proidea.hu online termékinformációs katalógus

Herman Miller irodaszékek az Év Coworking Irodája 2016 címet elnyert Impact Hub budapesti irodájában


2017. március 19.

Az Impact Hub Budapest barátságos és ergonomikus munkakörnyezetének nagy részét az Europa Design rendezte be

Az Impact Hub nemzetközi hálózata a társadalmi, környezeti problémákra érzékeny vállalkozásoknak ad teret. Budapesti coworking irodájukban az innovatív és környezetbarát megoldások mellett az emberek igényeit tartották szem előtt. A barátságos, hatékony és ergonomikus munkakörnyezet nagy részét az Europa Design rendezte be.

Az Impact Hub budapesti irodájában igazán barátságos hangulat fogadja a belépőt, recepciós hölgy helyett a mosolygós hostok minden információt tudnak az itt dolgozó coworking munkatársakról és segítenek a kapcsolatteremtésben.
A konyha-étkező hatalmas tere igazi közösségi központ, amely már sokat elárul az Impact Hubhoz kapcsolódó cégeknek a társadalmi fejlődést előmozdító tevékenységéről. Stahl Norbert, az egyik alapító tag kiemelte, hogy bár az Impact Hub ernyőszervezete a világ 86 országában van jelen, az irodák megjelenését nem szigorú arculati kézikönyv, hanem a közös szellemiség határozza meg.
Képek forrása: Impact Hub

"Budapesten fontosnak tartottuk a helyi értékek kiemelését, ezért esett a választásunk a Ferenciek terén található volt Királyi Bérpalotára, amelynek klasszikus, történelmi épületében megőriztük a századfordulós, tiszteletet keltő nagypolgári tereket, ajtókat, díszítőelemeket. Ugyanakkor a 600 m²-es irodánkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a modern irodai elvárásoknak, így lett igazán inspiráló, munkára ösztönző, de mégis befogadó és otthonos a helyszín. Hatalmas ablakaink és erkélyeink a Ferenciek terére és a Párizsi Udvarra, Klotild Palotára néznek, természetes nappali fénnyel árasztva el a belső tereket.
Képek forrása: Europa Design

Az irodák kialakításában a fő szempontot a költséghatékonyság, az innovatív megoldások és az itt dolgozó munkatársak igényei jelentették. Így a lámpák egy része egyedi tervezésű, néhány függőlámpát pedig én készítettem újrafelhasználva a háztartásban fellelhető anyagokat. Az ötletes és költségtakarékos megoldások mellett kiemelt figyelmet kapott a hatékony munkavégzés feltételeinek megteremtése, és a munkatársak kényelme, ezért a világ legkényelmesebb és leginnovatívabb irodaszékei közül a Herman Miller Mirra és Sayl modelljeire esett a választásunk. Be kell vallanom, nem hittem abban, hogy létezik olyan szék, amelyben nem fáradunk el 8-10 órás ülést követően sem, azt gondoltam, hogy egyszerűen ki kell bírni, ha megfájdul a hátunk és a kényelmetlen ülés elvonja a munkáról a figyelmünket. De amikor az Europa Design részéről Feuertag Ottó bemutatta a Herman Miller székeket, többé ki sem akartam szállni belőlük. A Herman Miller irodabútor-gyártó cég olyan zseniálisan gondoskodik a szabad mozgásról, ugyanakkor a gerincoszlop megfelelő alátámasztásáról, hogy azóta sokkal jobban érezzük magunkat, jobban tudunk koncentrálni munkavégzés közben. A coworking irodarészben összesen 60-70 ember tud leülni, itt a berendezés egyik része az Europa Designtól származik, a munkatársak a spanyol Actiu cég Plek asztalánál dolgoznak."
Kép forrása: Impact Hub

Az Impact Hub budapesti irodájának bérelhető tárgyaló és prezentációs tereiben, a rendezvényeken hetente 2-300 ember fordul meg. A társadalmi és környezeti problémák megoldása iránt elhivatott bérlők között olyan cégek szerepelnek, mint a Corporate Values szervezetfejlesztő, a Klímapolitika környezetvédelmi, vagy a Messzelátó Egyesület, amely arra hívja fel a figyelmet, hogyan tudunk a mindennapokban is környezettudatosak lenni.
Erre az Impact Hub irodájában több példa is van, például a charity boxok adománypontjai, ahová akár a használt farmerek is bedobhatók, amelyekből egy iparművész egyedi farmer táskákat készít. Az Impact Hub nemzetközi szervezetét 11 évvel ezelőtt alapították Londonban, jelenleg Bécsben működik a központja. Értékteremtő, nyitott, befogadó, hasonló értékek mentén gondolkodó közösséget építenek, mert hitvallásuk, hogy csak együtt tudunk maradandó és pozitív társadalmi és környezeti változásokat elérni. A nemzetközi hálózat előnyös azoknak a munkatársaknak, akik felváltva több országban dolgoznak, hiszen 80 világvárosban várja őket a Budapestihez hasonló befogadó szakmai közösség.

Az Impact Hub Budapest irodája méltón nyerte el az Iroda.hu Év Coworking Irodája 2016 címet.

Bútorok: Herman Miller Sayl irodaszékek, Actiu Plek asztalok

A Herman Miller irodaszékek letölthető katalógusait a hír alatti termékképre kattintva érheti el. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az Europa Design Hungary Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
Telefon: +36 1 274 000 1
E-mail:
Web: www.europadesign.hu
Feuertag Ottó
alapító tulajdonos  
   
   
Az 1994-ben alapított cég alappillérét a világ 2. legnagyobb irodabútor gyára, a Herman Miller termékei képezik. Ülőbútorok tekintetében a német Wilkhahn gyárat képviselik. A latinos stílus kedvelőinek olasz kínálatukból a Sitland gyár szinkronmechanikás székeit, az olasz Alea, valamint a spanyol Actiu és Akaba gyárak teljes operatív és vezetői bútorválasztékát, exkluzív irodaberendezéseit, beépített szekrényrendszereit, válaszfalait forgalmazzák. A berendezés kialakítása során ügyfeleik tervezőinek bevonásával egyaránt figyelembe veszik az irodai és más közületi terekre vonatkozó nemzetközi trendeket és kiemelt hangsúlyt helyeznek az ergonómiai komfortra, a tér akusztikájának a javítására, amely kulcsa a hatékony munkavégzésnek. Ennek tudományos alátámasztásaként irodájuk a Well Certification rendszerében elsőként lesz minősített Magyarországon, így ezentúl tanácsadást is nyújtanak megrendelőiknek, ingatlanos és tervező partnereiknek.
Márkanevek: Wilkhahn, Herman Miller, Dencon, Barrisol, Metalco
Hír
Az Orgatec szakkiállításon bemutatkozott a Herman Miller Sayl székcsalád
2010.11.24    
További hírek az Irodabútorok termékkategóriában
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  Europa  Design  Év  Coworking  Irodája  2016  Impact  Hub  coworking  Herman  Miller  Sayl  irodaszék  irodabútorok  Actiu  Plek  asztal