Niloé Step – Új szerelvényválaszték a Legrand kínálatában

Niloé Step – új szerelvényválaszték a Legrand kínálatában

Lépjen át egy új dimenzióba!

A modern külsővel és innovatív belsővel rendelkező Niloé Step szerelvénycsalád már elérhető a Legrand választékában, tökéletes választást nyújtva mind új építésekhez, mind felújítási munkákhoz.

Funkcióválasztéka széleskörű (alap funkcióktól a hármas egypólusú kapcsolón, az új generációs mozgásérzékelőn, dimmereken át a kombinált – 2P+F aljzat + USB C aljzatig), modern, matt megjelenése újszerű és letisztult. 

Alapszínek:

A fekete, alumínium és fehér színben is elérhető burkolat és keret alapszínek, további keretszínekkel variálhatók, egyedi megjelenést kölcsönözve otthonának. A keretek függőlegesen és vízszintesen 5-ig sorolhatók és szerszám nélkül pattinthatók, így gyorsan és könnyedén lehet azokat felszerelni, vagy a későbbiekben másik színre cserélni.

Továbbfejlesztett mechanizmusa megkönnyíti a szerelést. A mechanizmus kialakításánál fontos szempont volt, hogy elegendő hely maradjon a vezetékeknek. A terméknek erős műanyag szerkezete van, az új rögzítőkörmökkel pedig megnövekedett a húzó igénybevétellel szembeni ellenálló képesség.

A műanyag süllyesztőperem további szigetelést biztosít, a megvastagításnak köszönhetően pedig könnyebb sorolásra ad lehetőséget: a termékek stabilan illeszkednek egymáshoz, a sorolást az erre kialakított fülek is segítik. A termékek IP kiegészítőkkel vízmentessé tehetők. 

Niloé Step mechanizmus – kapcsoló.jpg
Niloé Step mechanizmus – kapcsoló
Niloé Step mechanizmus – kapcsoló
Niloé Step mechanizmus – dugalj.jpg
Niloé Step mechanizmus – dugalj
Niloé Step mechanizmus – dugalj

A Niloé Step termékcsalád tagjai most bevezető áron, akár 20%-os kedvezménnyel is megvásárolhatók a Legrand nagykereskedéseiben és márkaboltjaiban.

A hírben szereplő termékek
Niloé Step szerelvény – alumínium (alap)
 
Niloé Step szerelvények

A Niloé Step termékcsalád minden egyes burkolatát és keretét úgy tervezték, hogy még esztétikusabbá tehesse otthonát. A burkolatok és billentyűk modern matt felülettel ellátottak fehér, alumínium vagy fekete színben, melyek tetszőlegesen választható keretekkel felszerelhetők. Az esztétikumon kívül az energiahatékonyság is fontos szempont volt a kapcsolók és csatlakozóaljzatok kialakításánál. A kínálatot az alap funkciókon kívül az innovatív funkciók teszik teljessé. A speciális védőburkolatok és keretek segítségével IP 44 védettségűvé tehetők a szerelvények.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...