PERI HANDSET Alpha, a könnyű, keretvázas zsalurendszer

PERI HANDSET Alpha, a könnyű keretvázas zsalurendszer

Univerzális megoldás fal- és pillérzsalu alkalmazásokhoz

A PERI olyan új zsalurendszereket vezetett be hazánkban, melyekkel gyorsabban, olcsóbban, kevesebb munkaerővel és eszközzel lehet dolgozni. Egyik termék ezek közül az ázsiai országokban és már néhány európai piacon is bizonyított, könnyű, kézzel emelhető HANDSET Alpha fal- és pillérzsaluzat, melynek előállításához minimális faanyag szükséges.

Az ergonomikusan kezelhető és rugalmasan variálható elemekből álló zsaluzat csupán két fővel, daru nélkül szerelhető, ugyanakkor mindez robusztus, nagy teherbírású rendszert eredményez. A rendszer kevés alkatrészből áll, így az összeszerelés könnyen megtanulható és kevés a hibalehetőség.

Költséghatékony

A versenyképes áron nyújtott nagy teljesítmény teszi a HANDSET Alpha-t vonzóvá még azon ügyfelek számára is, akik a hagyományos fa zsaluzási módszerekkel dolgoznak. A darufüggetlen rendszer szereléséhez elegendő csupán két fő, ezzel idő és pénz takarítható meg. Az ideális méretű, 5 cm-es átkötési lyukakkal rendelkező variábilis panelek nagyobb rugalmasságot tesznek lehetővé falak és pillérek zsaluzása során, optimalizálva ezáltal a helyszínen tartandó anyagmennyiséget és -kihasználtságot.

PERI HANDSET Alpha, a könnyű keretvázas zsalurendszer
PERI HANDSET Alpha, a könnyű keretvázas zsalurendszer
Ékes zár és HSA kapocs áll rendelkezésre a panelek hatékony és költségkímélő csatlakoztatásához

Könnyű kezelhetőség - kevesebb hiba

A kialakítás révén minimális az elvesző alkatrész, a profilba beépített faltámasz kapcsolóknak és fogási pontoknak köszönhetően. A kevés és jól átgondolt elem intuitívan kezelhető, minimális betanulási szükségletet igénylő rendszert eredményez.
A maximális frissbeton-nyomás falak esetében 60 kN/m², pillérek esetében 75 kN/m², mely kevesebb hibalehetőséget és gyorsabb betonozást tesz lehetővé.

PERI HANDSET Alpha, a könnyű keretvázas zsalurendszer
PERI HANDSET Alpha, a könnyű keretvázas zsalurendszer
Extra átkötés nélkül kialakítható pillér méretek 150x50 mm és 900x900 mm között

Problémamentes használat

A lejtős, vastag profilok és a kiváló acélminőség révén a HANDSET Alpha tartós és könnyen javítható, csökkentve ezáltal a karbantartási költségeket. A kevés elemnek és az újrahasználható porszórt paneleknek köszönhetően minimális a helyszíni faanyag veszteség. Így elkerülhetők az építkezésen előforduló gyakori problémák, mint például az egyes elemek keresgélése, a hiányzó rendszerelemek, a visszaszállítási problémák, valamint a hulladék- és anyagkezelési költségek.

A PERI további egyedi szolgáltatásokat kínál Önnek projektje támogatása érdekében: mérnöki szolgáltatások, professzionális projekt támogatás, logisztika és javítási szolgáltatások, illetve különböző szoftverek és applikációk.
Egyedi ajánlatokért keresse az Ön székhelyéhez tartozó PERI értékesítő mérnökét.

A hírben szereplő termékek
PERI HANDSET Alpha keretvázas falzsaluzat
 
PERI HANDSET Alpha keretvázas falzsaluzat

A HANDSET Alpha zsaluzatot intenzív használatra tervezték falak, alaptestek és pillérek daru nélküli építéséhez. A rendszer versenyképes áron nyújt nagy teljesítményt. A robusztus és ötletes kialakításnak köszönhetően könnyen használható, ami kisebb hibalehetőséget eredményez. Ráadásul a problémamentes munkavégzés jelentősen csökkentheti a költségeket.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Pillérzsaluzatok, oszlopzsaluzatok
Pillérzsaluzatok, oszlopzsaluzatok
Falzsaluzatok
Falzsaluzatok
Zsaluk, állványok
Zsaluk, állványok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...