A megbízható pillér-födém kapcsolat, mely már milliószorosan bizonyított

A svájci ANCOTECH AG ancoPLUS® nyírócsapos átszúródás elleni vasalata most már az Európai Unió országaiban is elérhető.


A különleges vasalatok specialistájának számító svájci ANCOTECH AG 20 évvel ezelőtt kifejlesztett és szabadalmaztatott ancoPLUS® nyírócsapos átszúródás elleni vasalata most már az Európai Unió országaiban is elérhető. A terméket kimagasló ár/érték arány jellemzi.

A statikus tervezőket a cég zseniális tervezőprogramja segíti az ancoPLUS®. átszúródás elleni vasalatok egyszerű és gyors ellenőrizésében és méretezésében. A 4.6-os változat többek között magyar nyelven és a legújabb DIN 1045-1 szabvány előírásainak megfelelően készült el. Az ancoPLUS® nyírócsap és a ZEUS Stahlpilz merevacélbetét mellett az ehhez kapcsolódó méretezőprogram is rendelkezik ÉME Engedéllyel.

Egy gombnyomással készíthető el elrendezési rajz (felülnézet, oldalnézet), statikai számításokat tartalmazó ellenőrző lap, gyártási lap és az egész projektre vonatkozó összesítő. Az eredmények akár elektronikus úton is továbbíthatók a gyártó felé. A méretezőprogram része az eLIST nevű program is, mely az egyedi vasalatok szerkesztésére, rajzolására és kigyűjtésére alkalmas.


A program ingyenesen letölthető innen. Amennyiben szeretné, hogy a programfrissítésekről értesítést kapjon, kérjük, regisztráljon a gyártó honlapján.
Kategóriák
Szerkezeti vasalatok
Szerkezeti vasalatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...