Knauf Insulation újdonság: Ecose® Technology

Az ásványgyapot új generációja

Öt éves intenzív kutató-fejlesztő munka eredményének köszönhetően A Knauf Insulation kifejlesztette az Ecose® Technology-t, amely egy forradalmain új kötőanyag technológia. Ezzel a technológiával készült szigetelőanyagaik formaledhidmentesek, nem tartalmaznak fenolt vagy akrilt, könnyen megújuló bio-alapú anyagokból készülnek a kőolaj alapú vegyipari anyagok helyett. Az Ecose® Technology-val készült ásványgyapot új generációja jelentős lépés a fenntartható építészeti megoldások felé.
Ecose® Technology-val készült üveggyapot
Ecose® Technology-val készült üveggyapot
Galéria


Új természetes ásványgyapot
Új természetes ásványgyapot
Galéria
Az Ecose® Technology előnyei a következők:
Az Ecose® Technology-val készült Knauf Insulation üveggyapot sokkal puhább tapintású és szagtalan, könnyen vágható és beépíthető, kevésbé porzik mint a hagyományos termékek, miközben biztosítja ugyanazt a megbízhatóan magas hő- és hangszigetelő, illetve páraáteresztő képességet és tűzállóságot, mint a hagyományos üveggyapot termékek. Mindemellett az Ecose® Technology-val készült Knauf Insulation üveggyapot megfelel a fenntartható fejlődés követelményeinek, és kevésbé terheli a környezetet. Bio-alapú kötőanyaga jellegzetes, természetes barna földszínt kölcsönöz az új terméknek.

Hogyan tudja a Knauf Insulation támogatni az építészek munkáját?
Az új generációs, természetes ásványgyapot szigetelőanyaguk bevezetésére számos támogató anyagot és segédletet dolgoztak ki. Aktualizálják a CAD részletrajzaikat és véglegesítik a hőtechnikai méretező programukat. Biztosak abban, hogy az Ecose® Technology-val gyártott ásványgyapotukkal a fenntartható fejlődés elvárásainak megfelelő épületeket és otthonokat tudnak majd tervezni. Az új anyag olyan épületekben is felhasználható, amelyekben követelmény a megújuló anyagok használata.

Miért ajánlják a kivitelezőknek?
Számos országban végzett széleskörű piackutatás és tesztelés eredményei bebizonyították, hogy az Ecose® Technology-val gyártott termékeik a kivitelezők számára a legkiválóbb kezelhetőségi jellemzőket nyújtják: puhább tapintású, szagtalan, könnyen vágható és kisebb a porképződése.

Azok számára, akikben megvan a környezettudatos élet igénye, az Ecose® Technology-val készült ásványgyapot TERMÉSZETESEN a legjobb megoldás!
Ha az Ecose® Technology-val készült termékekkel kapcsolatban további információt szeretne megtudni, kattinson a hír alatt megjelenő terméksorokra, vagy ha kérdése van írja meg azt a Knauf Insulation munkatársának az Információkérés gomb segítségével.

A hírben szereplő termékek

Frissült
 
Ásványgyapot szigetelések

Az ECOSE Technology-val gyártott ásványgyapotok megjelenése és tapintása eltér minden eddig ismert szigetelőanyagtól. Puhább tapintású, kisebb a porképződése, szagtalan és könnyen vágható. Az ECOSE Technology-val készült Knauf Insulation ásványgyapot természetesen barna színű: nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és fehérítőt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Új termékek, innovatív technológiák a szálas szigetelőanyag gyártásban
A Knauf Insulation fejlesztései a fenntartható építészetért
Új termékek, innovatív technológiák a szálas szigetelőanyag gyártásban
Az ECOSE® technológiával készült ásványgyapotot választották az év legjobb szigetelőanyagának
Akril, formaldehid és fenol mentes, természetes, teljesen újrahasznosítható ásványgyapot szigetelés
Az ECOSE® technológiával készült ásványgyapotot választották az év legjobb szigetelőanyagának

Kategóriák

Kőzetgyapot szigetelések
Kőzetgyapot szigetelések
Szigetelések
Szigetelések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...