Új EMDX³ mérőkészülékek a Legrandtól

Az okos energiahatékonyság első lépese a mérés


Az energiaárak folyamatos emelkedése mindenkit rákényszerít az energiahatékony megoldások alkalmazására. Ennek megfelelően minden gyártó igyekszik egyre több olyan készüléket piacra bocsátani, amelyek lecsökkenthetik a havi csekkeken megjelenő és befizetendő összeget. Az energiahatékony termékek tárháza azonban óriási, és már arra is rengeteg idő és fáradságos munka megy el, hogy az ember kiképezze magát, és kiválassza a számára legmegfelelőbb megoldást. De mit ér a sok hűhó, ha nem is tudjuk biztosan, hol is kell megfogni az energiafelhasználás költségeit? Éppen ezért - mint minden nagyobb döntésnél - az elemzés az első és talán legfontosabb lépés, hiszen úgy lehet csak meghozni a legjobb döntést, ha pontosan ismerjük a rendszer összes gyenge pontját.

A Legrand új EMDX³ termékei pontosan ebben tudnak hasznos segítséget nyújtani. Legyen szó egy egyfázisú lakásról, 3x32 A-es családiházról, 200 szobás szállodáról vagy több emeletes irodaházról, a MID tanúsítvánnyal rendelkező új fogyasztásmérők alkalmazásával pontos és hiteles képet lehet kapni a különböző áramkörök fogyasztásáról. Természetesen a Legrand biztosít minden eszközt arra, hogy a komplexebb rendszerek üzemeltetői is képesek legyenek tiszta képet kapni hálózatukról. Minden mérő impulzus vagy RS485 kimenettel van felruházva, de elérhetőek kalapsínre vagy ajtóra szerelhető multifunkciós készülékek, webszerverek, IP konverterek, összegzők, távfelügyeleti szoftverek. Ezek alkalmazásával PC-n, tablet gépen, de akár okostelefonon is nyomon lehet követni a pillanatnyi és a korábbi hálózati jellemzőket.
 

Az új EMDX³ fogyasztásmérőkkel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha pedig árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Legrand Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
EMDX³ fogyasztásmérők, multifunkciós mérőkészülélek
 
EMDX³ fogyasztásmérők, multifunkciós mérőkészülélek

A MID tanúsítvánnyal rendelkező új fogyasztásmérők alkalmazásával pontos és hiteles képet lehet kapni a különböző áramkörök fogyasztásáról. A kalapsínre rögzíthető EMDX³ fogyasztásmérők és univerzális mérőközpontok, valamint multifunkciós mérőkészülékek almérőként használhatók egy- vagy háromfázisú áramkörök fogyasztásának mérésére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Mérők, távadók, áramváltók
Mérők, távadók, áramváltók
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...