Új mmcité Polys virágládák

mmcité polys virágládák

Kül- és beltérben elhelyezhető moduláris virágtartók

A természet közelsége iránti vágy a városokban egyre fontosabbá válik, és a legkisebb zöld területnek is van jelentősége. A növények hozzájárulnak a levegő páratartalmának növeléséhez, a környező tér hűtéséhez, a zajcsökkentéshez, segítenek a szálló por megkötésében és pozitív hatással vannak az emberek hangulatára. Az mmcité munkatársai mindezeket szem előtt tartva alkották meg a Polys virágládákat.

A virágládák moduláris rendszere variálhatóságával széles körű felhasználási lehetőséget kínál kül- és beltéren egyaránt, így például utcákon, bevásárlóközpontokban, iskolákban, irodaházakban, teraszokon és az otthonokban is. A Polys mindenhol új megoldást kínál a tér elválasztására, fejlesztésére, javítására és szebbé tételére.

mmcité polys virágládák
mmcité polys virágládák

"A növények különböző átmérőjű és magasságú hengeres edényekbe ültethetőek, amelyek szinte kinőnek az őket összekötő alaplemezből" írta a formatervező, Michael Tomalik, és még hozzáteszi: "A növényzet az edényekkel együtt egyfajta mikrotájjá válik, amelyben minden növénynek csak a többihez viszonyítva van értelme. Így jön létre a Polys".

David Karásek, akinek tervezői felügyelete alatt jött létre a termék a következőt fűzi hozzá: "A Polys az ihletet a szabadon elrendezett virágcserepek összeállításából meríti, ahogy azokat a kertészetekből vagy az otthoni polcokról is ismerjük. Az ilyen csoportosulást rendezi, és átviszi ezt a dizájnt a közterületekre".

mmcité polys virágládák
mmcité polys virágládák

A talpazat, az alaplemez és az alumínium borítás moduláris felépítésű, így eltérő színű elemek választásával a virágládák változatos színkombinációkban is rendelhetők. Az edények alumíniumból, az alaplemez és az alsó hengeres talpazatok pedig horganyzott acélból készülnek, és porfestéssel vannak ellátva. A növények gyökérzezét télen a fagy, nyáron pedig a túlmelegedés ellen egy belső szigetelésrendszer védi. Az edények öntözőrendszert is tartalmaznak.

Belső gyökérzet védő szigetelés
mmcité polys virágládák

Annak ellenére, hogy a Polys virágládák kifinomult és letisztult külsővel rendelkeznek, igen nagy az ellenálló képességük, ahogy ezt a közterületi felhasználás meg is követeli.

A hírben szereplő termékek
Sinus faveremrács
 
mmcité faveremrácsok és virágládák

A Sinus kombinálja a faveremrácsot és az ülőalkalmatosságot. A kör és négyzet alakú változatban elérhető Arbottura favédő rács ideális választás úgy a történelmi, mint a teljesen modern helyszínekre. Az mmcité virágládák változatos megjelenésüknek és anyaghasználatuknak köszönhetően széles körű felhasználási lehetőségeket kínálnak kül-és beltéren egyaránt. Alkalmazásuk változatossá teszi a köztereket és bővítik az utcabútorok felhasználási lehetőségeit is.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Good design díjat nyertek az mmcité termékei
Good design díjat nyertek az mmcité termékei
2022-ben a Cuby pavilon és a Polys virágláda részesültek a tekintélyes elismerésben
Good design díjat nyertek az mmcité termékei
Kategóriák
Növénytartók, favédő rácsok
Növénytartók, favédő rácsok
Utcabútorok, kültéri berendezések
Utcabútorok, kültéri berendezések
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...