Megújuló Prisma szekrények, magasabb földrengésállósági értékkel és robusztusabb kivitelben

A Schneider Electric Prisma Plus G és P villamosenergia-elosztási szekrényei elérték a 2G földrengésállósági értéket

Magyarországon is elindult a Schneider Electric AdvanPrisma projektje, melynek keretén belül megújul a kedvelt Prisma Plus kisfeszültségű villamosenergiaelosztási szekrény kínálat, és amelynek következtében a Prisma Plus G és P szekrények elérték a 2G földrengésállósági értéket.

A változások következtében a szekrények robusztusabbá válnak és új, ergonomikusabb megoldásokkal gazdagodnak majd, valamint a piaci visszajelzésekre alapozva, hiánypótló jelleggel tovább bővül a kínálat.

A fentiek közel 20 (18+2) változást jelentenek, ám a rendelési számok döntő többsége - a könnyebb kezelés szem előtt tartása miatt - nem változik. A megújuló termékek kompatibilisek maradnak a most elérhető Prisma Plus elosztókkal és az új megoldásokkal is!

A robusztusság megerősítését olyan változások hozzák, mint a sarokpillér, az ajtózáró rudazat, zsanérok változása stb.
Az ergonómiai megújulás alatt olyan innovációk értendők, mint például a szerelőlemezekre került beakasztóhorog, vezetékcsatorna-tartó, új kábelbevezető, új oldalfaltartó-csavar, új kilincsszerkezet, átalakított Linergy síntartó rendszer.
Bővítés pedig a kínálatot érinti, például bővítő szekrény, új 36M magasság, Masterpact Linergy csatlakozások, új függőleges Linergy hosszak, W850 széles szekrények és vízszintes Linergy sarokelem formájában.

Az újításoknak köszönhetően a Prisma Plus G és P szekrények elérték a 2G földrengésállósági értéket.

A Prisma Plus szekrények termékismertetőit megtalálja, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
Prisma Plus PH villamos kapcsolószekrények Prisma Plus Pack elosztószekrények Prisma Plus G rendszer falra szerelhető és álló szekrények Prisma Plus P rendszer szekrények
 
Prisma Plus típustesztelt elosztószekrények
6 termék

Prisma Plus elosztószekrényekkel tipizált rendszerek valósíthatók meg. A Prisma Plus funkcionális elosztóberendezés maximálisan támogatja a tipizált berendezésgyártást, valamint számos előre gyártott megoldást kínálva lehetővé teszi a gyors, pontos szerelést, az egyszerű tervezést.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Elosztók, szekrények, tokozatok
Elosztók, szekrények, tokozatok
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...