proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új műanyag-, illetve gumi csatlakozó- és elosztódugók a Legrand választékában


2011. szeptember 14.

Új megoldások, melyek praktikusabbá, kényelmesebbé teszik mindennapjainkat

Mindennapunk részei, szinte már csak akkor vesszük észre ezeket a termékeket, amikor nehezebben tudjuk kihúzni a csatlakozót, vagy épp szükségünk lenne még egy helyre a telefontöltő számára. Ám mindez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek olyan elvárásaink ezekkel a termékekkel szemben, amelyek a komfort érzetünket növelik.
 
A Legrand által kínált új műanyag vagy gumi csatlakozó- és elosztódugók számtalan olyan megoldást kínálnak, amelyek praktikusabbá, kényelmesebbé teszik mindennapjainkat. Néhány innovatív megoldást a teljesség igénye nélkül:
  • Kiemelőkaros csatlakozódugó: csak egy egyszerű mozdulat és máris kihúztuk a csatlakozódugót.
  • Kilökőkaros elosztódugó: csak egy gombnyomás a csatlakozó dugó kihúzásához.
  • Kihúzófüles csatlakozódugók: széles színválaszték, egyszerű eltávolítás.
  • Elforgatható csatlakozódugó: 360°-ban teszi lehetővé a vezeték pozícionálását, anélkül, hogy a vezeték folytonosságát megtörnénk.
  • Extra lapos csatlakozódugó: bútorok mögötti csatlakoztatáshoz a legpraktikusabb megoldás.
  • Kihúzófüles gumi csatlakozódugó: masszív, biztonságos és praktikus megoldás a kertben vagy egyéb külső környezetben.
  • Földelt csatlakozódugó 3 csatlakozóaljzattal: az Octopusnak becézett termék praktikus elosztást tesz lehetővé akár a legzordabb körülmények között is. Ütésállóság és vízállóság magas fokon.
 

 
   


Az új csatlakozó- és elosztódugókkal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha pedig árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Legrand Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 505 8510
Fax: +36 1 505 8542
Zöld szám: +36 80 204 186
E-mail:
Web: www.legrand.hu
Szakmai vevőszolgálat
   
   
   
   
   
A Legrand a villamos rendszerek és informatikai hálózatok világszintű szakértője. A világ több mint 160 országában 31 000 alkalmazottat foglalkoztató, dinamikusan fejlődő, francia központú cég árbevétele 2007-ben 4,1 milliárd euró felett volt. A Legrand csoport magyarországi központja a közel 500 főt foglalkoztató Legrand Zrt. árbevétele évi 17 milliárd forint. Ennek jelentős része belföldön, míg a fennmaradó rész a világ 18 országából realizálódik. A cég kínálatát 9 000 különféle, évi 18 millió darab eladott termék alkotja, amelyeket professzionális partnereken keresztül értékesít országos lefedettséggel. A Legrand rendelkezik ISO 9001-es minőségtanúsítással, amely garantálja a gyártás magas színvonalát. A cég szigorú környezetvédelmi politikája eredményeképpen az ISO 14001-es minősítést is megkapta.
Márkanevek: Legrand, Bticino, Cablofil, Sarlam, Zucchini
További hírek az Épületvillamossági szerelvények termékkategóriában
További hírek a Szerelvények, kábelezés termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Legrand  szerelvény  csatlakozódugó  elosztódugó