proidea.hu online termékinformációs katalógus

Knauf Insulation újdonság: Ecose® Technology


2009. július 07.

Az ásványgyapot új generációja

Öt éves intenzív kutató-fejlesztő munka eredményének köszönhetően A Knauf Insulation kifejlesztette az Ecose® Technology-t, amely egy forradalmain új kötőanyag technológia. Ezzel a technológiával készült szigetelőanyagaik formaledhidmentesek, nem tartalmaznak fenolt vagy akrilt, könnyen megújuló bio-alapú anyagokból készülnek a kőolaj alapú vegyipari anyagok helyett. Az Ecose® Technology-val készült ásványgyapot új generációja jelentős lépés a fenntartható építészeti megoldások felé.
Ecose® Technology-val készült üveggyapot

Új természetes ásványgyapot
 
Az Ecose® Technology előnyei a következők:
Az Ecose® Technology-val készült Knauf Insulation üveggyapot sokkal puhább tapintású és szagtalan, könnyen vágható és beépíthető, kevésbé porzik mint a hagyományos termékek, miközben biztosítja ugyanazt a megbízhatóan magas hő- és hangszigetelő, illetve páraáteresztő képességet és tűzállóságot, mint a hagyományos üveggyapot termékek. Mindemellett az Ecose® Technology-val készült Knauf Insulation üveggyapot megfelel a fenntartható fejlődés követelményeinek, és kevésbé terheli a környezetet. Bio-alapú kötőanyaga jellegzetes, természetes barna földszínt kölcsönöz az új terméknek.

Hogyan tudja a Knauf Insulation támogatni az építészek munkáját?
Az új generációs, természetes ásványgyapot szigetelőanyaguk bevezetésére számos támogató anyagot és segédletet dolgoztak ki. Aktualizálják a CAD részletrajzaikat és véglegesítik a hőtechnikai méretező programukat. Biztosak abban, hogy az Ecose® Technology-val gyártott ásványgyapotukkal a fenntartható fejlődés elvárásainak megfelelő épületeket és otthonokat tudnak majd tervezni. Az új anyag olyan épületekben is felhasználható, amelyekben követelmény a megújuló anyagok használata.

Miért ajánlják a kivitelezőknek?
Számos országban végzett széleskörű piackutatás és tesztelés eredményei bebizonyították, hogy az Ecose® Technology-val gyártott termékeik a kivitelezők számára a legkiválóbb kezelhetőségi jellemzőket nyújtják: puhább tapintású, szagtalan, könnyen vágható és kisebb a porképződése.

Azok számára, akikben megvan a környezettudatos élet igénye, az Ecose® Technology-val készült ásványgyapot TERMÉSZETESEN a legjobb megoldás!

Ha az Ecose® Technology-val készült termékekkel kapcsolatban további információt szeretne megtudni, kattinson a hír alatt megjelenő terméksorokra, vagy ha kérdése van írja meg azt a Knauf Insulation munkatársának az Információkérés gomb segítségével.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2058 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: +36 23 889 844
Fax: +36 23 889 845
E-mail:
Web: www.knaufinsulation.hu
   
   
   
   
   
Mint a Knauf csoport része a Knauf Insulation a világon az egyik leginkább elismert és fejlődő szigetelőanyagot gyártó cég. A vállalat széles választékban gyárt szigetelő anyagokat, lakossági építésekhez és felújításokhoz, kereskedelmi és ipari épületekhez, hogy azok megnövekedett hő- és hangszigetelési igényeit is kielégítse.
Márkanevek: Heraklith®, ECOSE®
Hír
Új termékek, innovatív technológiák a szálas szigetelőanyag gyártásban
2010.02.01    
Az ECOSE® technológiával készült ásványgyapotot választották az év legjobb szigetelőanyagának
2009.11.12    
További hírek a Kőzetgyapot szigetelések termékkategóriában
További hírek a Szigetelések termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Knauf  Insulation  Ecose  Technolgy  ásványgyapot  szigetelőanyag  üveggyapot