proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új ESWW vákuumtechnológiás, beépíthető, decentralizált vízmelegítő az LZ Thermotrade Kft. kínálatában


2019. március 22.

Az ECOTHERM helytakarékos kialakítású HMV tárolója telepíthető válaszfalba, mennyezetbe vagy padlóba

Az ESWW egy 100 literes decentralizált vízmelegítő, melyet kifejezetten penthouse lakásokba tervezett az ECOTHERM. Az örökéletű, rozsdamentes acélból készült, vákuumszigetelésű tároló közel 1000 liter használati melegvizet szolgáltat folyamatos üzemben. Figyelemreméltó tulajdonsága, hogy teljesen elrejthető, aminek köszönhetően a lakás minden négyzetcentimétere kihasználható. A vertikális változat választható üveg-, tükör-, csempe-, fa- vagy rozsdamentes burkolattal is.
ESWW beépíthető, decentralizált, vákuumtechnológiás vízmelegítő
Az ESWW vízmelegítő mindössze 31×31 cm keresztmetszetű, 2,3 méter hosszúságú, és egy kb. 6 m² felületű spirál csőkígyóval felszerelt, mely nagyjából 60 kW teljesítményt biztosít vízmelegítéshez. Az ESWW így folyamatosan 35 liter 42°C-os melegvizet képes előállítani percenként. A hőcserélő egy kompakt, 100 literes tárolóban helyezkedik el. A tároló minden csatlakozása azonos oldalon - vagy fent, vagy lent - található, ezáltal a csövek csatlakoztatása egyszerű és az ESWW gyorsan és minimális munkával telepíthető válaszfalba, mennyezetbe vagy padlóba.
ESWW beépíthető, decentralizált, vákuumtechnológiás vízmelegítő
A helytakarékos kialakítást a vákuumszigetelés teszi lehetővé, többek között azzal, hogy a csupán 5 mm vastagságú szigetelőréteg teljesítménye hasonló egy hagyományos 100 mm vastag habszigeteléshez. A vákuumszigetelés megfelel az „A” energiahatékonysági osztály követelményeinek, nem gyúlékony és ezért az „A” tűzvédelmi osztályba is tartozik.

Különösen nagy melegvíz igény esetén az ESWW 200 literes rozsdamentes acél tárolótartállyal is kapható, de a probléma megoldható több ESWW kaszkád kialakításával is.


Ha szeretné megtekinteni, illetve letölteni a vákuumtechnológiás, decentralilzált ESWW vízmelegítő angol nyelvű katalógusát, kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni az LZ Thermotrade Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
ESWW decentralizált vízmelegítő vákuumtechnológiával

Az ESWW egy új, beépíthető vízmelegítő szabadalmaztatott hőcserélővel és vákuumtechnológiával. A 2,3 m hosszú, 31×31 cm keresztmetszeti méretű vízmelegítő egy kb. 6 m² felületű hőcserélőt tartalmaz, mely 60 kW körüli fűtési energiát biztosít. A rozsdamentes acélból készült ESWW ezáltal 35 liter 42°C-os melegvizet képes előállítani percenként. A tároló vákuumszigetelése mindössze 5 mm vastag. Ennek is köszönhetően a helytakarékos ESWW gyorsan és minimális munkával telepíthető válaszfalba, mennyezetbe vagy padlóba. A tároló alapkivitelben 100 literes, de különösen nagy melegvíz igény esetére 200 literes változat is elérhető, vagy kaszkád kialakítás választható.

Cég
Székhely: H-2112 Veresegyház, Szadai u. 13.
Telefon: +36 28 588 810
Fax: +36 28 588 820
E-mail:
Web: www.ecotherm.com
Zala Tibor  
ügyvezető igazgató  
   
   
   
Az ECOTHERM a kulcsrakész szolár, használati melegvíz és gőzrendszerek piacvezetője a Közel-Keleten. Az összes elérhető energiaforrást kombinálják, úgymint a földgázt, az olajat, a villamos áramot és a megújuló energiákat. Az ECOTHERM az Európában, a Közel Keleten, Ázsiában, Észak Afrikában és Közép Amerikában megvalósult több ezer létesítményének köszönhetően a legmagasabb minőségű rendszereket tudja az ügyfeleinek nyújtani.
Márkanevek: ECOTHERM
További hírek a Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  LZ  Thermotrade  Ecotherm  ESWW  vízmelegítő  vákuumtechnológiás  beépíthető  decentralizált  HMV  termelő  melegvíztároló  használati  melegvíz