Az új SANIPUMP Maximum WC+3 darálós WC és átemelő ipari alkalmazásra is ajánlott

Óriási motorteljesítmény és húsdarálóhoz hasonló aprító szerkezet

A SANIPUMP Maximum WC+3 darálós WC merőben más az eddig megszokott készülékekhez képest. Óriási motorteljesítményének és húsdarálóhoz hasonló aprító szerkezetének köszönhetően ipari alkalmazásra is használható. A motoregysége a készülék házából a kötési pontok megbontása nélkül könnyen és egyszerűen kiszerelhető 4 csavar segítségével. A motorhoz tartozó elektronika, légkapcsoló és kondenzátor pedig még a motor kiszerelése nélkül is könnyen és tiszta körülmények között cserélhetőek. Kialakításából adódóan szilárd tárgy (pl. fésű, telefon, aprópénz stb.) egyáltalán nem tudja eltömíteni. A vécé bekötő gumi idoma excenteres, ezáltal könnyen pozicionálható a készülék az adott helyre, továbbá az elnyomási csonk a készülék tetejére vagy az oldalára is szerelhető.
 
kikapcsolási szint: 3,5 cm

A SANIPUMP Maximum WC+3 termékoldalára átléphet, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a SANIPUMP Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

A hírben szereplő termékek

 
SANIPUMP Maximum WC+3 darálós WC és ipari átemelő

A SANIPUMP Maximum WC+3 darálós WC egy csatlakozásra kész, automata üzemelésű, kompakt, kis átemelő berendezés. Lehetővé teszi az egyszerű, gyors és költséghatékony komfortfokozat növelést olyan helyiségekben, ahol a szennyvíz elvezetéshez szűk keresztmetszetű cső áll rendelkezésre, vagy a szennyvíz közüzemi csatornába jutása nem oldható meg természetes lejtéssel. A Maximum WC+3 egyetlen WC kagyló ürítéséhez csatlakoztatható, valamint felső rákötéssel kézmosó, mosdókagyló és piszoár, oldalsó bekötéssel pedig például bidé, zuhanytálca szennyvizének átemelésére szolgál. A Fosamax4 motorteljesítményének és húsdarálóhoz hasonló aprító szerkezetének köszönhetően ipari alkalmazásra is ajánlott.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Szennyvízátemelő rendszerek
Szennyvízátemelő rendszerek
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Szivattyúk, keverők
Szivattyúk, keverők
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...