Kiemelt elismerésben részesült a Wienerberger az Innovációs Nagydíj Pályázaton

A kiemelt elismerést a Porotherm Dryfix új falazási technológiáért kapta

A Magyar Innovációs Szövetség kiemelt elismerésről szóló oklevelét 2010. március 26-án a Parlamentben tartott Magyar Innovációs Nagydíj díjátadó ünnepségen vette át a Wienerberger Téglaipari zRt. nevében Norbert Schwarzmüller vezérigazgató. A kiemelt elismerést a magyar vállalat a Wienerberger konszern által kifejlesztett, a hazai piacra 2009-ben bevezetett Porotherm Dryfix márkanévre keresztelt, új falazási technológiáért kapta.

Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter, a bíráló bizottság elnöke az átadón elmondta: a zsűri a beadott pályázatok értékelésénél idén is több szempontot vizsgált, az innováció újszerűségén, gazdasági eredményességén túl, annak társadalmi hasznosságát is figyelembe véve. A magyar gazdaság számára fontos, hogy a vállalatok profitot érjenek el a termékfejlesztések, új technológiák meghonosítása által, de ezt a társadalmi szempontok, a környezettudatosság, energiahatékonyság szem előtt tartásával kell tenniük.

A Paksi Atomerőmű kapta a Nagydíjat
A Magyar Innovációs Szövetség által 1991-ben alapított Innovációs Nagydíjjal minden esztendőben az előző év legnagyobb jelentőségű és gazdaságilag eredményes innovációját ismerik el, a Nagydíjat idén a Paksi Atomerőmű Zrt. nyerte el, az általa megvalósított "Teljesítménynövelés a Paksi Atomerőmű blokkjain" című innovációért. A Nagydíjon felül a zsűri még hat pályázatot jutalmazott Innovációs Díjjal, további hat innovációt pedig kiemelt elismerésben részesített.
Magyar Innovációs Nagydíj díjátadó ünnepség
Magyar Innovációs Nagydíj díjátadó ünnepség
Norbert Schwarzmüller vezérigazgató úrnak Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter úr és Dr. Pakucs János, a Magyar Innovációs Szövetség tiszteletbeli elnöke adja át az elismerő oklevelet.


Ha a Porotherm Dryfix falazási technológiáról bővebb információt szeretne megtudni, kattintson a hír alatti termékképre, ha katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
A hírben szereplő termékek
Porotherm Rapid Dryfix extra ragasztóhab
 
Porotherm Rapid Dryfix extra ragasztóhab

Speciális összetételű ragasztóhab, kizárólag a Porotherm Profi csiszolt téglatermékekhez.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Hab a téglán
Hab a téglán
A csiszolt tégla új generációja a Porotherm DRYFIX
Hab a téglán
Kategóriák
Habarcsok
Habarcsok
Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Betonok, habarcsok, vakolatok, kiegyenlítők
Betonok, habarcsok, vakolatok, kiegyenlítők
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...