proidea.hu online termékinformációs katalógus

Bohém kültéri szék az mmcité-től


2019. augusztus 01.

A sokak által jól ismert eredeti iskolai székek modern értelmezése

Bohém kültéri szék

Ez az univerzális kültéri szék nem tagadja a múltból való inspirációját. Az iskolások által jól ismert eredeti iskolai székek modern értelmezése. Újjászületését a szabadban, a parkberendezések részeként, illetve közterületeken, kávézók és éttermek teraszán láthatjuk. Ellenálló, összecserélhetetlen és kellemesen retro stílusú, de mégis kortárs darab. Két magasságban érhető el és egymásba rakható. A rétegelt lemezből készült változat beltéri használatra ajánlott. A szett részét képezi a hasonló stílusú asztal is.

Bohém kültéri szék

Kivitel:
A váz anyaga horganyzott és porszórt acélszerkezet, az ülőke és támla alumíniumlemezből, vagy a beltérre szánt kiviteleknél rétegelt lemezből készül. Elérhető rozsdamentes változatban is. A székek szabadon lerakhatók, nem rögzíthetők.

Bohém kültéri szék

 

Termék
Cég
Székhely: H-2045 Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky utca 83/3.
Telefon: +36 23 332 041
Fax: +36 23 332 042
E-mail:
Web: www.mmcite.com/hu
Czödör István
   
   
   
   
Az mmcité kft. a mmcité r.t. leányvállalata, amely az utcabútorok fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A cég az ISO 9002 minőségi okmányát is birtokolja. Az mmcité r.t. az egyetlen cseh utcabútort gyártó cég, amelynek közvetlen üzleti képviselete van Európa legtöbb országában.
Kulcsszavak:  mmcité  bohém  szék  kültéri  ülőke  parkberendezés  kávézó  terasz  étterem  terasz  kültéri  ülőbútor  köztéri  bútorcsalád