proidea.hu online termékinformációs katalógus

Kiemelt elismerésben részesült a Wienerberger az Innovációs Nagydíj Pályázaton


2010. március 31.

A kiemelt elismerést a Porotherm Dryfix új falazási technológiáért kapta

A Magyar Innovációs Szövetség kiemelt elismerésről szóló oklevelét 2010. március 26-án a Parlamentben tartott Magyar Innovációs Nagydíj díjátadó ünnepségen vette át a Wienerberger Téglaipari zRt. nevében Norbert Schwarzmüller vezérigazgató. A kiemelt elismerést a magyar vállalat a Wienerberger konszern által kifejlesztett, a hazai piacra 2009-ben bevezetett Porotherm Dryfix márkanévre keresztelt, új falazási technológiáért kapta.

Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter, a bíráló bizottság elnöke az átadón elmondta: a zsűri a beadott pályázatok értékelésénél idén is több szempontot vizsgált, az innováció újszerűségén, gazdasági eredményességén túl, annak társadalmi hasznosságát is figyelembe véve. A magyar gazdaság számára fontos, hogy a vállalatok profitot érjenek el a termékfejlesztések, új technológiák meghonosítása által, de ezt a társadalmi szempontok, a környezettudatosság, energiahatékonyság szem előtt tartásával kell tenniük.

A Paksi Atomerőmű kapta a Nagydíjat
A Magyar Innovációs Szövetség által 1991-ben alapított Innovációs Nagydíjjal minden esztendőben az előző év legnagyobb jelentőségű és gazdaságilag eredményes innovációját ismerik el, a Nagydíjat idén a Paksi Atomerőmű Zrt. nyerte el, az általa megvalósított "Teljesítménynövelés a Paksi Atomerőmű blokkjain" című innovációért. A Nagydíjon felül a zsűri még hat pályázatot jutalmazott Innovációs Díjjal, további hat innovációt pedig kiemelt elismerésben részesített.
Magyar Innovációs Nagydíj díjátadó ünnepség
Norbert Schwarzmüller vezérigazgató úrnak Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter úr és Dr. Pakucs János, a Magyar Innovációs Szövetség tiszteletbeli elnöke adja át az elismerő oklevelet.


Ha a Porotherm Dryfix falazási technológiáról bővebb információt szeretne megtudni, kattintson a hír alatti termékképre, ha katalógust vagy árajánlatot szeretne kérni a Wienerberger Téglaipari Zrt. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1119 Budapest, Bártfai u. 34.
Telefon: +36 1 464 7030
Fax: +36 1 203 9988
E-mail:
Web: www.wienerberger.hu
Horváth András
műszaki szaktanácsadó - Nyugat-Magyarország +36 30 185 5241
   
   
   
A Wienerberger Konszern a világ legnagyobb téglagyártója és tartja európai vezető pozícióját a műanyag csövek, tetőrendszerek és térburkoló kövek gyártása területén is. A Wienerberger Téglaipari Részvénytársaságot 1990-ben alapította meg - magyar partnerek bevonásával - az osztrák Wienerberger-konszern, amelynek eltökélt szándéka volt, hogy elismert technológiáját és termékeit egész Közép-Kelet-Európában meghonosítsa, mégpedig mindenütt helyi gyártás révén.
Márkanevek: Porotherm, Tondach, Terca
Hír
Hab a téglán
2009.03.25    
Kulcsszavak:  Wienerberger  porotherm  dryfix  habarcs