proidea.hu online termékinformációs katalógus

Energiahatékonyságban az elsők között: innováció a Webertől!


2016. május 27.

A Weber Magyarországon elsőként rendelkezik hivatalosan minősített, akár 30 cm vastag hőszigetelő rendszerekkel

A Weber Magyarországon elsőként rendelkezik hivatalosan minősített, akár 30 cm vastag hőszigetelő rendszerekkel

Az egyre növekvő környezettudatosság, a passzív és aktív házak megjelenése, az egyre szigorodó energetikai követelmények és az uniós pályázati kiírások megkövetelik a közel nulla energiaigényű épületek létrehozását. A követelmények szigorodása nemcsak az új építésű épületeket, hanem a felújításokat is érintik.

Ezek a tendenciák a korábbiakhoz képest vastagabb hőszigetelő lapok megjelenéséhez vezetnek: míg 2008-2010-ben 8-10 cm volt az átlagos lapvastagság, 2016-ra az igények a 25-30 cm vastag rendszerek irányába fordultak. Ezek a változások a hőszigetelő rendszereket gyártó és forgalmazó cégeket is kihívások elé állították, minősített rendszerek ebben a vastagságban még nem voltak elérhetőek.

A Weber idei új kialakítású rendszere erre kínál megoldást: a minősített rendszerek közül egyedülállóan akár 30 cm hőszigetelő lap vastagságig képes a fokozódó hőszigetelési igények kielégítésére.


Amennyiben a Weber új kialakítású rendszerével kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft.-Weber divízió munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 07/5 hrsz
Telefon: +36 26 567 651
Telefon: +36 26 567 600
E-mail:
Web: www.hu.weber
Bíró Kata
Project Sales Manager +36 20 235 2477
   
   
   
A csoport hazánkban 1992 óta képviselteti magát, jelenleg Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. néven három márkanévvel (Rigips, Isover, Weber) működik, illetve a vállalatcsoport további tagja a gépjárműüvegek értékesítésére specializálódott Saint-Gobain Autover és a csiszolóanyag gyártó- és értékesítő Saint-Gobain Abrasives, valamint elérhető a Saint-Gobain PAM (csővezeték rendszerek) és a Saint-Gobain Glass (üveg alapú megoldások) is. A csoport a hazai piacon 2017-ben 18,7 milliárd forint árbevételt ért el.

A Weber hazánk egyik legismertebb és legelismertebb építőipari márkaneve. 1978-ban Pilisvörösváron Terranova márkanév alatt kezdődött el a nemesvakolat gyártása.. Ma már rendkívül széles termékpalettát kínál az építőiparnak: a különböző típusú és struktúrájú hőszigetelő rendszerek, vakolatok, és a műszaki habarcsok mellett jelentős a hidegburkolati segédanyagok gyártása is. A Weber kiemelkedő szereplője a panelrehabilitációs programnak, amelyet a már több mint 2 millió négyzetméter, termékeikkel hőszigetelt homlokzati felület igazol.
Márkanevek: Weber, weberter, webertherm, weberpas, webersan, webercol, weberniv, webercolor, webertec, weberton, webermur, weberrep, weberprim
Kulcsszavak:  Weber  energiahatékonyság  innováció  minősített  hőszigetelő  rendszer