proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Legrand Céliane™ kapcsolócsalád műszaki, ergonómiai és esztétikai megújuláson esett át


2018. november 21.

USB töltőaljzatok, energiatakarékos kapcsoló, falsíkba illeszkedő földelt csatlakozóaljzat, keretek 44 színben

A folyamatosan változó végfelhasználói igények a gyártókat is folyamatos fejlesztésre késztetik. A mediterrán design-t képviselő Céliane™ család ennek megfelelően került – műszaki, ergonómiai és esztétikai vonalon – megújításra, ügyelve a megszokott Legrand minőségre.

A Céliane™ kapcsolócsalád rendelkezik innovatív funkciókkal: a 2xUSB töltőaljzat beépített tápegységgel, mely a meglévő szerelvényekhez sorolható, a tabletek, telefonok stb. töltését közvetlenül teszi lehetővé adat- és töltőkábellel. A földelt csatlakozó- és USB kombinált aljzattal helytakarékos megoldást nyújt, mivel a már meglévő hagyományos dugalj helyére beszerelhető a süllyesztődoboz és a vezetékezés változtatása nélkül. Az energiatakarékos kapcsoló, mely különösen ajánlható lépcsőházakba, mosdókba, gyermekszobákba és gardrób helységekbe, könnyedén felszerelhető egy váltókapcsoló helyére a megfelelő fényforrás figyelembevételével, mivel ennek a kapcsolónak a működéséhez Nulla vezeték kiépítése nem szükséges, csak minimum teljesítmény igény. A beépített IR érzékelőnek köszönhetően 10 perccel az utolsó mozgást követően lekapcsol. Egy áramkörben többféle lámpatípus is lehet.

Legrand Céliane USB töltőaljzat és energiatakarékos kapcsoló
Megtalálható a kínálatban a hagyományos rugós és csavaros bekötésű dugaljak mellett a falsíkba illeszkedő, gyermekvédelemmel ellátott földelt csatlakozóaljzat is. Használaton kívül a betéttárcsa automatikusan a keret síkjáig ugrik ki, ezáltal higiénikus és esztétikus felületet biztosít, használatkor pedig a csatlakoztatott eszköz által benyomódik.

A kapcsolók kialakításánál hangsúlyt fektettek a halk működésre. Az új mechanizmus kialakítása lehetővé teszi, hogy a kapcsolókat mind keskeny, mind széles billentyűvel is el tudjuk látni, ki-ki válogathat ízlésének, fantáziájának megfelelően.

Illeszkedve a mai lakberendezési trendekhez az anyag- és színválaszték is felfrissült. 44 színben állnak rendelkezésre keretek fehértől a fémen keresztül a nemesebb anyagokig, melyek minden közegbe és elvárásnak eleget tesznek. Az anyagok közül kiemelkednek a bőr, üveg és fa keretek, melyek tökéletesen illeszkednek az exkluzív terekbe is.

A billentyűk fehér, titán és grafit színben is elérhetők, mely tovább növeli a lehetőségeket és sokszínűséget a Céliane™ családból való választásban.
Legrand Céliane kapcsolók kék pikkely, jaffa, viola, alumínium és orange pikkely színekben

Ha le szeretné tölteni a Céliane™ kapcsolók katalógusait, kattintson az alábbi termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a kapcsolókról, küldje el írásos üzenetét a Legrand Zrt. munkatársának a megfelelő gomb használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 505 8510
Fax: +36 1 505 8542
Zöld szám: +36 80 204 186
E-mail:
Web: www.legrandgroup.hu
Szakmai vevőszolgálat
   
   
   
   
   
A Legrand a villamos rendszerek és informatikai hálózatok világszintű szakértője. A világ több mint 160 országában 31 000 alkalmazottat foglalkoztató, dinamikusan fejlődő, francia központú cég árbevétele 2007-ben 4,1 milliárd euró felett volt. A Legrand csoport magyarországi központja a közel 500 főt foglalkoztató Legrand Zrt. árbevétele évi 17 milliárd forint. Ennek jelentős része belföldön, míg a fennmaradó rész a világ 18 országából realizálódik. A cég kínálatát 9 000 különféle, évi 18 millió darab eladott termék alkotja, amelyeket professzionális partnereken keresztül értékesít országos lefedettséggel. A Legrand rendelkezik ISO 9001-es minőségtanúsítással, amely garantálja a gyártás magas színvonalát. A cég szigorú környezetvédelmi politikája eredményeképpen az ISO 14001-es minősítést is megkapta.
Márkanevek: Legrand, Bticino, Cablofil, Sarlam, Zucchini
További hírek az Épületvillamossági szerelvények termékkategóriában
További hírek a Szerelvények, kábelezés termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Legrand  Céliane  Celiane  kapcsolócsalád  szerelvények  újdonság  USB  töltőaljzat  földelt  csatlakozó  USB  kombináció  energiatakarékos  kapcsoló  bőr  keret  üveg  keret  fakeret