Megújult Ceresit Visage külső vakolatok és festékek

Otthonunk megálmodásakor mindannyiunk számára elengedhetetlenül fontos saját ízlésvilágunk és komfortérzetünk tökéletes kialakítása. A Ceresit új Visage vakolatainak köszönhetően számos lehetőség közül választhatunk álmaink otthonának megvalósításához. A Ceresit olyan megoldást nyújt, amely tökéletesen követi a jelenlegi trendeket, megfizethető és könnyen kezelhető.

Az építőipari trendeket figyelve elmondhatjuk, hogy jelenleg a természetes anyagok, úgy mint a fa, kő vagy éppen a beton határozza meg az iparág stílusát. Ezek az anyagok egyedi, modern és ízléses külsőt kölcsönöznek bármely homlokzatnak. A megújult Ceresit Visage portfólió elsőrangú megoldást kínál. A természet inspirálta külső vakolatok és festékek széles skálája már mindenki számára elérhetőek.

Ceresit Visage - Az erdő melegsége
Megújult Ceresit Visage külső vakolatok és festékek

Az erdő melegsége

A meglévő 6 hatás mellett (2 féle fenyő, tölgy, tíkfa, dió és wenge) a kollekció további 6 vadonatúj színnel gazdagodott. Az új Silver Grey, Light Beige, Steel Grey, White Birch, Dark Brown és az Africa Ebonya további lehetőségeket kínál, hogy házának kialakítása még egyedibb és elegánsabb legyen. Csempésszen egy kis természetet otthonába.

Ceresit Visage - A nemes kő
Megújult Ceresit Visage külső vakolatok és festékek

A nemes kő

A kő évszázadok óta nagyra értékelt, népszerű anyag az építészetben, amit időtálló és klasszikus megjelenésének köszönhet. Tökéletes összhangban van a homlokzat már meglévő elemeivel, emellett rusztikus és fenséges kinézetet kölcsönöz. A kibővült választékban 8 vadonatúj hatás jelent meg. A paletta különféle árnyalatokkal, a meleg színektől a zöldesen keresztül egészen a sötét tónusokig terjed.

Ceresit Visage - Speciális hatások
Megújult Ceresit Visage külső vakolatok és festékek

Speciális hatások

Otthonunk megálmodásakor elengedhetetlenül fontos saját ízlésvilágunk és komfortérzetünk megfelelő kialakítása. Ahhoz, hogy még a legkifinomultabb ízléseknek is eleget tegyünk, különleges hatást keltő kivitelezési megoldásokat hoztunk létre. A népszerű ipari betonhatás vagy a téglamintás megjelenés, amely az angol vidéki tájakat idézi, ízléses és egyedi kinézetet biztosít otthonának. A Visage speciális hatású vakolatai végtelen lehetőséget kínálnak.

A széles körű választékot azért hozták létre, hogy a legkülönbözőbb igényeket is teljes egészében ki tudják elégíteni. A Ceresit Visage portfólióval olyan megjelenések és hatások válnak elérhetővé, amelyekkel a legújabb trendet követő portálokon és magazinokban találkozhatunk. A páratlan elegancia mellett az új fa, kő, beton és téglahatású vakolatok felhasználása egyszerű és évek múltán is gyönyörű homlokzatot biztosít otthonának.

A hírben szereplő termékek

Ceresit CT 710 Visage kővakolat Ceresit CT 760 látszóbeton hatású vakolat Ceresit Visage sablon falazat mintázatú vakolathoz Ceresit CT 720 Visage fa hatású vakolat
 
Ceresit Visage termékek
6 termék

Természetes hatású vakolatok és festékek

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Homlokzatfestékek, homlokzatbevonatok, tetőfestékek
Homlokzatfestékek, homlokzatbevonatok, tetőfestékek
Javító és felújító vakolatok
Javító és felújító vakolatok
Fedővakolatok
Fedővakolatok
Homlokzati hőszigetelő rendszerek
Homlokzati hőszigetelő rendszerek
Festékek, bevonatok
Festékek, bevonatok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...