proidea.hu online termékinformációs katalógus

REHAU RAUPIANO PLUS lefolyórendszer már NA 32 méretben is


2019. június 19.

Komplett rendszer családi házakhoz és nagy létesítményekhez

A RAUPIANO PLUS csövek, idomok és tartozékok széles választéka univerzálisan alkalmazható és egyben kompatibilis a hagyományos HT és KG rendszerekkel minden méretben NA 32 és NA 200 között.
Kiemelkedő zajcsillapítás és tűzvédelem jellemzi, amit a bevizsgált REHAU tűzvédelmi mandzsetták nagy választéka garantál.

A RAUPIANO PLUS lefolyórendszert kiemelkedő zajcsillapítás és tűzvédelem jellemzi

A RAUPIANO PLUS rendszermegoldás három pillére:
  • rendkívül merev, ásványi erősítésű PP csövek
  • tömegoptimalizált idomok
  • szabadalmaztatott rögzítéstechnika
RAUPIANO PLUS lefolyórendszer szabadalmaztatott rögzítéstechnikával

További előnyök:
  • akár -10 °C-os hőmérsékleten is fektetés- és törésbiztos
  • széles méretválaszték: NA 32-NA 200 névleges átmérő
  • forróvíz- és vegyszerálló, korróziómentes

 

Termék
RAUPIANO PLUS és RAUPIANO LIGHT hangcsillapító lefolyórendszer

A RAUPIANO PLUS lefolyórendszer teljesíti a zajvédelemmel kapcsolatos VDI 4100 szabvány szerinti legmagasabb követelményeket, és messzemenően megakadályozza a zavaró lefolyózajt. A 20 dB(A) alatti zajszinttel a rendszer már most megfelel a jövő kihívásainak. A három funkcionális réteg gondoskodik a biztonságos lefolyásról, elnyeli a zajt és akár -10 °C-on is biztos csőfektetést biztosít. Hidraulikusan optimalizált idomok gondoskodnak az optimális vízelvezetési teljesítményről és az alacsony lefolyózajról. A speciális, szabadalmaztatott rögzítőbilincsek hatékonyan csökkentik a testhangot. Erősített falú ívek gondoskodnak a tömegről ott, ahol a legfontosabb a zajcsökkentés. Forróvízálló, vegyszerálló és korróziómentes. Központi porszívó vezetékeként használható, számos tartozékkal.

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Rozália park 9.
Postacím: H-2051 Biatorbágy, Pf. 160.
Telefon: +36 23 530 700
Fax: +36 23 530 707
E-mail:
Web: www.rehau.hu
Lászlófi András
műszaki tanácsadó - épületgépészet  
   
   
   
   
A REHAU Kft. 1994. óta a REHAU AG&CO termékeinek magyarországi értékesítését végzi. Az 1948-ban alapított bajor cég termékeinek alapanyagai: termoplasztok, elasztomérek és duroplasztok. A REHAU a gazdaság szinte minden szegmensének partnere, mint pl. a magasépítés, épületgépészet, elektromos ipar, út- és mélyépítés, fűtéstechnika, orvostechnika, bútoripari, autóipari stb. A REHAU a műszakilag nehéz problémamegoldásokra specializálódott, a problémamentes tömegtermékekkel nem foglalkozik.
Kulcsszavak:  REHAU  RAUPIANO  PLUS  lefolyórendszer  lefolyócső  NA  32  névleges  átmérő  rögzítéstechnika  zajcsillapítás  tűzvédelem  PP  csövek  idomok