Raritan távfelügyeleti hibrid átkapcsolók a Legrand kínálatában

Raritan távfelügyeleti hibrid átkapolók a Legrand kínálatában

STS gyorsasággal, kedvezőbb beruházási és üzemeltetési költségekkel

IT eszközök (főként szerverek) esetén gyakran felmerülő igény a redundáns megtáplálás abban az esetben is, amennyibe az eszköz csupán szimpla betáplálással rendelkezik. A felhasználó ilyenkor két technológia között választhatott eddig.

A relés technológiára épülő ATS (automatic transfer switch) készülékeket kedvező beszerzési- és üzemeltetési áruk miatt szoktak választani, viszont átkapcsolási idejük meglehetősen lassúak, ezért nem alkalmazhatók olyan fogyasztók esetén, amelyek érzékenyek a 10 ms körüli feszültség kimaradásra. Gyakori probléma ugyanakkor, hogy nagy teljesítményű és sokszori kapcsolás esetén a készülékekben lévő relék sérülnek és ezáltal tönkre mennek.

Jóval megbízhatóbb működést garantálnak a statikus kapcsolási technológián alapuló készülékek (STS), amelyek bátran alkalmazhatók nagyon rövid feszültség-kimaradásra érzékeny eszközök esetén is. Ezen készülékek beszerzési árai már többszöröse lehet az ATS-ének, valamint a saját energiafogyasztásuk is jóval magasabb ezáltal több hőt termelnek és üzemeltetési költségük is drasztikusan magasabb.

A Raritan által kifejlesztett hibrid technológián alapuló átkapcsolók az STS technológia továbbfejlesztéséből jött létre. Az új hibrid átkapcsolók megtalálhatók a Legrand legújabb szünetmentes áramforrás katalógusában, továbbá online ingyenesen kipróbálható az alábbi weboldalon: bit.ly/TestdriveTS

 

A hírben szereplő termékek
Raritan távfelügyeleti hibrid átkapcsolók
 
Raritan távfelügyeleti hibrid átkapcsolók

A világon egyedülálló hibrid rendszerű átkapcsolók szilikon vezérelt egyenirányítóval (SCR) és elektromágneses relékkel képesek az ATS és STS technológiák előnyeinek ötvözésére, azaz nagy teljesítmény gyors átkapcsolására a lehető leghatékonyabb módon. A Raritan vezérlőnek köszönhetően az összes típus képes villamos mérésre, környezeti szenzorok fogadására és komplett webalapú távfelügyeletre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Szünetmentes áramforrások
Szünetmentes áramforrások
Áramforrások, áramfejlesztők
Áramforrások, áramfejlesztők
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...