Az Orgatec szakkiállításon bemutatkozott a Herman Miller Sayl székcsalád

Az Y alakú felfüggesztés a híd tartópilléreinek elvén működik

Sayl székcsalád
Sayl székcsalád
Már megszoktuk, hogy a Herman Miller esetében az innovatív megoldások eredeti design ötletekkel párosulnak, az amerikai gyártónak mégis sikerült meglepnie a világot legújabb forgószékével, mely a Sayl nevet kapta. Az ergonomikus, innovatív, és környezettudatos megoldások védjegyévé váltak a gyártónak. A tervező Yves Béhard maximálisan figyelembe vette ezeket a szempontokat. A szék különlegességét a háttámla és a váz kialakítása adja. A hátsó Y alakú felfüggesztés a híd tartópilléreinek elvén működik. Ez teszi lehetővé, hogy a keret nélküli, speciális anyagból készült, 3D-s mikromozgásokra képes háttámla teljes mértékben biztosítsa a hát megtámasztását, miközben engedi, hogy a test szabadon mozogjon. A háttámla lágy vonalvezetésének köszönhetően a Sayl minden környezetbe könnyedén beilleszthető. Műanyag vagy kárpitozott háttámlával, mely színválasztékban élénk és pasztell árnyalatok egyaránt megtalálhatók. A görgős forgószék mellett a Sayl család része a négylábú és a szánkótalpas tárgyalószék is. Így alkalmas arra, hogy egy iroda komplett berendezéséül szolgáljon.
A Sayl székcsaláddal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Europa Design Hungary Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Herman Miller Lino görgős munkaszék Herman Miller Aeron irodaszékek	Herman Miller Cosm irodaszék Herman Miller Embody irodaszékek
 
Herman Miller irodabútorok
8 termék

A Herman Miller a világ második legnagyobb irodabútorokat gyártó vállalata. Sikerét és népszerűségét főleg egonomikus munkaszékeinek köszönheti, melyek tökéletes kényelmet biztosítanak - testalkattól függetlenül - minden ember számára. A székek kvalitását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a gyártó 12 év garanciát vállal ezen termékeire. És nem utolsó sorban, a székek tervezésénél a környezetvédelmi szempontokat maximálisan figyelembe vették, így 66%-ban újrahasznosított anyagból készülnek, és 99%-ban ők maguk is újrahasznosíthatók.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Herman Miller irodaszékek az Év Coworking Irodája 2016 címet elnyert Impact Hub budapesti irodájában
Herman Miller irodaszékek az Év Coworking Irodája 2016 címet elnyert Impact Hub budapesti irodájában
Az Impact Hub Budapest barátságos és ergonomikus munkakörnyezetének nagy részét az Europa Design rendezte be
Herman Miller irodaszékek az Év Coworking Irodája 2016 címet elnyert Impact Hub budapesti irodájában
Új trendek az irodában
Új trendek az irodában
Buzzispace és Della Valentina Office újdonságok
Új trendek az irodában

Kategóriák

Irodabútorok
Irodabútorok
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...