Új mmcité kültéri bútorok gyerekeknek

Új mmcité kültéri bútorok gyerekeknek

A Woody és Radium padok arányait a gyermekek igényeihez igazították

Az mmcité munkatársai mindenkire gondolnak, aki a szabadban szeretné tölteni az idejét: tinédzserek, anyukák babakocsival, mozgáskorlátozottak, nyugdíjasok és gyermekek. Ezért most gondoltak a legkisebbekre is, és a nemzetközi gyereknap alkalmával elkészítették a népszerű Woody és Radium padok gyermekverzióit. Bővítik a gyermekeknek szánt kültéri bútorok sorozatát a Vera kollekciók is.

Úgy, mint Alice Csodaországban, lekicsinyítették a Woody és Radium padok arányait a gyermekek igényeihez igazodva. A Woody pad masszív blokkja a gyermekverzióban az acél lábakon olyan magasságban lebeg, amely ideális a kicsik számára. A pad karbantartást nem igényel, a fa festetlen natúr marad, impregnálva van kártevők ellen, természetesen és gyönyörűen öregszik.

A Radium ülőkék játékossága és színválasztéka vonzza a gyermekek figyelmét. Az acél hajlított keret, a perforált fémlemez ülőke egy építőkockára hasonlít, így a játszóterek természetes részévé válik.

mmcité Radium ülőke
mmcité Radium ülőke

A gyermekek mobiltelefonoktól és a számítógépektől való távoltartása minden szülő és számos szakértő célja. Az egyedi készítésű színes bútorokkal kényelmesebbé teszik a gyermekek szabadban való tartózkodását. Ugyanezt a célt szolgálja a padok, asztalok és ülőkék mellett például az egyedi Pinecone pavilon is. Lehet fedett homokozó, szabadtéri tanterem és sátor indián törzsfőnököknek. A szerkezetét a természet ihlette, a kupola alakú váz 109 db pikkellyel van borítva. Az egyes rétegek elfordításának köszönhetően a kerti pavilon légies, kellemes mikroklímával és tökéletes akusztikával rendelkezik. Ugyanakkor menedéket kínál a nap, a szél és az eső ellen.

Pinecone pavilon
Pinecone pavilon

Nagy hangsúlyt fektetnek az óvodai oktatásra is. A nyári hónapokban az óvoda működését úgy kell átalakítani, hogy a gyermekek oktatása és képzése a lehető legnagyobb mértékben átkerüljön a környezetbe, ezért elindult az óvodák számára a "Zöld Tanterem" projekt. A szabadtéri oktatás ösztönző környezetben történő kibővítése az óvodai oktatási programokon alapul, egészséges és megfelelő életmódhoz vezet, javítja a környezettudatosságot.

A zöld tanterem bútorai:

  • Vera mini pad, ülőke és háttámla fadeszkákból vagy a háttámla HPL-ből.
  • Vera mini asztal ovális vagy szögletes kialakításban.
mmcité Vera mini pad és asztal
mmcité Vera pad és asztal

 

A hírben szereplő termékek
mmcité padok
 
mmcité padok, székek és asztalok

A kifejezetten kültéri használatra tervezett mmcité köztéri padok, székek és asztalok kiemelkedő időtállósággal rendelkeznek. Számos féle kivitelben, színben és alapanyagból érhetők el, így tökéletes megoldást jelentenek a legkülönfélébb közterekre. Az mmcité mindenkire gondol, így a padok és székek többféle (alacsony, magas) ülőmagasságban kaphatóak.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
mmcité Cuby pavilon
 
mmcité kültéri lefedések

Az mmcité pavilonok bármilyen közterületen ideálisan alkalmazható kültéri lefedések. Tartós és erős szerkezetek, melyek hosszú időn keresztül megőrzik eredeti megjelenésüket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Utasvárók, kerékpártárolók, gépkocsibeállók
Utasvárók, kerékpártárolók, gépkocsibeállók
Köztéri ülőbútorok
Köztéri ülőbútorok
Utcabútorok, kültéri berendezések
Utcabútorok, kültéri berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...