Ecotap elektromos járműtöltők a Legrand kínálatában

Ecotap elektromos járműtöltő a Legrand kínálatában

Az Ecotap autótöltő tulajdonságai és előnyei

A Legrand portfóliója egy új autótöltő családdal bővült, mely számos előnyt kínál, még inkább felhasználóbarát és megfelel a legújabb trendeknek. Ez pedig nem más, mint a Legrand Ecotap.

Könnyen kezelhető

A Legrand Ecotap autótöltő egyszerű és intuitív használatot biztosít a járművezetők számára, így nem szükséges különösebb szaktudás vagy tapasztalat a töltéshez. Akár otthoni, akár nyilvános töltés esetén a felhasználóbarát beállításokkal biztosított a kényelmes használat. Ebben segítségül szolgál az OCPP protokoll és az RFID publikus esetben, de alkalmas egyszerűen otthoni használatra is. Az Ecotap rendszerek hatékonyan üzemelnek, minimalizálva a veszteségeket a töltési folyamat során. A töltési protokoll AC töltők esetén Mode 3, a csatlakozók típusa pedig TYPE 2, azaz megfelelnek a legtöbb elektromos autó töltési szabványainak. DC töltő esetén ez Mode 4 protokollt és szintén TYPE B töltőkábelt jelent.

Ecotap AC elektromos járműtöltők
Ecotap AC elektromos járműtöltők
Ecotap járműtöltők – AC töltők

Gyors töltés

A Legrand Ecotap kínálatában megtalálható mind az AC töltés 22 kW-ig, mind pedig a DC töltők 120 kW-ig. Így ezek a töltők képesek gyorsan tölteni az elektromos járműveket, ami lehetővé teszi a hatékonyabb utazást hosszabb távolságokra is. Lehet egy-, illetve kétoldali töltő is, mellyel egyszerre akár két elektromos autó is tölthető, akár 120 kW-tal DC vagy 22 kW-tal AC töltés esetén.

Elhelyezés

A töltők lehetnek fali, illetve álló töltők, az ezekhez szükséges kiegészítő eszközök teljes mértékben megtalálhatóak a kínálatban. A fali konzolok vagy állványok IP54 és IK10 védettséget biztosítanak.

Kompatibilitás

Az Ecotap rendszerek kompatibilisek a legtöbb elektromos jármű modellel, ami azt jelenti, hogy sokféle jármű használhatja ezeket a töltőket.

Ecotap DC elektromos járműtöltők
Ecotap DC elektromos járműtöltők
Ecotap járműtöltők – DC töltők

Hálózati monitorozás

A rendszer képes kapcsolódni a hálózathoz, így lehetőség van a töltési folyamatok távoli monitorozására és vezérlésére. Ebben segítségünkre van az OCPP 1.6 Jason protokoll, amellyel gyakorlatilag teljesen személyre szabható a töltő használata. Lehetőség van továbbá Ethernet vagy SIM kártyás mobilhálózat használatára is.

Töltés szabályozás

A töltők képesek az adott helyszín adott energia lehetőségeinek megfelelően beállítani a töltésüket, vagy amennyiben egyszerre több autó töltésére kerül sor, úgy az esetlegesen alacsonyabb töltéssel rendelkezőt prioritásba is veszi, vagy akár ezt a funkciót konkrét töltőállomásra is be lehet állítani, ezzel prioritást biztosítva.

Összességében elmondható, hogy a Legrand Ecotap nem csak egy töltőt, hanem egy teljes töltési megoldást kínál, mely kényelmes és biztonságos használatot tud nyújtani a felhasználóknak.

Ecotap elektromos járműtöltő a Legrand kínálatában
Ecotap elektromos járműtöltő a Legrand kínálatában
A hírben szereplő termékek
Ecotap Homebox elektromos autótöltő kábellel
 
Ecotap elektromos autótöltők

Az Ecotap kényelmes és gyors töltési megoldást kínál bárhol, bármilyen elektromos és plug-in járműhöz. A termék megfelel a legmagasabb követelményeknek a CSR People, Planet & Profit szerint, ami garantálja a hosszú idejű megbízható működést

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Elektromos autó töltőállomások
Elektromos autó töltőállomások
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...