Megújult I-FAST DC autótöltők a Gewisstől

Megújult I-FAST DC autótöltők a Gewisstől

Érje el gyorsabban úticélját a maximális töltési teljesítménnyel – ehhez nyújt támogatást a Gewiss megújult és új névvel elérhető DC autótöltője, a Joinon I-FAST.

A termék összesen 3-féle méretben érhető el, egy falra szerelhető Wallbox verzióban és 2-féle oszlop verzióban, 180 kW maximális teljesítménnyel. Mindhárom verzió IK10-es ütésállósággal és IP55 por- és vízvédelemmel rendelkezik, így biztosítva a hosszantartó, strapabíró töltési megoldást. 

A termékek üzemi hőmérséklete -30°C-tól egészen +50°C-ig tart, továbbá a belső hőszenzoroknak köszönhetően, a belső hőmérsékletnek megfelelően fel- és leszabályozza a töltési teljesítményt, így garantálva a hosszú életciklust extrém körülmények között is.

Mindhárom töltő rendelkezik 7”-es kijelzőkkel, továbbá elérhetőek akár autostart, RFID kártyás és internetes (OCPP) verzióban is. Minden töltő rendelhető továbbá MID-es vagy anélküli változatokban és 4 vagy akár 7 méteres töltőkábelekkel is felszerelhetőek, minden igényt kielégítő személyre szabhatóságot garantálva.

I-FAST töltő típusok

I-FAST Wallbox DC autótöltő

I-Fast Wallbox DC autótöltő
I-FAST Wallbox DC autótöltő
I-FAST Wallbox DC autótöltő

Rendkívül praktikus, nagy teljesítményű töltő, mely ideális kisvállalkozások saját flottáinak töltéséhez. A falra szerelhető verzióhoz kiegészítőként vásárolható egy konzol, melyet szintén a Gewiss gyárt és forgalmaz, illetve egy földre szerelhető tartó is, amely 1,45 méter magas és IK10 ütésállósággal van ellátva. A Wallbox maximálisan 30 kW teljesítménnyel rendelkezik, és más Gewiss termékekkel is kombinálható, ilyen lehet például kismegszakító- és áram-védőkapcsoló, vagy akár az IP65-ös kültéri elosztódoboz. A termékből akár 2 kábeles verzió is elérhető. Mindegyik Wallbox modell szivárgóáram-védelemmel van ellátva.

I-FAST Compact Station DC autótöltő

I-Fast Compact Station DC autótöltő
I-FAST Compact Station DC autótöltő
I-FAST Compact Station DC autótöltő

Összesen 60 kW maximális teljesítménnyel rendelkező autótöltő, mely ideális bármely gyorstöltési felhasználáshoz. Kiegészítőként vásárolható hozzá talapzat, rögzítő lemez betonba való szerelés esetére, illetve egy felső kábeltartó elem is, amely a kábelek biztonságát hivatott elősegíteni. A termékhez 2 csatlakozó jár gyárilag, választhatóan CCS vagy CHAdeMO csatlakozókkal. A Compact Station elérhető POS terminállal szerelt változatban is. A töltőn a kijelző és a POS terminál is alacsony pozícióban van felszerelve, hogy megkönnyítse a használatot minden felhasználó számára.

I-FAST Station DC autótöltő

I-Fast Station DC autótöltő
I-FAST Station DC autótöltő
I-FAST Station DC autótöltő

Összesen legfeljebb 180 kW maximális teljesítménnyel rendelkező termék, mely ideális nagy forgalmú töltőpontok kialakítására, akár nehéz járművek fogadására is, vagy ahol a kezdeti beruházás költségeit csökkenteni akarják, de a későbbi bővítés (akár 90-ről 180 kW-ra, 30 kW-os lépcsőkben) költségeit is a minimumon szeretnék tartani. Az I-FAST Station szintén tartalmazhat egy POS terminált, illetve a kijelző is hasonlóan van elhelyezve, mint a Compact verziónál, hogy megkönnyítse a használatot.

A hírben szereplő termékek
JOINON I-FAST Compact Station DC autótöltő
 
JOINON I-FAST DC autótöltők

A 30 kW-tól 180 kW-ig terjedő I-FAST DC töltőállomásokkal jelentősen csökkenthető a töltési idő, ezáltal gyorsabban eljuthat úticéljához. Intelligens mobilitási megoldás munkahelyeken, bevásárló központokban és benzinkutakon való használatra. Az I-FAST termékcsalád Wallbox DC fali töltője akár 30 kW-os gyorstöltést tesz lehetővé. Az I-FAST Compact Station a 60 kW-ig terjedő DC töltéshez használható “All-in-One” megoldás. Az I-FAST Station töltőállomás maximális kapacitása 180 kW. A töltési kapacitás később is növelhető, 90 kW-ról 120 kW-ra, 150 kW-ra vagy 180 kW-ra.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Elektromos autó töltőállomások
Elektromos autó töltőállomások
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...