proidea.hu online termékinformációs katalógus

G-U biometrikus beléptető rendszer ekey Open Biometric applikáció támogatással


2019. május 16.

Családi- és társasházak bejáratainak kényelmes és fokozott biztonságú nyitásához

Már elérhető a G-U kínálatában a bluetooth funkcióval kiegészített, ekey ujjlenyomat olvasót tartalmazó biztonsági bejárati ajtó csomag. A szkennert az Open Biometric applikációval szabadon testre szabhatja, továbbá az ajtó akár az alkalmazáson keresztül nyitható is. Az applikáció android és iOS rendszerekhez is letölthető. A biometrikus ujjlenyomat felismerés egyszerű és komfortos beléptetést biztosít kulcs használata nélkül. A mester és felhasználó ujjak jogosultságának kezelése az applikációval történik, de hagyományos, applikáció nélküli beállításokra is lehetőség van. A felhasználók egyszerűen rögzíthetők, módosíthatók (egy gombnyomással aktiválhatók vagy letilthatók), törölhetők. Ezen kívül az ujjlenyomatok rögzítésének a felügyelete is lehetséges a felületen keresztül. A 4-6 számjegyű adminisztrátori, illetve felhasználói kóddal az alkalmazás magasabb biztonságot nyújt. A kódokat csak az adminisztrátor kezelheti vagy módosíthatja. Hasznos kiegészítője még az alkalmazásnak az ujjlenyomat olvasó LED fényerejének állíthatósága, illetve kikapcsolása. A beléptetés történhet az alkalmazáson keresztül egy gombnyomással, vagy az ujjunk lehúzásával is.

Open Biometric applikáció

A G-U biometrikus beléptető rendszer egy csomagban tartalmazza az ujjlenyomat leolvasót bluetooth funkcióval, G-U Secureconnect200 kábel nélküli áramátvezetőt, az ajtózárat működtető motort, valamint a kábeleket, amikkel az egységek összeköthetők. A működtető motort (G-U A-Öffner) mechanikusan hozzákapcsoljuk a GU-SECURY Automatic többpontos ajtózárhoz. Nyitójel (ujjlenyomat, kódbillentyű, nyomógomb stb.) hatására a motor a zár zárócsapdáit rögtön visszahúzza. Az ajtó becsukásakor mindegyik csapda automatikusan ismét kireteszel, ezzel tartva biztonságosan bezárva az ajtószárnyat. A leolvasó beépíthető az ajtólapba, fogantyúba, ajtótokba, vagy akár a falra is.

G-U Biometrikus beléptető rendszer

A biometrikus beléptető rendszer angol vagy német nyelvű letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a G-U Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
G-U SECURY többpontos ajtózárak

A G-U SECURY többpontos ajtózárak többszörös záródást garantálnak, toldható kivitelben akár 2996 mm szárnyfalc magasságig is. Különféle dorn mérettel és előlap kivitellel minden járatos alapanyagból készült ajtóhoz használhatóak. A GU-SECURY automatic önreteszelő ajtózár speciális zárócsapjai az ajtó becsukásakor automatikusan záródnak, így biztosítják a mindenkori legjobb lég-, hang-, és biztonsági záródást. Ezen zárak kiegészíthetőek A-Öffner nyitómotorral az automatikus nyitásért, csapdafelügyelettel a biztonságért, reteszelő kengyellel a biztonságos résnyitás érdekében, beépített beléptető-rendszerrel, ujjlenyomat leolvasóval vagy kódbillentyűzettel, illetve GU SECURE connect vezeték nélküli áram- és adatátviteli eszközzel a tok és szárny között. A GU-SECURY programban megtalálhatóak még a görgős (R4), csapos (MR) és kampós (SH) záródású kivitelek, illetve ezek kombinációja (DR).

Cég
Székhely: H-1193 Budapest, Víztorony u. 20. I. em.
Telefon: +36 1 347 9052
E-mail:
Web: http://www.g-u.hu
Műszaki támogatás
  +36 30 171 6484
   
   
A Gretsch-Unitas vállalatcsoport 1907 óta foglalkozik ablakok és ajtók nyitásával és zárásával. A vasalattechnika terén végrehajtott műszaki innovációval és állandó továbbfejlesztésekkel formálta a piacot, jövőbeli trendeket és új mértéket állított fel.
A vállalatcsoport 35 országban összesen több, mint 50 gyártó- és kereskedelmi vállalatból áll. A Gretsch-Unitas a nemzetközi szinten vezető GU (épületvasalatok), BKS (zárak és zárrendszerek) és FERCO (épületvasalatok) márkákkal komplett rendszert kínál Önnek („Vorsprung mit System”, azaz „Rendszerben az előny”).
Márkanevek: G-U, BKS, FERCO
Kulcsszavak:  G-U  biometrikus  beléptető  bejárati  ajtó  beléptetés  G-U  Secure  Connect200  G-U  A-Öffner  G-U  Secury  Automatic