Új Mirror Gloss dekor kollekció a FALCO-tól

A négy új dekor jól ötvözhető a rusztikus fadekorokkal, más uni színekkel, vagy a topp matt dekorokkal

A FALCO számára a design életstílus és fejlődésük egyik alapköve. Nélküle nem élnek, nem fejlődnek, létszükségletük. Vele dolgoznak, érte küzdenek. Irányt mutatnak és kifejeznek.

E hitvallással indították el a 2016-2017-es dekor kollekciójuk fejlesztését, amelyet most a Mirror Gloss négy új csodálatos dekorjának bevezetésével folytatnak. A FALCO Zrt. fáradhatatlanul kutatja, hogy melyek azok az irányok, melyek még jobbá és teljesebbé teszik kínálatukat, megoldást adva a bútortervezőknek, belsőépítészeknek, a felhasználóknak, vagyis Önöknek a mindennapok szakmai kihívásaira. Teszik ugyanakkor mind ezt annak érdekében is, hogy a csillogó fényes dekor trendek világában továbbiakban is megőrizzék vezető piaci pozíciójukat.

A csillogó fényes színek meghatározó szerepet töltenek be a design világában, és ez a megállapítás különösen érvényes a Mirror Gloss dekorokra.

A most bemutatásra kerülő négy új Mirror Gloss dekor várhatóan a design trendet követő felhasználók kedvelt színei lesznek.

Négy új Mirror Gloss dekor
Négy új Mirror Gloss dekor


M350 FS70 / 5981 MG Kashmír dekor Hasonlóképpen mint a természetben a kasmírgyapjú, egy kiváló és különleges anyag. Minden bizonnyal a világ legértékesebb természetes textilanyaga. Ezt az értéket szeretnék most a Mirror Gloss dokor útján is az Ön kezébe adni.

M351 FS70 / 7045 MG Szatén dekor
Elénk tárja az igazi szatén anyag fényességét és egyben hamvas felületét. Szinte tapintható ez a kellem ez a jóleső érzés, amely párosul a Mirror Gloss dekor páratlan színével.

M352 FS70 / 7166 MG Latté dekor
Mindenkinek a egy tejeskávé csoda jut eszébe, amely melegségével bársonyos selymességével felfrissíti a fogyasztóját. Ezt a frissességet biztosítja a felhasználó számára is a dekor.

M353 FS70 / 6299 MG Kobalt Szürke
Nevéhez méltó módon kemény ezüstszürkés csillogó felületű dekor, amely természet közeli színállásával különleges értéket tud biztosítani az enteriőrnek.

Mind a négy Mirror Gloss dekor kellemesen ötvözhető bútorok és belsőépítészeti tervezéskor a rusztikus fadekorokkal, más uni színekkel, vagy esetleg topp matt dekorokkal, így biztosítva a jelenleg aktuális dekor trendeket.

Az új dekorok a Mirror Gloss Express kollekció elemei lettek, és a standard 2800 x 2050 x 18 mm-es méretben bekerül a laminált lap programjába. A Mirror Gloss termékekhez igazodóan az új dekorok szín- és struktúra azonos HPL-ként, 3050 x 1300 x 0,8 mm méretben és élzáróként 22 x 1,3 mm méretben is elérhetőek a termék kínálatban, lehetőséget biztosítva ezáltal, a kreativitás kibontakoztatásához.

Az új dekorok a Mirror Gloss Express kollekció elemei lettek, és a standard 2800 x 2050 x 18 mm-es méretben bekerül a laminált lap programjába
Az új dekorok a Mirror Gloss Express kollekció elemei lettek, és a standard 2800 x 2050 x 18 mm-es méretben bekerül a laminált lap programjába


A FALCO Mirror Gloss tükörfényes lapok letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a FALCO Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
FALCO tükörfényes lap
 
FALCO tükörfényes lap

A FALCO Mirror Gloss termék egy dekoratív megjelenésű bútoripari és belsőépítészeti alapanyag, melyet elsőosztályú MDF maganyagra, speciális préstechnológiával laminált dupla rétegű impregnált papír felhasználásával állítanak elő.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Bútorlapok, bútorelemek, bútorszerelvények, bútorszövetek
Bútorlapok, bútorelemek, bútorszerelvények, bútorszövetek
Faburkolatok, parafaburkolatok
Faburkolatok, parafaburkolatok
Bútorok
Bútorok
Építőlapok, félkész termékek, alapanyagok
Építőlapok, félkész termékek, alapanyagok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Burkolatok, padlók, térburkolatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...