Medencefűtés levegővel, csendesen a SET Energietechnik SILENT hőszivattyújával

A Máglya Kft. új terméke azoknak, akiknek fontos a csend

A német SET cég által gyártott alacsony zajszintű hőszivattyú azokra a helyekre ajánlott, ahol nem csak a jó hatásfok, hanem a csendes működés is elengedhetetlen.

A SET Energietechnik "Silent" hőszivattyúja teljesen új szabványokat állít fel a kültéri medencék fűtésére. A SET-nél a csökkentett zajszintű hőszivattyúkat folyamatosan továbbfejlesztették a kompetencia, az innováció és a technikai megvalósítás összekapcsolásával.

A Silent hőszivattyút optimális kialakítás és fokozatmentesen szabályozás jellemzi. A "GreenTech" ventilátorok biztosítják a maximális teljesítményt és a működési zaj csökkentését 40/41 dB (A) -ra. A műszaki teljesítményadatok és a mérési értékek magukért beszélnek. A Silent hőszivattyúnak rendkívül nagy teljesítménye: COP 5.6 16 °C-os levegőhőmérséklet mellett. A kiváló minőségű anyagok, mint például a titánból készült medencevíz hőcserélő és az eloxált alumíniumból készült ház, kéz a kézben járnak a magas gyártási minőséggel. A "Made in Germany" stabilitást és hosszú élettartamot biztosít.

A készülék konfigurációjának optimalizálása és a speciális hőcserélők használata növeli a hőszivattyú optimális hatásfokát. A kompresszor külön hangtompító kompresszorrekeszben van elhelyezve. A szabványos forró gázos leolvasztásnak köszönhetően a medence-szezon a hideg évszakig (-4 °C) terjed. A modern mikroprocesszoros vezérlés átveszi a hőszivattyú összes vezérlő és szabályozó funkcióját, és garantálja a gyermekbarát működést, az opcionális távvezérlő pedig növeli a Silent hőszivattyú egyszerű használatát.
A Silent hőszivattyú megfelel a CO₂ kibocsátás csökkentéséről szóló ErP 2015 direktívának.
     Fűtőteljesítmény L16 / 80% r.F. / W25 °C    Teljesítményfelvétel kompresszor    Fűtőteljesítmény L24 / W27 °C    Teljesítményfelvétel kompresszor    Teljesítményfelvétel kompresszor

Leadott teljesítmény:
1) 10 m³/h vízmennyiségnél
2) 12 m³/h vízmennyiségnél

Zajszintek összehasonlítása


A Silent hőszivattyú német nyelvű termékismertetőjét letöltheti, ha az alábbi termékképre kattint. Ha árajánlatot, vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni, írjon a Máglya Kft. munkatársának az alábbi gombok felhasználásával.
 

A hírben szereplő termékek

Silent hőszivattyú medencefűtéshez
 
Silent hőszivattyú medencefűtéshez

A német SET Energietechnik által gyártott Silent hőszivattyú kültéri medencék vizének fűtésére készült, és csendes működésével tűnik ki a hasonló termékek közül. A csökkentett zajszintű hőszivattyú jó hatásfokkal is működik, kiváló műszaki teljesítményeihez magas gyártási minőség párosul.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Uszodagépészet
Uszodagépészet
Medencék
Medencék
Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Uszodatechnika és wellness
Uszodatechnika és wellness
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...