Új műanyag-, illetve gumi csatlakozó- és elosztódugók a Legrand választékában

Új megoldások, melyek praktikusabbá, kényelmesebbé teszik mindennapjainkat

Mindennapunk részei, szinte már csak akkor vesszük észre ezeket a termékeket, amikor nehezebben tudjuk kihúzni a csatlakozót, vagy épp szükségünk lenne még egy helyre a telefontöltő számára. Ám mindez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek olyan elvárásaink ezekkel a termékekkel szemben, amelyek a komfort érzetünket növelik.
 
Földelt csatlakozódugó 3 csatlakozóaljzattal: az Octopusnak becézett termék praktikus elosztást tesz lehetővé akár a legzordabb körülmények között is. Ütésállóság és vízállóság magas fokon.  

 
 
 


Az új csatlakozó- és elosztódugókkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha pedig árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Legrand Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

 
Legrand vezetékes és vezetékezhető elosztósorok

A falra szerelhető, asztalon elhelyezhető elosztósorok főkapcsolóval, transzformátorok és töltők számára kialakított külön csatlakozóaljzattal, forgatható elosztósor testtel, 3, 4, 5, 6-os kivitelben, 1,5 és 3 méteres vezetékkel, vagy akár vezeték nélkül is kaphatók. Az elosztósorok az elektromos és elektronikus készülékek védelme érdekében beépített túlfeszültség-levezetővel vannak ellátva. A Safe Control rendszernek köszönhetően a készülék jelzi a mindenkor aktuális teljesítmény szintet, és túlterheltség esetén a hőkioldó megszünteti a berendezés áramellátását.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...