Fekete Valena Life a Legrand kínálatában

A Valena Life szerelvénycsalád kínálata a fehér, az elefántcsont és az alumínium mellett immár fekete színben is elérhető

Fekete Valena Life a Legrand kínálatában
Fekete Valena Life a Legrand kínálatában

A Legrand kínálatában a szerelvények három részes kiszerelésben érhetők el, ami azt jelenti, hogy a komplett szerelvény a következő elemekből tevődik össze: Valena InMatic mechanizmus, billentyű és keret.

A megfelelő mechanizmus és billentyű kiválasztásával a fekete Valena Life szerelvények számos funkciót biztosítanak az alap funkciókon túlmenően is, mint például: USB-A és USB-C csatlakozóaljzatok, redőnyvezérlés, szobatermosztát, fényerőszabályzás, stb.

A termékek gyártása és raktározása is Magyarországon történik. A fekete Valena Life szerelvények 2021. júniusában kerültek forgalomba több mint 100 hazai kis- és nagykereskedésnél.

A fekete Valena Life termékek megtalálhatók a Legrand aktuális árlistájában, valamint a PDF formában is letölthető Valena Life prospektusban.

A hírben szereplő termékek
Valena Life szerelvény - fekete
 
Valena Life szerelvények

A Valena Life a kifinomult stílus és innovatív funkciók tökéletes kombinációja. A keretek formavilágának és széles színválasztékának köszönhetően minden stílushoz és élettérhez könnyedén illeszthető a Valena Life. Az otthoni és kereskedelmi környezethez fejlesztett funkciók között kapcsoló, váltókapcsoló, fényerőszabályzó, mozgásérzékelős kapcsoló, fényjelzős akadályjelző, szobatermosztát, redőnykapcsoló, multimédiás aljzatok (adat, TV, audió és videó csatlakozók), kihangosító rendszer, rádiós vezérlések és egyebek szerepelnek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...