proidea.hu online termékinformációs katalógus

LZ Thermotrade Kft.

 
Székhely: H-2112 Veresegyház, Szadai u. 13.
Telefon: +36 28 588 810
Fax: +36 28 588 820
E-mail:
Web: www.ecotherm.com
 
Zala Tibor  
ügyvezető igazgató  
   
   
   
 

Az ECOTHERM a kulcsrakész szolár, használati melegvíz és gőzrendszerek piacvezetője a Közel-Keleten. Az összes elérhető energiaforrást kombinálják, úgymint a földgázt, az olajat, a villamos áramot és a megújuló energiákat. Az ECOTHERM az Európában, a Közel Keleten, Ázsiában, Észak Afrikában és Közép Amerikában megvalósult több ezer létesítményének köszönhetően a legmagasabb minőségű rendszereket tudja az ügyfeleinek nyújtani.

Márkanevek: ECOTHERM
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Termék
ESWW decentralizált vízmelegítő vákuumtechnológiával

Az ESWW egy új, beépíthető vízmelegítő szabadalmaztatott hőcserélővel és vákuumtechnológiával. A 2,3 m hosszú, 31×31 cm keresztmetszeti méretű vízmelegítő egy kb. 6 m² felületű hőcserélőt tartalmaz, mely 60 kW körüli fűtési energiát biztosít. A rozsdamentes acélból készült ESWW ezáltal 35 liter 42°C-os melegvizet képes előállítani percenként. A tároló vákuumszigetelése mindössze 5 mm vastag. Ennek is köszönhetően a helytakarékos ESWW gyorsan és minimális munkával telepíthető válaszfalba, mennyezetbe vagy padlóba. A tároló alapkivitelben 100 literes, de különösen nagy melegvíz igény esetére 200 literes változat is elérhető, vagy kaszkád kialakítás választható.

EHSF nagy teljesítményű vízmelegítő

Az EHSF egy nagyteljesítményű vízmelegítő szabadalmaztatott lapos csőkígyóval. A HMV tartály magas minőségű Duplex/V4A rozsdamentes acélból készül. A tartály aljába beépített lapos csőkígyó, melynek vízszintes elhelyezkedése maximális hőcserélő felületet nyújt a hidegvíz-, vagy a kívánt hőmérsékletű zónában. Míg a hagyományos hőcserélő a 10-60°C közötti kevert hőmérsékletű tartományban fejti ki hatását, a lapos hőcserélő a tároló alján, ahol a hideg víz beömlik, optimális hőátadást biztosít. A mikroszálas hőszigetelésű tároló, erős PP-külső köpennyel (RAL7037), szabadalmazott alumínium önzáró profillal és önmagát rögzítő zárókupakokkal gyors és egyszerű szerelést biztosít.

Hír
Új ESWW vákuumtechnológiás, beépíthető, decentralizált vízmelegítő az LZ Thermotrade Kft. kínálatában
2019.03.22    
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Kulcsszavak:  szolár  rendszer  használati  melegvíz  HMV  gőz  rendszer