proidea.hu online termékinformációs katalógus

NUOS használati melegvíz hőszivattyú split rendszerű változatban is


2012. május 23.

Korszerű hővisszanyerési technológia, amellyel idő és pénz spórolható

Hőszivattyú rendszerek használati melegvíz termelésre - ez a technológia szinte egyedülálló Magyarországon. A gázfogyasztás költsége ezzel a kialakítással teljesen megszűnik.

A NUOS család megújult és kibővült
A monoblock felépítésű fali és álló termékkínálat mellett, 2012 áprilisától bevezették a split rendszerű változatot is 80-300 liter űrtartalommal.
NUOS használati melegvíz hőszivattyú család - split rendszerű változat
A NUOS használati melegvíz hőszivattyúval kapcsolatban bővebb információért kattintson a hír alatti termékképre, ha a split rendszerű változattal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1135 Budapest , Hun u. 2.
Telefon: +36 1 237 1110
Fax: +36 1 237 1111
E-mail:
Web: www.ariston.com/hu/
Web: www.elco.co.hu
Szilágyi Beáta
marketing manager  
   
   
   
   
Az Ariston Thermo Hungária Kft. az Ariston Thermo Csoport magyarországi leányvállalata. Az Ariston Thermo Csoport mintegy 70 év óta áll a világ fűtéstechnikai piaca élvonalában, a fűtő és légkondicionáló, valamint vízmelegítő és forróvíztároló berendezések gyártásában és értékesítésében. A piaci igényekhez alkalmazkodva legújabb fejlesztései a megújuló energiák, napkollektorok és hőszivattyúk területén történtek. Az olasz központhoz 5 gyáregység tartozik, amelyek a hazai és a külföldi piacok számára egyaránt termelnek. 1998-ban a Ariston Thermo Hungária Kft. az EN ISO 9001 szabvány szerint minősíttette saját minőségügyi rendszerét, és elnyerte a kitüntető „Corporate Certificate Europe” címet.
Márkanevek: Ariston, ELCO
További hírek a Hőszivattyúk termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  ariston  NUOS  használati  melegvíz  hőszivattyú  split  rendszerű