G-U biometrikus beléptető rendszer ekey Open Biometric applikáció támogatással

Családi- és társasházak bejáratainak kényelmes és fokozott biztonságú nyitásához

Open Biometric applikáció
Open Biometric applikáció


A G-U biometrikus beléptető rendszer egy csomagban tartalmazza az ujjlenyomat leolvasót bluetooth funkcióval, G-U Secureconnect200 kábel nélküli áramátvezetőt, az ajtózárat működtető motort, valamint a kábeleket, amikkel az egységek összeköthetők. A működtető motort (G-U A-Öffner) mechanikusan hozzákapcsoljuk a GU-SECURY Automatic többpontos ajtózárhoz. Nyitójel (ujjlenyomat, kódbillentyű, nyomógomb stb.) hatására a motor a zár zárócsapdáit rögtön visszahúzza. Az ajtó becsukásakor mindegyik csapda automatikusan ismét kireteszel, ezzel tartva biztonságosan bezárva az ajtószárnyat. A leolvasó beépíthető az ajtólapba, fogantyúba, ajtótokba, vagy akár a falra is.

G-U Biometrikus beléptető rendszer
G-U Biometrikus beléptető rendszer


A biometrikus beléptető rendszer angol vagy német nyelvű letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a G-U Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

Frissült
 
G-U SECURY többpontos ajtózárak

A G-U SECURY többpontos ajtózárak többszörös záródást garantálnak, toldható kivitelben akár 2996 mm szárnyfalc magasságig is. Különféle dorn mérettel és előlap kivitellel minden járatos alapanyagból készült ajtóhoz használhatóak. A GU-SECURY automatic önreteszelő ajtózár speciális zárócsapjai az ajtó becsukásakor automatikusan záródnak, így biztosítják a mindenkori legjobb lég-, hang-, és biztonsági záródást. Ezen zárak kiegészíthetőek A-Öffner nyitómotorral az automatikus nyitásért, csapdafelügyelettel a biztonságért, reteszelő kengyellel a biztonságos résnyitás érdekében, beépített beléptető-rendszerrel, ujjlenyomat leolvasóval vagy kódbillentyűzettel, illetve GU SECURE connect vezeték nélküli áram- és adatátviteli eszközzel a tok és szárny között. A GU-SECURY programban megtalálhatóak még a görgős (R4), csapos (MR) és kampós (SH) záródású kivitelek, illetve ezek kombinációja (DR).

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Beléptető és parkoló rendszerek
Beléptető és parkoló rendszerek
Zárak
Zárak
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok
Épületvillamosság
Épületvillamosság

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...