Magas minőségű üvegek innovatív belső terekhez és bútorokhoz

Az AGC és Interpane közti szövetség szélesebb kínálatot és kiszolgálást jelent

Az AGC és Interpane egyesítette erőit: szélesebb hálózat, több kiszolgáló egység, exkluzív és egymást kiegészítő termékek. A két üvegspecialista tökéletesen kiegészíti egymást, nyerő kombinációt biztosítva a know-how és a technológia terén. Mindezeken túl, kiemelkedően széles üvegkínálattal és rugalmas kiszolgálással állnak a partnerek rendelkezésére Európa-szerte.

Mindkét cég számtalan terméket kínál: így együtt, ők az egyetlenek a piacon, akik a háromrétegű nemesfémbevonattal ellátott üvegek teljes skáláját ajánlják. A standard, edzhető bevonatos üvegeken túl, a szövetség lehetővé teszi, hogy egyedi, méretre vágott, kifinomult funkcióval ellátott üvegeket gyártsanak.

Az AGC és Interpane számos, a vevői igényeknek megfelelő megoldást is kínál. Ilyenek például a speciális felületkezelések, részben bevonatos és szitázott felületek, egyedi igényekre szabott bevonatok egyedi projektekhez. További erősségük az extra-nagy méretű üvegek gyártása exkluzív projektekhez: float üveg 18 méteres hosszúságig. Vevői igényre gyártható két- illetve háromrétegű hőszigetelő üveg 9 méterig, vagy akár szitázott felület 7 méteres maximum hosszig. Speciális szállítási lehetőségek egészítik ki ezeket a szolgáltatásokat. A design üvegek kínálatában az AGC és Interpane vezérjátékosok Európában, ún. trendalkotók a belsőépítészeti dekorációs megoldások terén.
ipachrome design, stockholmi könyvtár
Lacobel Blue Petrol szekrény ajtók, ©AGC Glass Europe
2013 február 18. és 21. között az egyesült AGC Interpane a ZOW (Bad Salzuflen, Németország) nemzetközi bútoripari és design kiállításon mutatja be kibővített dekorációs üvegkínálatát. A számtalan bútorhoz és beltéri alkalmazáshoz használható üveg az AGC Interpane standon megtekinthető, kiemelve a digitális nyomással ellátott nagyméretű üvegtáblákat (ipadecor); a kiváló minőségű clear vagy anyagában színezett savmart üvegeket (Matelux); a fényes vagy selymes megjelenésű festett Lacobel és Matelac üvegeket; a részben króm-alapú bevonatos üveget (ipachrome design); az anyagában színezett float üveget; és számos egyéb megdöbbentő újdonságot.

Napjaink belsőépítészei és bútortervezői olyan innovatív megoldásokat keresnek, melyek kombinálják az intelligens anyaghasználatot a kirívóan újszerű megjelenéssel és funkcióval. A színek és az üveg, mint beltéri díszítő elem, használatára jelenleg nagyobb az igény, mint bármikor korábban. Az üveg, legyen az sima, csillogó felületű vagy selymes, opálos megjelenésű, minden formájában a tökéletes anyagot jelenti a bútortervezéshez. A valaha volt legkreatívabb megoldásokat kínálják polcokhoz, fürdőszobai bútorokhoz, zuhanykabinokhoz, lépcsőkhöz, konyhaszekrényekhez, ajtókhoz és beltéri falburkoláshoz. A standon az AGC Interpane káprázatos üvegbemutatóval várja az érdeklődőket.
A teljesen új Oltreluce katedrál üveg kollekció, melyet az olasz Michele De Lucchi tervező álmodott meg, szintén várja a látogatókat.
Az AGC beltéri dekorációs üvegeiről bővebb információt a hír alatti termékképre kattintva olvashat, ha az AGC Interpane üvegekről árajánlatot, további információt vagy katalógust szeretne kérni az AGC Glass Europe Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Oltreluce katedrál üveg Lacobel lakkozott üveg Lacobel T lakkozott üveg Matelac lakkozott savmart üveg
 
Beltéri dekorációs üvegek, tükrök
11 termék

Tükrök, selyemfényű savmart üvegek, lakozott beltéri üvegek, lakozott savmart beltéri üvegek, katedrál üvegek, és színtelen drótüveg.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Dekorációs üvegek, tükrök
Dekorációs üvegek, tükrök
Síküvegek, hajlított üvegek
Síküvegek, hajlított üvegek
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...