proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az ELCO fűtési rendszerekkel bővült az Ariston Thermo Hungária Kft. termékpalettája


2017. január 26.

ELCO - az ipari fűtési rendszerek prémium szolgáltatója


Az ELCO széles körben ismert márkanév Európa-szerte, immár több mint 80 éve. Az ELCO évtizedek óta áll az égőfejek, a kondenzációs kazánok és a napenergia hasznosításán alapuló rendszerek piacának élvonalában. A vállalat Európa-szerte több mint 1,7 millió fűtőrendszert telepített.

Az ELCO a fűtéstechnika terén globális szinten úttörő szerepet - Svájcban pedig piacvezető szerepet - töltött és tölt be. Fűtéstechnikai megoldásai intelligens, energiatakarékos technológiát alkalmaznak, amely a legkülönbözőbb projektek minden egyedi igényét kielégítheti. Emellett minden fűtéstechnikai megoldás mögött elsőosztályú szolgáltatást és értékesítés utáni támogatást nyújt, az első konzultációtól a folyamatos karbantartásig.

ELCO fűtési rendszerek:

THISION® L ECO
fali kondenzációs gázkazánok
egységteljesítmény: 70-120 kW

ELCO R600
álló kondenzációs gázkazánok
egységteljesítmény: 150-571 kW

ELCO R3400/3600
álló kondenzációs gázkazánok
egységteljesítmény: 159-1890 kW
Az ELCO kondenzációs gázkazánok termékismertető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Ha árajánlatot vagy részletes felvilágosítást szeretne kérni az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1135 Budapest , Hun u. 2.
Telefon: +36 1 237 1110
Fax: +36 1 237 1111
E-mail:
Web: www.ariston.com/hu/
Web: www.elco.co.hu
Sántha Endre
okl. épületgépész, kereskedelmi vezető +36 30 206 4626
   
   
   
   
Az Ariston Thermo Hungária Kft. az Ariston Thermo Csoport magyarországi leányvállalata. Az Ariston Thermo Csoport mintegy 70 év óta áll a világ fűtéstechnikai piaca élvonalában, a fűtő és légkondicionáló, valamint vízmelegítő és forróvíztároló berendezések gyártásában és értékesítésében. A piaci igényekhez alkalmazkodva legújabb fejlesztései a megújuló energiák, napkollektorok és hőszivattyúk területén történtek. Az olasz központhoz 5 gyáregység tartozik, amelyek a hazai és a külföldi piacok számára egyaránt termelnek. 1998-ban a Ariston Thermo Hungária Kft. az EN ISO 9001 szabvány szerint minősíttette saját minőségügyi rendszerét, és elnyerte a kitüntető „Corporate Certificate Europe” címet.
Márkanevek: Ariston, ELCO
Kulcsszavak:  elco  ariston  ipari  kazánok  fűtési  rendszerek  fűtéstechnika  kondenzációs  gázkazánok  gázkészülékek  fali  álló