proidea.hu online termékinformációs katalógus

Cubix - a cseh RIM cég új fotel-kanapé családja a Hungaro-Rim Kft. forgalmazásában


2019. február 07.

A Cubix kollekció két- és háromüléses kanapékból, fotelekből és asztalokból áll

Cubix fotelek és kanapék A Cubix egy luxus fotel-kanapé család vezetői irodákhoz, elegáns lobbikhoz és design kávézókhoz. A név az elegáns, öblös formából származik. A rugóval ellátott ülés, a kiváló minőségű hab és a puha hátsó párna maximális kényelmet biztosít. Nagy figyelmet fordítottak az összes részletre, beleértve a kárpitokat is. Elegáns varrási részletek, krómozott cső alakú váz és különféle kárpit kombinációk lehetőségét rejti ez a kanapécsalád. A Cubix kollekció két- és háromüléses kanapékból, fotelekből és asztalokból áll. A Cubix kiváló helyet biztosít informális találkozókhoz és kellemes beszélgetésekhez. A kollekció tervezője Kai Stania.
Cubix fotel és kanapék alacsony kartámasszal
Cubix fotelek és kanapék alacsony kartámasszal

Cubix fotel és kanapék magas kartámasszal
Cubix fotelek és kanapék magas kartámasszal
Ha az új Cubix fotel és kanapé kollekcióról katalógust, árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Hungaro-Rim Kft. munkatársaitól, küldje el írásban kérdését, kérését a megfelelő gomb használatával.
 
 

Cég
Székhely: H-1163 Budapest, Cziráki u. 26-32., 27-es épület, 1. em.
Telefon: +36 1 404 3093
Fax: +36 1 404 1471
E-mail:
Web: www.hungarorim.hu
Makay-Vajai Tímea
értékesítési menedzser +36 30 184 7029
   
   
   
A Hungaro-Rim Kft. olyan, a maga kategóriájában piacvezető nemzetközi irodabútor márkák kizárólagos magyarországi képviselője, mint a cseh RIM konszern valamint a MyDva group a.s., és importőre a német Dauphin csoport és svájci ZÜCO bútorgyárnak. A Hungaro-Rim Kft. működésének alapjait a forma, az ergonómia, a termékek széles használhatósága, a természetet kímélő gyártás és a felhasználók hosszú távú egészsége és megelégedettsége képezi. A cég egyedülállóan széles és igényesen válogatott termékválasztéka és magas minőségű ügyfélszolgálati és after-sales tevékenysége is azt a célt szolgálják, hogy egyre több ember tapasztalhassa meg Magyarországon is, hogy lehet hosszú távon egészségesen ülni és dolgozni.
Márkanevek: Rim, Dauphin, Züco,
Kulcsszavak:  Hungaro-RIM  Kft  Cubix  kollekció  RIM  fotel  kanapé  kanapécsalád  vezetői  irodabútor  lobbi  bútor  kávézó  Kai  Stania  CX  5211  CX  5212  CX  5221  CX  5222  CX  5231  CX  5232