szaniter fülkerendszerét.
A szaniter fülkerendszerek katalógusát a hír alatti termékképre kattintva töltheti le. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
Kulcsszavak:  b&k  szerelvény  vasalat  szaniter  válaszfalak  fülkerendszerek  WC  fülkék  rozsdamentes  műanyag  bevonatú