Felfüggeszthető, álló és asztali paravánokból álló Prim térelválasztó család

Moduláris kialakításának köszönhetően a különböző magasságú és színű panelek egymással kombinálhatók


A Prim kreatív és funkcionális térelválasztó család, amely felfüggeszthető, álló és asztali paravánokból áll. Kiváló hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, és jó akusztikai környezetet biztosít napjaink munkahelyein. A rugalmas alakíthatóságnak és a moduláris kialakításnak köszönhetően könnyedén változtatható, így egyedi kombinációk hozhatók létre. A letisztult stílusú és változatos színekben kapható termék jól beilleszthető bármilyen irodai környezetbe. Egyszerűen hozhat létre személyre szabott megoldásokat, amelyek a tér adottságaihoz is igazodnak. Szükség szerint bővítheti vagy csökkentheti az elemek számát.

A Prim tervezője Christian Halleröd. A svéd tervezőről köztudott, hogy terveinek középpontjában az esztétika és a funkció áll. Ezek a szempontok a hangelnyelő Prim paravánokban is megjelennek.
A funkcionális Prim a munkahely bármely terében kellemes és egyenletes zajszintet teremt. A hangnak általában - különösen az alacsony frekvenciájú hangnak (például ventilátor rendszerek vagy számítógépek hangja) - negatív hatása van a munkavégzésre.

A Prim térelválasztóknak nemcsak a külsejük, hanem a belsejük is egyedi. A Prim paravánokat kifejezetten a hatékony hangelnyelés érdekében fejlesztették ki. A hangelnyelés a porózus töltőanyag és a praktikus kivitel eredménye, aminek hatására a teljes panel elnyeli a hangot.

A töltőanyag a Re:fill, amelynek minimális a környezeti terhelése, mivel a Kinnarps saját hulladékanyagaiból, poliészterből és PET palackból készült. Ráadásul a Prim emiatt rendkívül könnyű is. Minimalista stílusa kiemeli a paraván egyedi anyaghasználatát.

A moduláris megközelítésnek köszönhetően a panelek sokféleképpen kombinálhatók. A hangelnyelő paravánok a különböző funkciójú helyiségekben különböző módon rendezhetők el. Bár a paravánok nem zárják ki teljesen a hangokat, jelentősen tompítják azokat. Segítségével olyan környezetet hozhat létre, amelyben mindenki jól érzi magát, és amely koncentrált munkavégzésre és együttműködésre egyaránt alkalmas.

A Prim térelválasztó paravánnal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Kinnarps Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Irodabútorok
Irodabútorok
Mozgatható válaszfalak, térelválasztók
Mozgatható válaszfalak, térelválasztók
Bútorok
Bútorok
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók
Szerelt válaszfalak, álmennyezetek, álpadlók
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...