Új DIRICKX AXYLE személybejárati kapu

Új Dirickx AXYLE személybejárati kapu

Belátásgátló szalaggal kiegészítve megőrizhető a privát szféra

A DIRICKX ügyfelei egyre többször keresnek olyan kerítés és kapu megoldást, amellyel megőrizhetik privát szférájukat mindamellett, hogy a termék jó minőségű, megfizethető és követi a legújabb trendeket. Ennek a vásárlói csoportnak ajánlják az új AXYLE személybejárati kaput. Az új kapu kiegészíti a piacon már megtalálható AXYLE termékcsaládot.

A kis hajtásokkal rendelkező kerítésekhez akkor tökéletes választás az AXYLE személybejárati kapu, ha nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni a kerítés és kapu harmóniájára. Az AXYLE kapu kifejezetten családi és társasházakhoz ajánlott. A kapu magassága igazodik a termékcsaládban megtalálható kerítésekéhez, kitöltése pedig 3D táblás, mely kiegészíthető a LIXO belátásgátló szalaggal is.

Dirickx AXYLE személybejárati kapu LIXO belátásgátlóval
Új Dirickx AXYLE személybejárati kapu
Dirickx AXYLE személybejárati kapu LIXO belátásgátlóval

Műszaki jellemzők:

A kapu zárhatóságát LOCINOX zárszerkezet és megfordítható zsanérok biztosítják, melyek a "Click it" rendszernek köszönhetően pillanatok alatt felszerelhetők. A kapu rendelhető betonozható vagy talpas oszloppal, és kerítés kezdő elemmel is.

A kapu profiljának alapja a Z275 sendzimir horganyzott acél, melyre a vevő által kiválasztott színű, nagy tapadású poliészter bevonat kerül. A felületkezelésre 10 év felületvédelmi garanciát biztosít a DIRICKX.

A kertkapu huzaljainak vastagsága vízszintesen 5 mm, függőlegesen pedig 4 mm, a hálószem mérete 200x55 mm. Elérhető 1; 1,25 és 1,5 m-es magasságban, valamint 1; 1,2; 1,5; és 1,7 m-es szélességben.

Dirickx AXYLE kapu - műszaki rajz
Dirickx AXYLE személybejárati kapu - műszaki rajz
Dirickx AXYLE kapu - műszaki rajz

Belátásgátló szalaggal, vagy anélkül?

Döntse el Ön, hogy a kerítéseken és kapukon alkalmazható belátásgátló szalag elrejtse-e a kíváncsi tekintetek elől az elkeríteni kívánt területet, vagy sem.

Dirickx AXYLE kapu és kerítés belátásgátló nélkül
Dirickx AXYLE személybejárati kapu belátásgátló nélkül
Dirickx AXYLE kapu és kerítés belátásgátló nélkül
Dirickx AXYLE kapu és kerítés LIXO belátásgátlóval
Dirickx AXYLE személybejárati kapu belátásgátlóval
Dirickx AXYLE kapu és kerítés LIXO belátásgátlóval

AXYLE kerítések

Az AXYLE termékcsalád kerítései 3D vagy más néven hullámos táblák, melyek kis hullámokkal rendelkeznek. Telepítésük AXOR, AXIS és AXYLE oszloppal is lehetséges és mindegyik kompatibilis a legtöbb LIXO belátásgátló szalaggal. Típustól függően optimális védelmet nyújtanak a családi házaktól kezdve egészen az ipari- és logisztikai szektorig. A táblák 3 mm-es tüskékkel vannak ellátva, melyek védelmi funkciót töltenek be, kiegészítve a keskeny szemméretnek köszönhető felmászás elleni védelmet. A 2, 3 vagy 4 vízszintes hajtásnak köszönhetően a tábla merev és erős.

A hírben szereplő termékek
DIRICKX AXYLE kapuk
 
DIRICKX AXYLE kapuk

A DIRICKX AXYLE kertkapu tökéletesen kiegészíti a piacon már elérhető AXYLE termékcsalád tagjait. Ideális választás a kis hajtásokkal rendelkező kerítésekhez és kiegészíthető a LIXO® belátásgátló szalaggal is, mellyel könnyedén megőrizhető a privát szféra. Kifejezetten családi és társasházakhoz ajánlott, magassága tökéletesen igazodik a termékcsaládban megtalálható kerítésekéhez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Kertkapuk
Kertkapuk
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Ipari kapuk, garázskapuk, kapuk, kerítések
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...