proidea.hu online termékinformációs katalógus

Előrejelzés 2015-ig hét kelet-európai ország építési piacáról


2013. október 21.

Elkészültek az EECFA tanulmányai Szlovénia, Szerbia, Bulgária, Románia, Ukrajna, Oroszország és Törökország építési piacáról

Az Eastern European Construction Forecasting Association (EECFA) tagjai Moszkvában mutatták be a kutatási eredményeiket. A konferencia előadásai elsősorban a régióban jelen lévő, mélyépítéssel illetve magasépítéssel foglalkozó generálkivitelezőket, valamint építőanyag és komponens gyártókat érdekelték. A résztvevő cégek által gyártott termékek köre változatos volt, például: cement, betontermék, acélipari termék, falazóelem, építési kemikália, hőszigetelő anyag, tetőszigetelés, homlokzatbevonat, nyílászáró, ipari kapu, ipari padló, padlóburkolat, szaniter, csőrendszer, fűtéstechnika, légtechnika, energiaelosztás, világítástechnika, lift, építőgép, kéziszerszám. A konferencián bemutatott tanulmányokat bármely érdeklődő cég megvásárolhatja.
A hároméves előrejelzések elsődleges célja, hogy segítse a kelet-európai régió építési piacához kapcsolódó cégek stratégiaalkotásért és üzleti tervezésért felelős munkatársait. A tanulmányok összehasonlítható formában foglalkoznak Szlovénia, Szerbia, Bulgária, Románia, Ukrajna, Oroszország és Törökország múltbeli és várható jövőbeni építési teljesítményével. A számszerűsíthető adatok mellett kitérnek a folyamatokat befolyásoló tényezőkre, összefoglalják a jogszabályi, intézményi, pénzügyi változások előre látható hatásait is. Külön tárgyalják az új építések és a felújítások piacát, és részletezik a teljes piac tizennyolc alszegmensét: lakás, iroda, kereskedelem, ipar, szálloda, közlekedési, mezőgazdasági, oktatási, egészségügyi, egyéb magasépítési, út, vasút, repülőtér, híd és alagút, kikötő, energia, közmű, egyéb infrastruktúra.

Az EECFA 7 kelet-európai ország gazdaságkutató intézetének együttműködése az építési piac előrejelzésére. Az elemzések során alkalmazott modellalapú megközelítés és egységes metódus mögött kétéves kutatómunka és tízéves nemzetközi kutatási tapasztalat áll. Az előrejelző tanulmányokat Kelet-Európában egyedülálló módon minden országban a helyi sajátosságokat jól ismerő helyi kutatók készítik el rendszeresen, félévente.

A ProIDEA termékinformációs szolgáltatást üzemeltető E-Build Kft. romániai leányvállalata, az Ebuild Srl az EECFA alapító tagja. A tanulmányokra vonatkozó, kedvezményes ajánlatunkat kérje az alábbi elérhetőségeken, vagy használja az Ajánlatkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-1144 Budapest, Kőszeg u. 25.
Postacím: H-1583 Budapest, Pf. 9.
Telefon: +36 1 479 8040
Fax: +36 1 383 1890
E-mail:
Web: www.ibuild.info
Web: www.ebuild.hu
Simon Balázs
Ebuild Srl ügyvezetője  
   
   
   
   
   
Az 1999-ben alapított E-Build Kft. projektinformációs és termékinformációs szolgáltatást nyújt a magyar és a román építési piac szereplőinek.
Márkanevek: ibuild.info, ProIDEA, EBI
Hír
Délkelet- és Kelet-Európa építési piaci kilátásai 2021-ig
2019.07.08    
2016-os előrejelzés nyolc kelet-európai ország építési piacáról
2016.02.22    
Kulcsszavak:  Ebuild  EECFA  forecast