proidea.hu online termékinformációs katalógus

Hatria Happy Hour porcelán mosdók


2013. július 18.

Pultra helyezhető és süllyesztett kivitelben

Valós piaci igénynek tesz eleget a Hatria Happy Hour pultra helyezhető mosdókollekciója.
Egy ügyes kezű asztalos könnyedén elkészít egy wenge, dió vagy tölgy furnérral bevont pultot, esetleg bútort. Erre ültethető vagy süllyeszthető a Happy Hour mosdó, egy hozzá illő csapteleppel.
Természetesen választhatóak a Hatria Sliding bútorcsalád elemei is, amennyiben a Nilo Gioachini nevével fémjelzett kollekció a kívánatos.
 
Sikertermék a Happy Hour 03:00 és Happy Hour 07:00 keskeny permmel, 12 cm, illetve 13 cm mélységgel a kifröccsenő víz visszatartása végett. A Happy Hour 03:00 csaplyukkal és túlfolyóval ideális választás, a felújítások során könnyen és egyszerűen beszerelhető.
 
 
A szögletes formákat kedvelők számára készült a Happy Hour 11:00 és ennek pult alá szerelhető változata, a Happy Hour 11:15.
 
 
Klasszikusnak számít a Happy Hour 02:00 és a Happy Hour 10:00, kissé robusztusabb, karakteresebb vonalaikkal.
 
 
Ovális és nagyobb mosdóra van szüksége? 70 cm-es a Happy Hour 22:00 és 75 cm a Nido 75.
 
 
A felsorolás korántsem teljes, legalább 20 pultra helyezhető mosdó van a Hatria kollekcióban, ezért az ízelítőt a magabiztosan térfoglaló Grandangolo 100 cm és a Sliding 100 cm kombinációval zárul.
 

A Happy Hour mosdó kollekcióval és a Sliding bútorcsaláddal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképekre, amennyiben árajánlatot, bővebb tájékoztatást vagy katalógust szeretne kérni a Trenditaly munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2220 Vecsés, Tamás u. 9.
Mobil: +36 30 231 4476
E-mail:
Web: www.trenditaly.hu
Szász Károly Zoltán
   
   
   
Közép- és felsőkategóriás élvonalbeli olasz gyárak képviselete kerámia, szaniter és egyéb területeken 2003 óta. A gyártók kiválasztásánál elsődleges szempont volt a minőség, a megbízhatóság és a „ Made in Italy„ formavilág. A magyarországi forgalmazást szakmailag felkészült és tapasztalt cégek látják el.
Márkanevek: Ragno, Progress
Kulcsszavak:  trenditaly  Hatria  Happy  Hour  porcelán  mosdók  szaniterek