Új EXOS. mosdók és közösségi mosdó felszerelések a Franke-tól

A termékcsalád adagolóinak és kiegészítőinek frontjai könnyen cserélhetők

A frontok könnyen cserélhetők
A frontok könnyen cserélhetők


Az EXOS. a Franke új modellcsaládja, mely új horizontokat nyit a nyilvános és félig nyilvános területeken használatos kiegészítőivel és mosdóasztalaival.

Egy vonal. Egy dizájn. Egy rendszer.

Egyenes vonalak, nemes, időtlen. Egy egységes dizájn nyelv, tiszta formák, magas minőségi standard, moduláris alkalmazási lehetőségek egyéni megoldásokhoz. Az EXOS. termékcsaládnál az eddig bevált anyagok, mint a nemesfém, üveg és minerálgránit biztosítja a magas minőséget, könnyű tisztíthatóságot és tartósságot.

A különféle kiegészítők, adagolók nemesfém kivitelben vagy InoxPlus ujjlenyomatmentes felületkezeléssel kérhetők, frontjai könnyen cserélhetők, amelyeknél rozsdamentes szálcsiszolt, fehér és fekete ESG edzett üvegek között választhatunk. A különböző frontok külön-külön is rendelhetők. Az elektronikus szappanadagolók átszerelhetők mechanikus vezérlésűvé, folyékony szappan helyett habszappannal tölthetővé, akár utólagosan is.

EXOS. adagolók
EXOS. adagolók


A mozgássérült és egyéni kialakítású mosdóhelyiségekbe tervezett MIRANIT mosdóasztalok tökéletesen alkalmasak közintézményi terültekre, mivel nemcsak modern és esztétikus kialakításúak, hanem egyúttal ütésállóak is. Varrat és fuga nélküliek, stabilak, elegánsak. A sima, pórusmentes, higiénikus és könnyen tisztítható gélcoat felület magas ellenálló képességet biztosít, a leeresztő fedél lopásbiztos InoxPlus felületkezelésű nemesfémből készült. A MIRANIT mosdók műgyantakötésű, minerálgránit alapanyagú medencéjének nagysága és a mosdóasztal hossza, az integrált kiegészítőkkel individuálisan variálható, a standard méretektől az egyedi méretekig.

EXOS. mosdó
EXOS. mosdó


Az EXOS. termékcsalád katalógusait letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot, vagy további információt szeretne kérni a FRANKE WS Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Franke EXOS. mosdók és közösségi mosdó felszerelések
 
Franke WS EXOS. mosdók és közösségi mosdó felszerelések

Az EXOS. termékcsalád a letisztult formanyelvnek, a moduláris rendszereknek és a kiváló minőségű anyagoknak - mint például az üveg és a rozsdamentes acél kombinációja - köszönhetően tökéletesen illeszkednek minden belsőépítészeti környezetbe. A különféle adagolók és kiegészítők nemesfém kivitelben vagy InoxPlus ujjlenyomatmentes felületkezeléssel készülnek, frontjaik könnyen cserélhetők. Rozsdamentes szálcsiszolt acél, fehér és fekete ESG edzett üveg frontok közül lehet választani. A minerálgránitból készült mosdók varrat és fuga nélküliek, stabilak, elegánsak. A sima, pórusmentes, higiénikus és könnyen tisztítható gélcoat felület magas ellenálló képességet biztosít, a leeresztő fedél lopásbiztos InoxPlus felületkezelésű nemesfémből készült.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Mosdók, bidék, WC-k, piszoárok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Komplett fürdőszobai termékcsaládok
Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba
Higiéniai kiegészítők közösségi mosdókba
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...