Kül-­ és beltéri ivókút újdonságok

Kényelmesen használható fali rögzítésű és álló kivitelű ivókutak kisgyermekek vagy mozgásában korlátozott felhasználók részére is

A köztereken és közintézményekben elhelyezett ivókutak esetében az esztétikus, környezetbe illeszkedő külső, a vandálbiztos kialakítás, illetve a tartós és praktikus használhatóság lehetnek a meghatározó szempontok. Természetesen a beépítés helyszínétől függően a szempontok sorrendje változó.
A B&K Kft. ivókútjai kialakítás során mindig is szem előtt tartotta ezeket a kritériumokat, és most is ezt teszi, amikor három új ivókút típussal bővíti választékát.

A BK01459 fali rögzítésű ivókút különlegessége, hogy az oldalán elhelyezett nyomógomb megnyomása a víznyomástól függetlenül, ugyanakkora erővel történhet. A víz addig folyik, amíg a gombot nyomva tartjuk. A speciális működtető egység ezáltal lehetővé teszi, hogy akár egy kisgyermek vagy mozgásában korlátozott felhasználó is könnyedén jusson ivóvízhez. (Ez persze függ a felszerelési magasságtól is.)

A BK01481 felső kifolyású, álló kivitelű ivókút szintén ezzel a nyomógombbal készült, ebben az esetben a gomb a kút tetején kapott helyet, és megnyomásakor a víz a kúttest oldalára szerelt fej felső részéből kezd el folyni.

A harmadik újdonság, a BK01482 álló kivitelű kút pedig egy hagyományos, időzített nyomógombos csapteleppel lett ellátva, azaz a gomb megnyomása után a víz folyni kezd, és egy bizonyos időintervallum után magától eláll. A BK01482 igény esetén a kúttesthez rögzített kutyaitató tállal is rendelhető. Mindhárom típus rozsdamentes acélból készül, kül-­ és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas.

BK01459 fali rögzítésű ivókút
BK01481 felső kifolyású, álló kivitelű ivókút
BK01482 álló kivitelű ivókút

Ha az új ivókutakkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni, küldje el üzenetét a B&K Kft. munkatársának az alábbi gombok egyikének segítségével.

Kategóriák

Díszkutak, ivókutak, kerti tavak
Díszkutak, ivókutak, kerti tavak
Közösségi szaniterek
Közösségi szaniterek
Utcabútorok, kültéri berendezések
Utcabútorok, kültéri berendezések
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Berendezések
Berendezések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...