proidea.hu online termékinformációs katalógus

PowerCube - forradalmi újítás az irodabútor kiegészítők terén


2016. október 12.

Az új termék típustól függően használható hosszabbítónak, elosztónak, vagy akár közvetlen tápegységnek

 
Önnel is előfordult már, hogy elfogytak a közelben fellelhető szabad konnektorok? Önt is zavarja, hogy irodájában keresztül-kasul futnak a hosszabbítók és ez közel sem esztétikus látvány?

A Hungaro-Rim megtalálta a megoldást: a PowerCube-ok színes családja egy forradalmi újítás, amely dizájnos kiegészítője lehet irodabútorok széles választékának.

A termék nagy előnye, hogy tartókonzoljával könnyedén rögzíthetjük bármilyen felületre, így akár asztalunk alá is. Típustól függően használhatjuk hosszabbítónak, elosztónak, vagy akár közvetlen tápegységnek. A család tagját képezi egy utazáshoz használható „okoskocka“ is, amely akár nemzetközi utazás során is nélkülözhetetlen segítőtársunk lehet.

A PowerCube dizájnos külsejét holland tervezők álmodták meg. Gyerekbiztos termék, amely földelt hálózati csatlakozókkal rendelkezik.

A termékre a Hungaro-RIM 2010 Kft. két éves, teljes körű garanciát biztosít, ám a meghibásodások aránya rendkívül alacsony.
 
PowerCube Original

A kocka használatával öt darab dugaljjal gazdagodhatunk, és mindössze egy szabad csatlakozót kell ezért feláldoznunk. A konnektorok a kocka különböző oldalán helyezkednek el, így azok nem blokkolják egymást.

A kocka kapható kék, zöld, szürke és piros színekben is.
 
 
PowerCube Extended DE

Négy dugalj és két USB port egyidejű használatára terevezték ezt a remek darabot.

Használhatjuk elosztóként, tölthetjük rajta elektronikai eszközeinket.
PowerCube Extended Remote

A PowerCube Extended speciális gombbal rendelkezik, amely segítségével kedvünkre vezérelhetjük a készenléti energia felhasználását. A kocka vezérlője tápegység nélkül működik, a ki/be kapcsoláshoz elég mechanikus energiával működésbe hoznunk, vagyis klikkelnünk egyet.

Egy klikkerhez (vezérlőhöz) több kocka is társítható, így irodánkba belépve nem kell külön felkapcsolnunk a világítást, bekapcsolnunk számítógépünket és elindítani a nyomtatót – egy kattintás és az áramellátás biztosított.
 
 
Társíthatunk egy kockához több klikkert is, így ugyanazt az áramkört vezérelhetjük a bejárati ajtó mellé lehelyezett, lábbal kapcsolható vezérlőről, vagy munkánk végeztével mindent lekapcsolhatunk az asztalunk lábára erősített klikkerrel.

A termék dugaljba csatlakoztatható és hosszabbítós kivitelben is kapható, mindez az Ön kényelmét szolgálva.
PowerCube ReWirable

Egy kocka, amely utazáshoz is tökéletes. A szett három különböző utazó dugót tartalmaz, amelynek segítségével a különböző országok hálózatához könnyedén csatlakozhatunk. Nincs szükség sok-sok átalakítót magunkkal cipelnünk, elég, ha velünk van a ReWirable.

Hazaérkezést követően pedig hosszabbító kábellel tovább funkcionál: a háztartásban fellelhető, különböző csatlakozóvégekhez is ugyanúgy használhatjuk.
 
 
PowerExtension 3-5 m

A tervezők kedvenc kockánkhoz megfelelő színű hosszabbítóról is gondoskodtak, 3 vagy 5 méter hossszúságban. Használatukkal az áram ki- és bekapcsolhatóvá válik, a hosszabbító fejének kulcsszerű elfordításával.

A termékcsalád rögzítőcsomaggal is rendelkezik, amellyel bármilyen felületre felragaszthatjuk, felcsavarozhatjuk a kábeleket is. Ezzel a nemkívánatos kábelt eltüntethetjük a kíváncsi szemek elől.

PowerBar

A PowerBar egy nagyon kompakt négyes elosztó, amely alig foglal helyet és egy speciális tartó eszköz segítségével bármilyen lapos felületre felrögzíthetjük – legyen az asztalunk alja, vagy irattartó konténerünk oldala.

A PowerBar két elosztóval és két USB csatlakozóval is kapható.
 
 
 
Power USB

Ezzel az univerzális kábellel különböző eszközeinket akár egyidejűleg is tölthetjük.

Az eszköz használható adatátvitelre és töltésre egyaránt, használaton kívül pedig nem lógnak szabadon az egységek.

AudioCube

Számítógépünk nem rendelkezik hangszórókkal, de egy konferenciához fontos lenne? Semmi gond, ha van kéznél AudioCube.
 

Ha a PowerCube irodabútor kiegészítőről árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Hungaro-Rim 2010 Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1163 Budapest, Cziráki u. 26-32., 27-es épület, 1. em.
Telefon: +36 1 404 3093
Fax: +36 1 404 1471
E-mail:
Web: www.hungarorim.hu
Andráska Csaba
kereskedelmi vezető +36 30 184 7033
   
   
   
A Hungaro-Rim Kft. olyan, a maga kategóriájában piacvezető nemzetközi irodabútor márkák kizárólagos magyarországi képviselője, mint a cseh RIM konszern valamint a MyDva group a.s., és importőre a német Dauphin csoport és svájci ZÜCO bútorgyárnak. A Hungaro-Rim Kft. működésének alapjait a forma, az ergonómia, a termékek széles használhatósága, a természetet kímélő gyártás és a felhasználók hosszú távú egészsége és megelégedettsége képezi. A cég egyedülállóan széles és igényesen válogatott termékválasztéka és magas minőségű ügyfélszolgálati és after-sales tevékenysége is azt a célt szolgálják, hogy egyre több ember tapasztalhassa meg Magyarországon is, hogy lehet hosszú távon egészségesen ülni és dolgozni.
Márkanevek: Rim, Dauphin, Züco,
Kulcsszavak:  Hungaro-RIM  2010  Kft  Powercube  Power  Cube  Power-Cube  kocka  Powerextension  hosszabbító  kábel  elosztó  tápegység  dugalj  USB  csatlakozó  Powerbar  elosztó  Audiocube