Homlokzatburkolatok új, nem látszó rögzítése a KEIL hátoldali rögzítődübelekkel

Laminam homlokzatburkolatok új, nem látszó rögzítése a KEIL hátoldali rögzítődübelekkel

A KEIL hátoldali rögzítő dübeles megoldása új és egyszerű homlokzatszerelési módszer

A sivár homlokzatok is lenyűgöző építészeti műtárgyakká válnak, kiváló minőségű szerelt homlokzatburkoló panelekkel. Kreatív tervezési lehetőségek nyílnak az építészek számára, miközben folyamatosan nő az igény a homlokzatburkoló elemek „nem látszó” rögzítési megoldásai iránt.

Laminam homlokzatburkolatok új, nem látszó rögzítése a KEIL hátoldali rögzítődübelekkel
Laminam homlokzatburkolatok új, nem látszó rögzítése a KEIL hátoldali rögzítődübelekkel

A homlokzatburkolatok népszerű ragasztásos rögzítése mellett a KEIL hátoldali rögzítődübeles megoldása további egyszerű lehetőséget kínál a homlokzatszerelésre.

Kiváló megoldás például a nagytáblás Laminam kerámia homlokzatburkolatok rögzítésére is. A KEIL tovább bővítette a vastagabb Laminam homlokzatburkolatok rögzítési lehetőségeit, és ez az új megoldás is rendelkezik ETA minősítéssel.

A KEIL megoldása amilyen egyszerű, olyan ötletes módszer
A szabadalmaztatott fúrórendszer segítségével furat készül a homlokzati panel hátoldalán, amely furat az alján kiszélesedik,  de nem fúrja át a panelt. A KEIL dübelt elhelyezik a furatba, ami garantálja a homlokzatburkoló elemhez tökéletesen illeszkedő rögzítést. Ha a panel homlokzati dübelekkel van ellátva, akkor egyszerűen be lehet akasztani az elsődleges tartószerkezetre. 
 • Az alap hengeres fúrást és a kúpos alámetszést egyetlen művelettel, egyetlen eszközzel hajtják végre.
 •  A gép típusától és a homlokzatburkoló lap anyagától függően különböző szintű automatizálás lehetséges.
 • A kerámia homlokzatburkolatoknál a fúrás ideje kevesebb, mint 10 másodperc.
 • Bármilyen méretű és súlyú panelek rögzíthetők a KEIL szabadalmaztatott precíziós és ötletes rendszerének segítségével.

KEIL hátoldali rögzítő elemek felszerelése
A vékony falú szerelt homlokzatburkoló panelek rejtett rögzítésére szolgáló KEIL dübel rozsdamentes acélból készül. Geometriája, amely illeszkedik a KEIL felbővített furathoz, garantálja az összes elterjedt szerelt homlokzatburkolati anyagban (pl. természetes kőburkolat, beton homlokzatburkoló panelek, szálcement, HPL kompakt lapok) a tágulási nyomásmentes rögzítést 6 mm vastagságtól. Különböző beállítási mélységek állnak rendelkezésre a panel 
vastagságától vagy a szükséges teherbírástól függően.

A KEIL rögzítés úgy van kialakítva, hogy többet tartson, mint a homlokzatburkoló anyaga. A KEIL rögzítődübeles technológia  
a telepítés magas szintű biztonságának köszönhetően jelentős előnyöket kínál. A dübel beállítása gyors, egyszerű és biztonságos minden panelvastagságnál optimális. Az összehangolt KEIL rendszerrel: a dübel, a homlokzati paneltartó és a KEIL racsnis csavar integrált csavaros reteszeléssel komplett megoldást kínál. A biztonságos rögzítéshez csak két elemre (dübelre és csavarra) van szükség.

A KEIL hátoldali rögzítődübeles megoldásának további kiegészítő termékei lehetővé tesznek egyedi csatlakozási változatot is, mint például:

 •  csatlakozás az elsődleges tartószerkezethez,
 •  csatlakozás kazettás szerkezetekhez
 •  a fedőlapok rögzítése belső szögekkel
 •  villába vagy pálcahorgonyokkal történő közvetlen rögzítés a falba,
 • mosdók, munkalapok, bútorok, síremlékek vagy természetes kő rögzítéséhez

A KEIL kínálta megoldás előnyei:

 • Nem érzékeny az időjárásra, egész évben szerelhető.
 • A vízszintes fogadó sínrendszernek köszönhetően a homlokzatburkoló elemek mérete szabadon változtatható.
 • Az elemek közötti függőleges fuga szabadon elmozdítható.
 • A hátoldali KEIL rögzítődübelek jól terhelhetősége lehetővé teszi nagyobb súlyú homlokzatburkolatok használatát.
 • A KEIL rögzítődübelek rögzítési mélysége (hs) 4 mm és 15 mm között elérhető, így számos anyagvastagsághoz alkalmazhatóak.
 • A KEIL megoldásai ETA minősítéssel rendelkeznek.

A Szita Trading Kft. A KEIL rögzítéstechnikai termékek gyártói képviseleteként biztosítja az Önök által már korábban megszokott kiemelkedő minőséget, a projektek megvalósulásához szükséges teljes körű műszaki támogatást és a termékek kedvező áron történő beszerzését.

A hírben szereplő termékek
Laminam kerámia homlokzatburkolatok
 
Laminam kerámia homlokzatburkolatok

A Laminam élen jár a homlokzatburkolat gyártás és kivitelezés terén. Az átszellőztetett homlokzatburkolataik számtalan előnnyel bírnak más homlokzatburkolási technikákhoz képest. Az átszellőztetett homlokzat egy szerelt, hátul szellőztetett légréteges szerkezet, amely megvédi az épületet az időjárás káros hatásaitól, minimalizálja a hőmérsékleti terhelést. Mivel képes lélegezni az épület, ezért nedvesség hatására sem romlik a szerkezet páraáteresztő képessége és hőszigetelő tulajdonsága, az épület mozgásából adódóan nem keletkeznek repedések a burkolaton és kiváló zajcsökkentő tulajdonsága van.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
KEIL hátoldali rögzítődübeles rendszer
 
KEIL hátoldali rögzítődübeles rendszer

A KEIL hátoldali rögzítődűbeles rendszere egy “nem látszó” rögzítési módszer, ami nem érzékeny az időjárásra, ezért a kivitelzés egész évben szabadon elvégezhető. A KEIL rögzítő rendszer kíválóan alkalmazható természetes kőburkolatok, beton homlokzatburkoló elemek, szálcement, HPL kompakt lapok esetén. A szerelt homlokzatburkoló panelek mérete szabadon variálható a sínes felfüggesztésnek köszönhetően.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Burkolatok rögzítőszerkezetei
Burkolatok rögzítőszerkezetei
Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Burkolótéglák, kerámia homlokzatburkolatok
Rögzítéstechnika
Rögzítéstechnika
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...