PowerCube - forradalmi újítás az irodabútor kiegészítők terén

Az új termék típustól függően használható hosszabbítónak, elosztónak, vagy akár közvetlen tápegységnek

Galéria
Önnel is előfordult már, hogy elfogytak a közelben fellelhető szabad konnektorok? Önt is zavarja, hogy irodájában keresztül-kasul futnak a hosszabbítók és ez közel sem esztétikus látvány?

A Hungaro-Rim megtalálta a megoldást: a PowerCube-ok színes családja egy forradalmi újítás, amely dizájnos kiegészítője lehet irodabútorok széles választékának.

A termék nagy előnye, hogy tartókonzoljával könnyedén rögzíthetjük bármilyen felületre, így akár asztalunk alá is. Típustól függően használhatjuk hosszabbítónak, elosztónak, vagy akár közvetlen tápegységnek. A család tagját képezi egy utazáshoz használható „okoskocka“ is, amely akár nemzetközi utazás során is nélkülözhetetlen segítőtársunk lehet.

A PowerCube dizájnos külsejét holland tervezők álmodták meg. Gyerekbiztos termék, amely földelt hálózati csatlakozókkal rendelkezik.

A termékre a Hungaro-RIM 2010 Kft. két éves, teljes körű garanciát biztosít, ám a meghibásodások aránya rendkívül alacsony.
 
PowerCube Original

A kocka használatával öt darab dugaljjal gazdagodhatunk, és mindössze egy szabad csatlakozót kell ezért feláldoznunk. A konnektorok a kocka különböző oldalán helyezkednek el, így azok nem blokkolják egymást.

A kocka kapható kék, zöld, szürke és piros színekben is.
Galéria
Galéria
PowerCube Extended DE

Négy dugalj és két USB port egyidejű használatára terevezték ezt a remek darabot.

Használhatjuk elosztóként, tölthetjük rajta elektronikai eszközeinket.
PowerCube Extended Remote

A PowerCube Extended speciális gombbal rendelkezik, amely segítségével kedvünkre vezérelhetjük a készenléti energia felhasználását. A kocka vezérlője tápegység nélkül működik, a ki/be kapcsoláshoz elég mechanikus energiával működésbe hoznunk, vagyis klikkelnünk egyet.

Egy klikkerhez (vezérlőhöz) több kocka is társítható, így irodánkba belépve nem kell külön felkapcsolnunk a világítást, bekapcsolnunk számítógépünket és elindítani a nyomtatót – egy kattintás és az áramellátás biztosított.
Galéria
Galéria
Társíthatunk egy kockához több klikkert is, így ugyanazt az áramkört vezérelhetjük a bejárati ajtó mellé lehelyezett, lábbal kapcsolható vezérlőről, vagy munkánk végeztével mindent lekapcsolhatunk az asztalunk lábára erősített klikkerrel.

A termék dugaljba csatlakoztatható és hosszabbítós kivitelben is kapható, mindez az Ön kényelmét szolgálva.
PowerCube ReWirable

Egy kocka, amely utazáshoz is tökéletes. A szett három különböző utazó dugót tartalmaz, amelynek segítségével a különböző országok hálózatához könnyedén csatlakozhatunk. Nincs szükség sok-sok átalakítót magunkkal cipelnünk, elég, ha velünk van a ReWirable.

Hazaérkezést követően pedig hosszabbító kábellel tovább funkcionál: a háztartásban fellelhető, különböző csatlakozóvégekhez is ugyanúgy használhatjuk.
Galéria
Galéria
PowerExtension 3-5 m

A tervezők kedvenc kockánkhoz megfelelő színű hosszabbítóról is gondoskodtak, 3 vagy 5 méter hossszúságban. Használatukkal az áram ki- és bekapcsolhatóvá válik, a hosszabbító fejének kulcsszerű elfordításával.

A termékcsalád rögzítőcsomaggal is rendelkezik, amellyel bármilyen felületre felragaszthatjuk, felcsavarozhatjuk a kábeleket is. Ezzel a nemkívánatos kábelt eltüntethetjük a kíváncsi szemek elől.

PowerBar

A PowerBar egy nagyon kompakt négyes elosztó, amely alig foglal helyet és egy speciális tartó eszköz segítségével bármilyen lapos felületre felrögzíthetjük – legyen az asztalunk alja, vagy irattartó konténerünk oldala.

A PowerBar két elosztóval és két USB csatlakozóval is kapható.
 
Galéria
Galéria
Power USB

Ezzel az univerzális kábellel különböző eszközeinket akár egyidejűleg is tölthetjük.

Az eszköz használható adatátvitelre és töltésre egyaránt, használaton kívül pedig nem lógnak szabadon az egységek.

AudioCube

Számítógépünk nem rendelkezik hangszórókkal, de egy konferenciához fontos lenne? Semmi gond, ha van kéznél AudioCube.
Galéria

Ha a PowerCube irodabútor kiegészítőről árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hungaro-Rim 2010 Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Kategóriák

Irodabútorok
Irodabútorok
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Bútorok
Bútorok
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...